![]() |
#861 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
Wypatrzyłem też inne błędy, jednak jestem zbyt leniwy, żeby je wypisywać... Ale tego nigdy nie odpuszczę ![]() Miałem czytać, kiedy dodasz zdjęcia, nie mogłem się oprzeć xD. Fucktycznie, trochę smętny, ale dało się czytać, zwłaszcza ze względu na duszenie Dantego ![]() ![]() Ofc, czekam na konfrontację Li Mei vs. Chris [chociaż moim SKROMNYM zdaniem oni powinni należeć do innych kategorii wagowych]. Brak Colina i Alii... niedobrze. Obawiam się, że rozwiązanie wątku dopiero w ostatnim odcinku. Tym razem wyszedł mi komentarz mało tfurczy, ale to wina długopisów ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#862 |
Reputacja: 10
|
![]()
No,no,no ciekawie się robi. Super, że dowiedzieliśmy się czegoś o przeszłości Marco itd. Ale się cieszyłam jak czytałam tą akcje z Dante
![]() ![]() Generalnie mi się podobało,zwłaszcza rozmowa Juri z Mei. ![]() czekam na następny. ![]()
![]() |
#863 |
|
![]()
rudzielec nie ma za co. zawuwazywalm tez, ze nawet mi sie to podoba.
![]() ![]() ![]() Lal, laal, LAAAAAAL - tak sie wyraze o tym odcinku ![]() Niech chlopaki szybko dopadna Chrisa i Dantego... A pozniej Li Mei i Marco ♥ awww! :3 XD
![]() |
#864 |
Guest
|
![]()
Za dużo to się w odcinku nie dzieje
![]() ![]() Hmm.. nie umiem napisać nic konstruktywnego, podoba mi się (a to niezwykłe ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#865 |
Guest
|
![]()
[QUOTE=bubel-96;1430455]Za dużo to się w odcinku nie dzieje
![]() ![]() Co racja to racja ![]() Mam nadzieję,że wkleisz niedługo zdjęcia,bo jakoś tak dziwnie mi się czytało bez nich.No i że kolejny odcinek już niedługo ![]() |
![]() |
![]() |
#866 |
|
![]()
Haha
![]() ![]() "akcja z Dante, dedykowana Libby xD" Już się przestraszyłam, że zafundujesz mu betonowe buciki ![]() Do rzeczy. Odcinek tak jak pisałaś wcześniej nie zachwyca zwrotami akcji, ale jest długi i to się liczy ![]() ![]() Co do treści to nie pomyślałabym, że Marco tak szybko zmieni się emocjonalnie... Hmm to chyba nie na porządku dziennym żeby z dania na dzień zrobił się "zimny" uczuciowo ![]() ![]() Ciekawi mnie jak będzie wyglądać spotkanie Chrisa i Mei... o ile do takiego dojdzie. XD Mam przeczucie, że jak Max pójdzie po te plany domów to coś go "trafi" ![]() ![]() Łatwo było się domyśleć o co się Marco z Chrisem pokłócili. Za bardzo to przewidywalne no ale przecież Juri nie wiedział o tych szczegółach więc wybaczam ![]() No to chyba nie pozostało mi nic innego jak tylko życzyć weny noi domagać się szybkiej wstawki następnego odcinka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#867 | |||||||||||
|
![]()
nie ma za co, wiedziałam że Ci sie spodoba
![]() Cytat:
![]() nie ma ![]() konfrontacja już niedługo :> wybrałam te najbardziej warte uwagi ![]() haha wiedziałam ![]() Cytat:
![]() Marco nie zapomniał o Lambercie, ale powiedzmy, że tak to miało wyglądać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() hah, czułam że się spodoba ![]() ale i tak odcinek smętny ![]() Cytat:
![]() niestety, nie zawsze może się coś dziać ![]() Cytat:
![]() kolejny odcinek, za jeszcze kilka komentarzy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() bo to jest właśnie słaby punkt Marco, rozchwianie nastrojów, ale zauważ, że dosyć długo już nie widział Mei, więc nie ma się z jednej strony co dziwić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() no i chciałam od siebie dodać, że dodałam już zdjęcia, więc zapraszam wszystkich wyczekujących na foty, do czytania ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#868 |
|
![]()
pierwsza myśl; Chris to brzydal ;c
łała, ja chcę więcej ![]() ![]() ![]() a teraz ciekawostka, bo śniło mi się, że czytam twoje FS i wszyscy po tobie jadą, bo Li Mei urodziła chłopca i nazwała go Dante >D
![]() |
![]() |
#869 | ||
|
![]()
Specjalnie czekałam na te foty, by przeczytać, ale sama wiesz, że jesteś sobie winna, a nie, sorry, to Libby jest wszystkiemu winna, że nie możesz się skupić
![]() Zdjęcia świetne. To zbliżenie twarzy Jurego bardzo mi się podoba ![]() ![]() Eh... ten Marco, mógł śmiało udusić blondasa. Co on taki dobroduszny? Również nie mogę się doczekać spotkania Li z Chrisem. Cytat:
Cytat:
![]() No właśnie skądś go kojarzę, ale nic mi nie świta. - jakoś sama sobie zaprzeczyłaś w tym zdaniu ![]() I skup się dziewczyno! ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#870 |
|
![]()
No to ja skomentuje fotki
![]() http://i927.photobucket.com/albums/a...ostory/2-3.jpg - to bylo powalajace, zasluzyl na to XD http://i927.photobucket.com/albums/a...ostory/6-4.jpg - to tez jest swietne, takie klimatyczne ![]() http://i927.photobucket.com/albums/a...tostory/11.jpg - Juri zaczyna mi sie coraz bardziej podobac... XD ![]() ![]() To byloby okropne! ;C
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|