![]() |
#861 |
Reputacja: 10
|
![]()
nic w grze nie zmieniałem a nagle zaczeła się jakby ścinać. Gram gram i co chwile czas w grze przestaje lecieć, myszką nie moge ryuszyć i nic zrobić, mimo to woda w basenie sie rusza i widać wiatr na krzakach itp., po kilku sekundach gra idzie dalej. Jest to uciażliwe gdyż co chwiile. I mam jeszcze jeden problem. Nie mam nowej aktualki! Niei wyszukuje!
|
![]() |
#862 |
|
![]()
Mam tak samo. A w każdym razie miałam, kiedy gra mi jeszcze działała... Tylko, że u mnie to się nie dzieje (działo) nagminnie, tylko parę razy tak się stało. Zauważyłam to po wgraniu dodatków z neta. Ale jeśli piszesz, że nic nie zmieniałeś to nie wiem. Dołączam się do pytania, bo szczerze mówiąc wątpię, czy to przez dodatki, bo na pewno nie są wadliwe, a miejsca na dysku mam w ....
![]() |
#863 | |
|
![]() Cytat:
Ostatnio edytowane przez ultraviolence : 18.03.2012 - 10:32 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#864 |
Guest
|
![]()
dobra, ostatnio cos mi sie stalo z simsami, znowu
![]() zawsze gre wlaczalam poprzez wejsice w start>the sims 3: kariera. gdy teraz to robie, wlacza mi sie "program startu the sims 3" i wtedy po prostu klikam start. no niby nic dziwnego, ale... ostatnio nie mialam przez pare dni internetu, usterka jakas czy cos. no i wlasnie to problem, bo wtedy, kiedy probowalam uruchomic simsy, komp scinal sie na pare minut i nie dzialo sie nic, zero. <chaos> umi ktos to naprawic, bo wydaje mi sie ..dziwne? : | edit; teraz jeszcze doszlo cos o skryptach, a dkoladnie "blad skryptu internet explorer", pojawia sie po wlaczeniu programu startu i po anulowaniu okienka z informacja o nowej aktualizacji oprogramowania ..." |
![]() |
![]() |
#865 |
|
![]()
Kurde, też mam problem z tym skryptem. Zaczęło się od poprzedniej łatki. Kliknęłam, aby ją zainstalować i potem wyskoczył ten komunikat. Kliknęłam "nie" i sobie normalnie włączyłam grę. W sumie nie wiem, czy tamta aktualka się zainstalowała. Teraz jest kolejna i za każdym razem, gdy klikam "nie" to wyskakuje mi właśnie to :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#866 |
|
![]()
Mam problem z sims 3 (mam dodatki: Nowoczesny Apartament, Zwierzaki, Po zmroku, Kariera, Wymarzone Podroze)
I mam 2 bledy: -W opcjach mam wszystko najnizsze a jak zmieniam na wyzsze to samo wraca do najzniszczych -jak juz wejde do miasta jakiegos to wszystko jest biale nawet zarysow budynkow nie widac! Czemu tak mam?!
![]() |
![]() |
#867 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#868 |
|
![]()
Pewnie wszyscy już myślą, że sobie z moim problemem poradziłam, ale nie. Nadal to u mnie wystepuje: http://forum.thesims.pl/showpost.php...&postcount=795 i nadal proszę o pomoc. Znalazłam rozwiązanie, ale na dłuższą metę nie działa. Mianowicie przed każdym włączeniem gry kasuję wszystko z folderu The Sims 3, włączam grę, jest cała czysta, wyłączam grę, z powrotem daję moje pliki i znowu włączam grę. Działa, ale jak np. na drugi dzień chcę pograć, to znowu wyświetla się błąd i znowu muszę robić ww. czynności, co jest dla mnie uciążliwe. Teraz poświęciłam się renowacji, więc za każdym razem zaczynam nową grę (da się, nie można tylko wczytywać zapisów), jednak chciałabym normalnie pograć. Gra jest zaktualizowana.
I przy okazji jeszcze jeden problem. Chcę na czas renowacji usunąć wszystkie dodatki z neta. W downloads ich nie ma, w launcherze też nie, ale w trybie kupowania/budowania są. Strasznie mnie to denerwuje. Jeśli to ma jakieś znaczenie to są to same s3packi. Błagam pomóżcie! |
![]() |
![]() |
![]() |
#869 | |
|
![]() Cytat:
![]() Zrobiłem formata i wgrałem Win 7 zamiast 8 :]
![]() |
![]() |
![]() |
#870 |
|
![]()
gdy chciałam stworzyć nową rodzinę to wszystko jest ok pobrane rzeczy działają wchodzę do dodawania cech klikam a tam ani jednej cechy zero no to myślę że coś z kompem pewnie jest przemęczony bo ciągle na nim siedzę ale jak teraz weszłam w aktywną rodzinę patrze a tam też zero cech! Co mam zrobić? Dlaczego się tak dzieje?
![]() Ostatnio edytowane przez ney : 03.04.2012 - 18:56 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|