Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 05.08.2011, 18:15   #841
Mroczny Pan Skromności

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: Belle Rose

Cytat:
W tym momencie rozległ się odgłos wystrzału z broni, po którym mózg dziewczyny rozbryzgał się na betonie.
Odjazd!

Szczerze mówiąc, w tym odcinku akcja nie posunęła się [za przeproszeniem xD] do przodu. Ale przynajmniej wyjaśniło się trochę, między innymi to, czyj mózg wzbogaci wzorek na tapecie
Sophie była jakaś niewyżyta! Marco, Colin... Może z padalcami też spała?
Co do Alii i Colina... Mam nadzieję, że wszystko się dobrze ułoży i będą razem.
To chyba tyle. A, to chyba pierwszy odcinek bez Li Mei
Czekam na kolejną dawkę, a w finale liczę na hektolitry krwi... nie Twojej.
Mroczny Pan Skromności jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 05.08.2011, 18:19   #842
Libby
Administrator

Reputacja: 15

Cytat:
Napisał rudzielec Zobacz post
nie, na tym już koniec chociaż początkowo chciałam żeby zaliczyła jeszcze Juriego
Tego byś nie przeżyła!

Cytat:
betonowe buciki przyda mi się do F4
Hahaha

Cytat:
co do Dantego natomiast, to spodoba ci się sytuacja z kolejnego odcinka, jestem tego wręcz pewna
A co będzie? Betonowe buciki ?
stare 05.08.2011, 18:44   #843
Pinezka

Reputacja: 10

Czytałam z zapartym tchem i jestem zaskoczona obrotem spraw. Dante przeszedł wszelkie złowrogie oczekiwania! Czy jest ktoś, kogo on by nie chciał zabić?! Pół rodziny gościu powystrzelał. Zdziwił mnie fakt, że Chris nie pozwolił tknąć brata. Może się nawrócił albo jest czymś w rodzaju podwójnego szpiega..? Em mi jakoś nie szkoda mimo, że wykazała skruchę..
Co do Alii i Colina to nie spodziewałam się czegoś TAKIEGO! Żeby Colin z Sophie? Co on sobie kurczaki wyobrażał?!Nie wiem, co teraz będzie musiał zrobić, żeby wkupić się w łaski Alii znów. Jak mu się uda to może mu to wybaczę, bo na razie lubię go już trochę mniej.
A teraz muszę biec coś zjeść, bo z tych emocji padnę z głodu
Pinezka jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 05.08.2011, 20:55   #844
Master of Disaster

Reputacja: 26
ThumbsUp Odp: Belle Rose

Zaraz tam "koniec miłości", Colin nabroił i teraz ponosi tego konsekwencje. A Alia jest młoda i gwałtowna, musi trochę ochłonąć. Mam nadzieję, że mu wybaczy. Ja to jestem tylko troszkę zniesmaczona, że zrobił to z Sophie, bo mnie ona wkurzała.
Co do Em... sama jest sobie winna, dostała to, na co zasługiwała. Trochę było mi jej szkoda pod koniec... ale imo jednak jest balastem. Może przynajmniej, dzięki tej skrusze, nie dostanie się po śmierci do kotła Lucka, że tak powiem :>
Dante... już zapomniałam, jaki był z niego podły, odstręczający, antypatyczny psychol (w tym FS, bo w F4 jest w sumie chyba nieszkodliwym chłopcem do bicia ) Stanowczo jestem za tym, żeby pozbyć się tej zakały społeczeństwa >:[
Co do Chrisa, to ciekawi mnie, czego on chce od brata. Swoją drogą, podczas gdy Dante jest ewidentnym psycholem i na dodatek kawał chama z niego, ten to... zimny, wyrachowany psychol. Nie lubię go i nadal życzę mu tego, co wcześniej.

A odcinek dobry, naprawdę dobry. Tekst wywołuje emocje, zdjęcia niezłe, tylko wydają się jakby... dziwnie zwężone, a twarz Marco na piątym zdjęciu ma nieco nieadekwatny wyraz. Ale poza tym super, czekam na ciąg dalszy, mam nadzieję na ponowne zejście się Alii i Colina oraz na pozbycie się reszty mend... Jeden z nich MUSI ZGINĄĆ ! (najlepiej Dante) A drugiego do więźnia. Tureckiego >D
Master of Disaster jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 05.08.2011, 21:39   #845
rudzielec

Cytat:
Napisał chrupek Zobacz post
Szczerze mówiąc, w tym odcinku akcja nie posunęła się [za przeproszeniem xD] do przodu. Ale przynajmniej wyjaśniło się trochę, między innymi to, czyj mózg wzbogaci wzorek na tapecie
piękny wzorek o krwistoczerwonej plamie...

Cytat:
Sophie była jakaś niewyżyta! Marco, Colin... Może z padalcami też spała?
niee.... z Dante, to chyba żadnej bym do łóżka nie wcisnęła
jeśli chodzi o Chrisa, to Sophie również nie miała z nim do czynienia
Cytat:
Co do Alii i Colina... Mam nadzieję, że wszystko się dobrze ułoży i będą razem.
a ja myślę, że Ty wiedziałeś, że tak to rozegram xD

Cytat:
Czekam na kolejną dawkę, a w finale liczę na hektolitry krwi... nie Twojej.
jeśli chcesz (hekto)litrów krwi to chętnie, ale w Vorgu, piszę właśnie bardzo ciekawy odcinek, który na następny tydzień :>
w finale tego FS, może nie będzie bryzgało krwią na wszystkie strony, ALE!!! na pewno co niektórzy będą mieli ochotę wydusić ze mnie te hektolitry

Cytat:
Napisał Libby Zobacz post
Tego byś nie przeżyła!

Cytat:
Napisał Libby Zobacz post
A co będzie? Betonowe buciki ?
nieee poczekaj cierpliwie, to zobaczysz co będzie :>

Cytat:
Napisał Pinezka Zobacz post
Czytałam z zapartym tchem i jestem zaskoczona obrotem spraw. Dante przeszedł wszelkie złowrogie oczekiwania! Czy jest ktoś, kogo on by nie chciał zabić?! Pół rodziny gościu powystrzelał.
Dante ma jeszcze "chrapkę" na życie swojego brata Maxa :> no i na Marco oczywiście

Cytat:
Zdziwił mnie fakt, że Chris nie pozwolił tknąć brata. Może się nawrócił albo jest czymś w rodzaju podwójnego szpiega..?
a to ciekawe, że jako pierwsza zwróciłaś na to uwagę
wszystkim się pewnie rzuciła na głowę "zdrada Colina"

Cytat:
Em mi jakoś nie szkoda mimo, że wykazała skruchę..
to była skrucha przedśmiertna
Cytat:
Co do Alii i Colina to nie spodziewałam się czegoś TAKIEGO! Żeby Colin z Sophie? Co on sobie kurczaki wyobrażał?!Nie wiem, co teraz będzie musiał zrobić, żeby wkupić się w łaski Alii znów. Jak mu się uda to może mu to wybaczę, bo na razie lubię go już trochę mniej.
A teraz muszę biec coś zjeść, bo z tych emocji padnę z głodu
no właśnie, ciekawe co nim kierowało, że się z nią przespał, prawda? :>
i mam nadzieję, że się najadłaś (spóźnione "smacznego" xD)

Cytat:
Napisał Master of Disaster Zobacz post
Zaraz tam "koniec miłości", Colin nabroił i teraz ponosi tego konsekwencje. A Alia jest młoda i gwałtowna, musi trochę ochłonąć. Mam nadzieję, że mu wybaczy. Ja to jestem tylko troszkę zniesmaczona, że zrobił to z Sophie, bo mnie ona wkurzała.
nooo i właśnie! Alia musi ochłonąć, ale nie wiadomo czy to jej w czymkolwiek pomoże...
wkurzała Cię Sophie, moja droga? ciekawe kto jeszcze nie polubił rudziuchnej :>

Cytat:
Co do Em... sama jest sobie winna, dostała to, na co zasługiwała. Trochę było mi jej szkoda pod koniec... ale imo jednak jest balastem. Może przynajmniej, dzięki tej skrusze, nie dostanie się po śmierci do kotła Lucka, że tak powiem :>
Em raczej pójdzie mieszać w kotle Lucka ja się trochę cieszę, że mam ją z głowy <wstyd się przyznać, ale zaczynała mi już ciążyć w tym FS>
Cytat:
Dante... już zapomniałam, jaki był z niego podły, odstręczający, antypatyczny psychol (w tym FS, bo w F4 jest w sumie chyba nieszkodliwym chłopcem do bicia ) Stanowczo jestem za tym, żeby pozbyć się tej zakały społeczeństwa >:[
dużo ludzi chce się pozbyć Dantego, dlatego coraz bardziej się zastanawiam, czy by go nie zostawić...
Cytat:
Co do Chrisa, to ciekawi mnie, czego on chce od brata. Swoją drogą, podczas gdy Dante jest ewidentnym psycholem i na dodatek kawał chama z niego, ten to... zimny, wyrachowany psychol. Nie lubię go i nadal życzę mu tego, co wcześniej.
no Chris, nie bez powodu zatruł życie Marco, ma w tym swój cel.
może i jest psycholem, ale z naprawdę zdrową głową, o czym się przekonacie pod koniec :>

Cytat:
A odcinek dobry, naprawdę dobry. Tekst wywołuje emocje, zdjęcia niezłe, tylko wydają się jakby... dziwnie zwężone, a twarz Marco na piątym zdjęciu ma nieco nieadekwatny wyraz. Ale poza tym super, czekam na ciąg dalszy, mam nadzieję na ponowne zejście się Alii i Colina oraz na pozbycie się reszty mend... Jeden z nich MUSI ZGINĄĆ ! (najlepiej Dante) A drugiego do więźnia. Tureckiego >D
cieszy mnie, że odcinek się podobał
ze zdjęciami przekombinowałam - przyznaję się, od następnego odcinka bedą już normalne
więzienie Tureckie? heheh, biedny Chris xD

zauważyłam że w komentarzach nikt nie poruszył jednej kwestii, pewnie wszyscy się skupili na innych elementach odcinka

a za to, że w tak szybkim tempie, jest tyle komentów, to wrzucę wam...
Cytat:
Napisał FRAGMENT CZWARTEJ CZĘŚCI
- Tak, wiem... - westchnęła – Już dawno powinnam wywalić tę fotkę... ale po prostu nie potrafię. Chris tak bardzo przypomina mi Marco...
- Mogę zobaczyć to zdjęcie? - zapytał chłopak, wyciągając rękę.
- Jasne – przytaknęła, podając fotografię Juriemu.
- Coś ci świta? - Max z zaciekawieniem podszedł do długowłosego i pozaglądał mu przez ramię.
- Pewnie, że mi świta. Jasna cholera... Teraz już wiem, czemu kojarzyłem skądś tego porywacza. Mimo że miał osłoniętą twarz, bardzo przypominał mi Marco!
- To by znaczyło, że... - Mei zacięła się, jakby zabrakło jej języka w ustach.
- Dokładnie tak, Li. To może być Chris.
Dziewczynę po plecach przeszły ciarki. Nie była to jednak zwykła gęsia skórka, lecz coś w rodzaju strachu. Na samą myśl o Chrisie, ogarnęło ją uczucie ogromnego lęku, chociaż sama nie wiedziała dlaczego tak się dzieje. Spróbowała sobie przypomnieć, twarz tego porywacza i poczuła jak robi jej się słabo. W istocie, ten facet był bardzo podobny do Chrisa, ale zachowywał się jak opętany żądzą zemsty, psychopata. Jedna myśl, nasuwała kolejną, po czym wszystko łączyło się w logiczną całość...
no to czekam na jeszcze 9 komentów i jeśli się pojawią, to pstrykam zdjęcia do nowego odcinka i zaraz go wstawiam!
stare 06.08.2011, 07:42   #846
Angella
Guest

ThumbsUp Odp: Belle Rose

Przed przeczytaniem tego odcinka pomyślałam sobie, że to może Em. zginąc.
Żal mi jej jest i jeszcze jak okazała skruchę
Myślałam, że z Colinem to jakaś większa zdrada, mi chodziło o zdradę gangu.
Dante dziwnie wygląda na 4 zdjęciu.
I dlaczego Chris nie powiedział, dlaczego opuścił Mei
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.08.2011, 07:47   #847
Mroczny Pan Skromności

Reputacja: 14

Cytat:
Napisał rudzielec
Już dawno powinnam wywalić fotkę [..]
MIÓD DLA OCZU!!!
Cytat:
Napisał rudzielec
[...] opętany żądzą zemsty, psychopata.
Ale to już nie było miłe
pozdrawiam Żmijkę xD

smaczku narobiłaś

Cytat:
Napisał rudzielec
a ja myślę, że Ty wiedziałeś, że tak to rozegram xD
a to ciekawe, dlaczego tak myślałaś xD
Cytat:
Napisał rudzielec
jeśli chcesz (hekto)litrów krwi to chętnie, ale w Vorgu
za leniwy jestem żeby czytać Vorga
Cytat:
Napisał rudzielec
w finale tego FS, może nie będzie bryzgało krwią na wszystkie strony, ALE!!! na pewno co niektórzy będą mieli ochotę wydusić ze mnie te hektolitry
właśnie o to mi chodziło, swoją krew lepiej oddaj do PCK, przynajmniej dostaniesz czekoladę, a my żądamy krwi padalców

9 komentarzy? I kto tu jest SKROMNY...
Mroczny Pan Skromności jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06.08.2011, 08:16   #848
rudzielec

Cytat:
Napisał Angella Zobacz post
Przed przeczytaniem tego odcinka pomyślałam sobie, że to może Em. zginąc.
Żal mi jej jest i jeszcze jak okazała skruchę
no niestety, musiałam ją uśmiercić, przykro mi :<
Cytat:
Myślałam, że z Colinem to jakaś większa zdrada, mi chodziło o zdradę gangu.
nie no, nie mogłabym Colina wpędzić w jakąś głębszą zdradę, gdyby to zrobiła, musiałabym dopisać jeszcze kilka odcinków
Cytat:
Dante dziwnie wygląda na 4 zdjęciu.
Dante zawsze dziwnie wygląda
Cytat:
I dlaczego Chris nie powiedział, dlaczego opuścił Mei
bo Marco to wie :> ale Mei nie, dlatego spotkanie czarnuli i Chrisa, jest nieuniknione... <szatański śmiech>

Cytat:
MIÓD DLA OCZU!!!
hehe nie udało Ci się tym razem :>

Cytat:
smaczku narobiłaś
no i prawidłowo

Cytat:
a to ciekawe, dlaczego tak myślałaś xD
trochę Cię już poznałam, mogę się mylić, ale odniosłam takie wrażenie, że tak pomyślisz xD

Cytat:
za leniwy jestem żeby czytać Vorga
doskonale o tym wiem, ale jak wstawię odcinek to chociaż go przeczytaj, czy rozlew krwi się udał =D

Cytat:
właśnie o to mi chodziło, swoją krew lepiej oddaj do PCK, przynajmniej dostaniesz czekoladę, a my żądamy krwi padalców
hehe, nie chcę czekolady bo jest tucząca!

Cytat:
9 komentarzy? I kto tu jest SKROMNY...
och no Chrupciu, tytuł "Mhrocznego Pana Skromności" zawsze będzie należał do Ciebie, nie mogę Ci go zabrać, bo to byłaby zbrodnia
pamiętałam o dużych literach =D

Ostatnio edytowane przez rudzielec : 06.08.2011 - 08:20
rudzielec jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06.08.2011, 08:54   #849
bubel-96
Guest

Noc mnie nie było, a ile czytania...
Dobrze tak Em, strasznie jej nie lubię, ta skrucha wydaje mi się taka nieprawdziwa...
Jeżeli Alia i Colin na prawdę się kochają, to wszystko będzie dobrze (Boże, jak to tragicznie brzmi... Jak z dennej komedii romantycznej )
Się zastanawiam, czy Chris rzeczywiście jest TAKIM psychopatą. I czemu tak mu zależy na śmierci brata, skoro Mei chce oddać Dantemu? Szczerze mówiąc, pogubiłam się z tym wszystkim =D
Czy jest ktoś, z kim Sophie nie spała? Takie pytanie mi się nasunęło podczas czytania. Bo niby tak bardzo kochała Marco, a tu proszę... I nie rozumiem, czemu wszyscy, którzy wiedzieli, że Chris żyje nic nie mówili?

Dobra, nic konstruktywnego nie napiszę - wszyscy już napisali Czekam na następny.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.08.2011, 09:23   #850
Searle

Szczerze to żal mi Em. Bardziej by pasowało gdyby Dante zginął, a dziewczyna wylądowała w więzieniu. Chociaż Dante zdecydowanie na śmierć zasłużył, ale życzę mu męczarni, tortur

Kurde mam nadzieję, że Dante nie idzie teraz po Maxa, bo niby mi obiecałaś:
Cytat:
nieee Max pozostanie grzeczny (w sumie to dzięki Tobie Searle ;D)
ale może chodziło Tobie, że zostanie grzeczny dopóki nie zginie z rąk braciszka. Ale bym się za coś takiego sfochała.

Ale Colin to franca - tu kocha Alię ale do łózka Sophie wlazł. Ale nadal im życzę, by nie byli ze sobą.

Marco w końcu dowiedział się, że jednak będzie ojcem. Teraz jego wola walki powinna być jeszcze większa

Nie żyła, już po pierwszym strzale, nie znęcaj się martwym ciałem, cholerny psychopato! - chyba zjadłaś nad

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania