|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia? | |||
Trójkę |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 5.26% |
Czwórkę |
4 | 21.05% |
Adopcja |
3 | 15.79% |
Wyzwanie ile się tylko da |
11 | 57.89% |
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#851 |
Reputacja: 10
|
![]()
Aaaa! James był słodki jako małe dziecko, ale teraz... Ech, nie mogę się doczekać, aż stanie się nastolatkiem!
![]()
______________________________ ''Już tyle słońc wzeszło tylko jeden raz, Już z tylu stron zapłonęły ognie gwiazd, Już tyle miejsc zapomnienia pokrył kurz, Wiem, co to jest, lecz się nie zatrzymam już.'' |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#852 |
Reputacja: 14
|
![]()
No i odcinek jest!
![]() James jest ładny jak na dziecko szkolne.. nawet bardzo ![]() I mała powstała (miałem pisać z martwych ![]() Czekam na next |
![]() |
![]() |
![]() |
#853 |
|
![]()
Dla fanow James'a
![]() Krotki filmik ![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=KEyJ-...ature=youtu.be Z pozdrowieniami dla Shannon ^.^ z muzyka w tle. (nudzilo mi sie i robilam byle co hahah xD) Ostatnio edytowane przez eyvee : 09.04.2013 - 16:17 |
![]() |
![]() |
![]() |
#854 |
|
![]()
hahahaha, nawet ruchy zgadzają się z muzyką
![]() Wróżę mu karierę w You Can Dance xD ![]() będzie z niego tancerz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#855 |
|
![]()
Hahahhahahah
![]() ![]() ![]()
______________________________ ''Już tyle słońc wzeszło tylko jeden raz, Już z tylu stron zapłonęły ognie gwiazd, Już tyle miejsc zapomnienia pokrył kurz, Wiem, co to jest, lecz się nie zatrzymam już.'' |
![]() |
![]() |
![]() |
#856 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Cornelia to oczko w głowie tatusia
![]() James jest cudny, przystojny jak Trevor, smętny jak Trevor, uwielbia Cornelię jak Trevor, normalnie wykapany tata ![]() ![]() czekam na więcej ![]()
![]() |
![]() |
#858 |
|
![]()
Mlody swietnie tanczy, nawet nie pomyslalam zeby malym dzieciom kazac tanczyc, ha ha ha jak bede grac na pewno to sprawdze
![]()
![]() |
#859 |
|
![]()
James
![]() ![]() Kyaaaaa, czemu ty masz zawsze takich ślicznysh simów? :o Czekam na next, i możliwie kolejnego potomka Marville'ów. ![]()
![]() |
![]() |
#860 |
|
![]()
No nic...troszke ciezko mi znalezc wene na gre
![]() Oto fotki, ktore udalo mi sie porobic jak gralam ostatnio ![]() Rodzina Marville ciag dalszy Widoczek ratuszu w MF. ![]() James grajacy w szachy. ![]() A Trevor odkryl nowa pasje....pianino! Stwierdzil, ze ta durna smetna melodia z pianina nie jest wcale taka zla ![]() ![]() A Angela tylko stala i sie przysluchiwala ![]() ![]() Czas zajac sie mala Cornelia ![]() ![]() ![]() ![]() Trevor bawil sie z pluszakiem z mala coreczka, kiedy nikt nie widzial...co to by bylo gdyby ktos go slyszal xD ![]() ![]() Angela oplakuje kolejna roslinke, ktora zwiedla ![]() ![]() James cieszy sie na widok pelni ksiezyca w kuli. ![]() Zlodziej chcial cos zwedzil Marvillom....no ale...policja jak zwykle idzie sobie spacerkiem i nie umiala zlapac bandziora. ![]() ![]() Chwile prywatne Angeli i Trevora ![]() ![]() James bawil sie w pokoju....swoja szkatulka z gnomem.. ![]() ...oraz magiczna kolorowa lampka nocna ;] ![]() Czas do szkoly..James nie byl zadowolony.. ![]() ...nie mial latwo wsrod starszych uczniow ze szkoly.. ![]() ....czesto przesiadywal sam podczas przerwy, albo i po szkole na placu. ![]() Jednorozec martwil sie o chlopca i przyszedl do niego po szkole....bardzo lubili sie z James'em. ![]() James wolal towarzystwo ukochanego jednorozca, niz tych wszystkich dzieciakow ze szkoly. ![]() Pocieszony przez przyjaciela poszedl z zwierzakiem do domu. ![]() Angela miala w modzie scigac sie z autobusem szkolnym xD ![]() No i czas spac...jedna z ulubionych czesci zycia Jamesa - spokoj i cisza. ![]() A potem pobudka - najwczesniej wstawal zawsze Trevor.. ![]() Sweet focia xD ![]() A tu zong - Trevor poszedl na ryby! I jeszcze do tego nucil.....QQ ![]() Kiedy dzieci jeszcze spaly Trevor poszedl na kort i powyginal smialo...eee...miotle podczas akrobacji ^^ ![]() I tadaaam! Urodzinki Corneli ![]() ![]() ![]() Dziwne byly relacje pomiedzy rodzenstwem....raz sobie dokuczali, a raz nie mogli bez siebie zyc ^^ ![]() Cornelia widze z zainteresowaniem wpatruje sie w brata... ![]() Nie dziwie sie zreszta hahahha! xD ![]() Tutaj Cornelia chce splatac psikusa Jamesowi... ![]() Ale James jest sprytniejszy i nie dzialaja na niego takie sztuczki ;p ![]() ![]() Chlopak mial niezly ubaw z siostry xD ![]() Koniec koncow oboje sie smiali i dobrze bawili ![]() ![]() Angela oczywiscie poprosila by uwazal na siostre, bo nie jest taka silna jak on, by przypadkiem nie zrobil jej krzywdy. ![]() Troche naburmuszony James wkoncu przytaknal i obiecal mamie, ze bedzie jej pilnowac. ![]() Pozniej Angela pomogla Jamesowi zrobic wstretne zadanie domowe zadane przez pania Zrzędlównę z matematyki xd ![]() James i Cornelia znowu bawia sie razem - chlopak tylko z nia mogl poczuc sie swobodnie. ![]() Dziewczynka za to bardzo kochala brata, przez co on sam niekiedy czul sie zniezrecznie ![]() ![]() James czesto straszyl biedna Cornelie...ale zarazem sie troszczyl i dbal o siostre. ![]() ![]() I moje sliczne dzieciaczki ![]() ![]() ![]() CDN jak mi sie zache grac xD Ostatnio edytowane przez eyvee : 14.04.2013 - 10:03 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |
|
|