![]() |
#852 |
Guest
|
![]()
Małe pytanko: moja simka skończyła już 4 rok studiów, dostała dyplom itd, ale ma zostać na terenie uczelni jeszcze 72 godziny. W związku z tym chciałam zapytać co dalej? Później automatycznie zostanie przeniesiona na inną parcelę, czy jak? I jeszcze jedno: dlaczego - mimo, że simka skończyła studia - nie ma opcji (w komputerze) "poszukaj pracy"? Proszę o pomoc. Z góry dziękuję
![]() |
![]() |
![]() |
#853 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Bas - teraz możesz urządzić przyjęcie podyplomowe i Twoja simka po imprezie odjedzie taksówką. Będzie w otoczeniu domowym w skrzyni rodzin. I jak ją wprowadzisz tam do jakiegoś domu, to będzie miała opcję w kompie "poszukaj pracy".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#854 |
Reputacja: 11
|
![]()
Nie jestem pewna w którym dodatku doszła ta opcja, wydaje mi się, że w tym - jeśli nie, to sorry. Mianowicie - czy to, że niektóre pragnienia są w niebieskiej obwódce ma jakiekolwiek znaczenie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#855 |
Reputacja: 17
|
![]()
Taaak - są wyżej punktowane i niebieska obwódka daje Ci do zrozumienia, że jest to drogocenne pragnienie.
![]() |
#856 |
Guest
|
![]()
dziurawiec to nieprawda-jak spełnisz te z niebieską obwódką to dodają sie punkty reputacji. Służą do nakłaniania ludzi (jej pasek jest koło anspiracji). Moesz nakłaniac z tymi punktami do różnych rzeczy(np. rzeby ktoś posprzątał w mieszkaniu) Im więcej punktów tym lepiej.
![]() |
![]() |
![]() |
#857 |
|
![]()
Ajloneczka - no działa w dwie strony, bo te co są na niebieskim polu tak jak, np. urodzenie dziecka jest wysoko punktowane, bo dają za nie 8 000 pkt.
![]() |
#858 |
Guest
|
![]()
Ajloneczka ma racje... a faktycznie urodzenie dziecka daje sporo ale tu chodzi o to że jak urodzisz dziecko to masz punkty reputacji i to są te niebieskie pola...
|
![]() |
![]() |
#859 |
|
![]()
Zgadzam się z moimi przedmówcami, ale czy ktoś pamięta jak nie było dodatku, w którym dochodziła reputacja to i bez niej w pragnieniach były pragnienia na niebieskim polu i oznaczało to, że są wyżej punktowane.
![]() |
#860 |
Guest
|
![]()
Nieprawda,niebieska obwódka pojawiła się dopiero po wprowadzeniu reputacji.
Wcześniej wszystkie pragnienia wyglądały tak samo. I owszem,często wysoko punktowane pragnienia dają też dużo reputacji,ale powtarzam-ramka jest wtedy kiedy daje więcej reputacji,a niekoniecznie więcej punktów. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Wielkie pytanie | SimOla | The Sims 1: Rozszerzenia | 20 | 22.12.2003 13:28 |