![]() |
#841 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
![]() Szczerze mówiąc, w tym odcinku akcja nie posunęła się [za przeproszeniem xD] do przodu. Ale przynajmniej wyjaśniło się trochę, między innymi to, czyj mózg wzbogaci wzorek na tapecie ![]() Sophie była jakaś niewyżyta! ![]() Co do Alii i Colina... Mam nadzieję, że wszystko się dobrze ułoży i będą razem. To chyba tyle. A, to chyba pierwszy odcinek bez Li Mei ![]() Czekam na kolejną dawkę, a w finale liczę na hektolitry krwi... nie Twojej. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#842 | ||
Administrator
Reputacja: 15
|
![]() Cytat:
Hahaha ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#843 |
Reputacja: 10
|
![]()
Czytałam z zapartym tchem i jestem zaskoczona obrotem spraw. Dante przeszedł wszelkie złowrogie oczekiwania! Czy jest ktoś, kogo on by nie chciał zabić?! Pół rodziny gościu powystrzelał. Zdziwił mnie fakt, że Chris nie pozwolił tknąć brata. Może się nawrócił albo jest czymś w rodzaju podwójnego szpiega..? Em mi jakoś nie szkoda mimo, że wykazała skruchę..
Co do Alii i Colina to nie spodziewałam się czegoś TAKIEGO! Żeby Colin z Sophie? Co on sobie kurczaki wyobrażał?!Nie wiem, co teraz będzie musiał zrobić, żeby wkupić się w łaski Alii znów. Jak mu się uda to może mu to wybaczę, bo na razie lubię go już trochę mniej. A teraz muszę biec coś zjeść, bo z tych emocji padnę z głodu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#844 |
Reputacja: 26
|
![]()
Zaraz tam "koniec miłości", Colin nabroił i teraz ponosi tego konsekwencje. A Alia jest młoda i gwałtowna, musi trochę ochłonąć. Mam nadzieję, że mu wybaczy. Ja to jestem tylko troszkę zniesmaczona, że zrobił to z Sophie, bo mnie ona wkurzała.
Co do Em... sama jest sobie winna, dostała to, na co zasługiwała. Trochę było mi jej szkoda pod koniec... ale imo jednak jest balastem. Może przynajmniej, dzięki tej skrusze, nie dostanie się po śmierci do kotła Lucka, że tak powiem :> Dante... już zapomniałam, jaki był z niego podły, odstręczający, antypatyczny psychol (w tym FS, bo w F4 jest w sumie chyba nieszkodliwym chłopcem do bicia ![]() Co do Chrisa, to ciekawi mnie, czego on chce od brata. Swoją drogą, podczas gdy Dante jest ewidentnym psycholem i na dodatek kawał chama z niego, ten to... zimny, wyrachowany psychol. Nie lubię go i nadal życzę mu tego, co wcześniej. A odcinek dobry, naprawdę dobry. Tekst wywołuje emocje, zdjęcia niezłe, tylko wydają się jakby... dziwnie zwężone, a twarz Marco na piątym zdjęciu ma nieco nieadekwatny wyraz. Ale poza tym super, czekam na ciąg dalszy, mam nadzieję na ponowne zejście się Alii i Colina oraz na pozbycie się reszty mend... Jeden z nich MUSI ZGINĄĆ ! (najlepiej Dante) A drugiego do więźnia. Tureckiego >D |
![]() |
![]() |
![]() |
#845 | |||||||||||
|
![]() Cytat:
![]() niee.... z Dante, to chyba żadnej bym do łóżka nie wcisnęła ![]() jeśli chodzi o Chrisa, to Sophie również nie miała z nim do czynienia ![]() Cytat:
jeśli chcesz (hekto)litrów krwi to chętnie, ale w Vorgu, piszę właśnie bardzo ciekawy odcinek, który na następny tydzień :> w finale tego FS, może nie będzie bryzgało krwią na wszystkie strony, ALE!!! na pewno co niektórzy będą mieli ochotę wydusić ze mnie te hektolitry ![]() ![]() ![]() ![]() nieee ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wszystkim się pewnie rzuciła na głowę "zdrada Colina" ![]() to była skrucha przedśmiertna ![]() Cytat:
i mam nadzieję, że się najadłaś ![]() Cytat:
![]() ![]() wkurzała Cię Sophie, moja droga? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
może i jest psycholem, ale z naprawdę zdrową głową, o czym się przekonacie pod koniec :> Cytat:
![]() ze zdjęciami przekombinowałam - przyznaję się, od następnego odcinka bedą już normalne ![]() więzienie Tureckie? heheh, biedny Chris xD ![]() ![]() zauważyłam że w komentarzach nikt nie poruszył jednej kwestii, pewnie wszyscy się skupili na innych elementach odcinka ![]() a za to, że w tak szybkim tempie, jest tyle komentów, to wrzucę wam... Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#846 |
Guest
|
![]()
Przed przeczytaniem tego odcinka pomyślałam sobie, że to może Em. zginąc.
Żal mi jej jest i jeszcze jak okazała skruchę ![]() Myślałam, że z Colinem to jakaś większa zdrada, mi chodziło o zdradę gangu. Dante dziwnie wygląda na 4 zdjęciu. I dlaczego Chris nie powiedział, dlaczego opuścił Mei ![]() |
![]() |
![]() |
#847 | |||||
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() pozdrawiam Żmijkę xD smaczku narobiłaś ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() 9 komentarzy? I kto tu jest SKROMNY... ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#848 | ||
|
![]() Cytat:
nie no, nie mogłabym Colina wpędzić w jakąś głębszą zdradę, gdyby to zrobiła, musiałabym dopisać jeszcze kilka odcinków ![]() Dante zawsze dziwnie wygląda ![]() bo Marco to wie :> ale Mei nie, dlatego spotkanie czarnuli i Chrisa, jest nieuniknione... <szatański śmiech> ![]() hehe nie udało Ci się tym razem :> no i prawidłowo ![]() trochę Cię już poznałam, mogę się mylić, ale odniosłam takie wrażenie, że tak pomyślisz xD doskonale o tym wiem, ale jak wstawię odcinek to chociaż go przeczytaj, czy rozlew krwi się udał =D Cytat:
![]() och no Chrupciu, tytuł "Mhrocznego Pana Skromności" zawsze będzie należał do Ciebie, nie mogę Ci go zabrać, bo to byłaby zbrodnia ![]() ![]() ![]() pamiętałam o dużych literach =D
Ostatnio edytowane przez rudzielec : 06.08.2011 - 08:20 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#849 |
Guest
|
![]()
Noc mnie nie było, a ile czytania...
![]() Dobrze tak Em, strasznie jej nie lubię, ta skrucha wydaje mi się taka nieprawdziwa... Jeżeli Alia i Colin na prawdę się kochają, to wszystko będzie dobrze ![]() ![]() Się zastanawiam, czy Chris rzeczywiście jest TAKIM psychopatą. I czemu tak mu zależy na śmierci brata, skoro Mei chce oddać Dantemu? Szczerze mówiąc, pogubiłam się z tym wszystkim =D Czy jest ktoś, z kim Sophie nie spała? Takie pytanie mi się nasunęło podczas czytania. Bo niby tak bardzo kochała Marco, a tu proszę... I nie rozumiem, czemu wszyscy, którzy wiedzieli, że Chris żyje nic nie mówili? Dobra, nic konstruktywnego nie napiszę - wszyscy już napisali ![]() |
![]() |
![]() |
#850 | |
|
![]()
Szczerze to żal mi Em. Bardziej by pasowało gdyby Dante zginął, a dziewczyna wylądowała w więzieniu. Chociaż Dante zdecydowanie na śmierć zasłużył, ale życzę mu męczarni, tortur
![]() Kurde mam nadzieję, że Dante nie idzie teraz po Maxa, bo niby mi obiecałaś: Cytat:
Ale Colin to franca - tu kocha Alię ale do łózka Sophie wlazł. Ale nadal im życzę, by nie byli ze sobą. Marco w końcu dowiedział się, że jednak będzie ojcem. Teraz jego wola walki powinna być jeszcze większa ![]() Nie żyła, już po pierwszym strzale, nie znęcaj się martwym ciałem, cholerny psychopato! - chyba zjadłaś nad |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|