![]() |
#851 |
Reputacja: 10
|
![]()
taż ma ktoś tak, że po instalacji Zwierzy nie działają starsze FRYZURY i to jeszcze tylko dziecięce? ale głupota
![]() na starszym kompie, na którym najnowszym zainstalowanym dodatkiem są Pokolenia te pliki działają. zawsze coś nie tak.. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#852 |
|
![]()
Ej no błagam, nikt nie umie mi pomóc? Prosze was o jakieś rozwiązanie, bo w ogóle nie mogę grać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#853 |
|
![]()
A jakby zrobić reinstalkę gry, a pozostawić stare zapisy i spróbować je odczytać na świeżej grze?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#854 |
|
![]()
W sumie sprytne. Spróbuję w weekend i napiszę, czy to coś dało. Dzięki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#855 |
|
![]()
Jest w Mods -> Package wraz z innymi modami, które mi działają.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#856 |
|
![]()
Ostatnio do moich Simów w Hidden Spring wkradł się włamywacz. Oczywiście wszystko byłoby w porządku, z tym, że złodziej uciekł, a gra odczytuje, że nadal jest na parceli i nie mogę ani wejść do trybu budowania i kupowania, ani edytować miasta. Nie za bardzo wiem co zrobić. Proszę o pomoc.
![]() |
#857 |
|
![]()
A gdyby tak testingiem przywołać jeszcze raz włamywacza i żeby go złapali, albo coś, to może by to się odblokowało?
![]() |
#858 |
|
![]()
Ściągnęłam w końcu po kilku nieudanych próbach narzędzie stwórz świat z oficjalnej strony. To chcę stworzyć moje pierwsze miasto no ale czytając tak poradnik i patrząc na temat z drogami stwierdziłam iż nie mam nigdzie opcji rozgałęzienia dróg. Możliwe, że mam ale pod inną nazwą. Pokażę moje opcje jakie mam http://screenshooter.net/7867133/ldxeypg
i też ten cytat z poradnika http://screenshooter.net/7867133/wjxacyq no gdzie ja to mam noo ? :cc z góry dziękuję bo inaczej, jak to jest ujętę w Uwadze ostatniej "Jeśli dowolna z dróg zostanie niepołączona, Simowie wyjdą z pojazdu i ruszą na piechotę do następnej drogi, aby tam powrócić do pojazdu." |
![]() |
![]() |
![]() |
#859 |
|
![]()
Ej mam pytanko?
właśnie do mojej rodziny włamał się włamywacz i policja ani moi simowie nie mogli go pokonać i jest problem jak włączyłam tryb kupowania to nagle moi 2 czy 3 simowie znikneli i teraz wpisałam kod quit ale gra strasznie się długo ładuje i co mogę zrobić? proszę o pomoc bo to jest moja ulubiona rodzinka i nie chcę jej stracić |
![]() |
![]() |
![]() |
#860 |
|
![]()
Dobra mam chyba głupie pytanie. Ściągnęłam sobie z TSR mnóstwo dodatków w sims3pack i teraz nie wiem jak je wgrać do gry. Znaczy wiem, że wystarczy kliknąć "otwórz", ale jak to zrobić ze wszystkimi na raz? Już wcześniej miałam ten problem i z 2 godziny otwierałam po jednym, ale to chore.
Ale ja jestem głupia (w tym monencie). Przecież to wystarczy je walnąć do Downoadsów. Widać, że pierwszy raz instaluję dodatki z netu -_-
![]() Piękna sygna by Lubie ![]() Ostatnio edytowane przez Filleable : 08.03.2012 - 16:55 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|