![]() |
#862 |
Reputacja: 11
|
![]()
Jak dziś odpadnę to lodzik jest w mafii. XD
|
![]() |
![]() |
#863 |
Reputacja: 16
|
![]()
niee, nie jestem w mafii haha
![]() nie zwracam uwagii na Twoje ciągłe głosy na mnie, wybacz - nie rusza mnie to
#864 |
|
![]()
Bawimy się tutaj, więc właśnie o to chodzi, żeby nie ruszało.
Ale nadal Cię podejrzewam, zwyczajnie. |
![]() |
![]() |
#865 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak se spojrzałem na wyniki głosowania to se pomyślałem "o nie, teraz wszystkie podejrzenia padną na mnie i na ktosia, bo zagłosowaliśmy na tą samą osobę co mroczny"
![]() A ja dla równowagi powiem, że podejrzewam nixa, ha!
#866 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
- Uff… Było blisko! – wrzasnęła Chwalisława, wpadając za róg budynku.
- Jest coraz gorzej – stwierdził konformistyczny lodzik. – Loki tworzy sobie coraz więcej sługusów wśród ludności. - Osłaniaj mnie! – Chwalisława przeładowała broń, wyjrzała zza muru i wybiegła przed siebie, ostrzeliwując wrogów naokoło. Lodzik wyglądał zza budynku i osłaniał koleżankę, gdy nagle usłyszała za sobą przeładowywanie broni. - Będzie o jedną mniej… - rozbrzmiał czyjś głos i po chwili rozległ się huk wystrzału. Dziś mafia wyeliminowała konformistycznego lodzika. Pozostali przy życiu: 1. Lepkie Paluszki23 2. Ktoś 3. Nix 4. Everlasting 5. Mystically mad 6. Chwalisława
#867 |
|
![]()
W mafii jest Ever i Ktoś. Względnie LP i Ktoś. Chcieli się pozbyć większości, jaką wkrótce stanowiliby Chwalisława, lodzik i mystically mad, którzy od jakiegoś czasu głosują tak samo.
Mafia wywaliła im Ciastka, który głosował z tą trójką. Ta trójka wywaliła Mrocznego, który był w mafii. Więc jak Chwalisława i MM są w mafii to zejdę XD ale wnioskuję, że nie zejdę. Ktoś podejrzewam, bo jako jedyna ma takie przemyślane głosy, celujące w ww.trójkę. No i głosowała razem z Everem na mystically mad sobie niedawno. Mimo, iż możliwe jest, że Ever i LP robią dywersję udając nieobecnych, skłaniam się ku winie Ktosia i jednego z nich. Chwalisława, mystically mad, co sądzicie? Przepraszam lodziku, że się na Ciebie uwziąłem, musiałem, żeby potwierdzić swoje przypuszczenia ;c Ostatnio edytowane przez Nix : 01.10.2014 - 22:21 |
![]() |
![]() |
#868 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nix, sadze zupełnie tak samo jak ty. Możemy się umówić z Chwalisławą na jedna osobę inzaglosowac dzisiaj. Mysi byc to przemyślany strzał. Kogo proponujesz?
|
![]() |
![]() |
#869 |
|
![]()
Oj, ciężkie pytanie, bo na ten moment nie mam zbytnich poszlak co do pozostałej trójki. (łatwiej mi stawiać na konkrety czyli ustawienia głosów, niż na posty, które można bardzo różnie interpretować.)
Wy ubiliście mafię ostatnio, więc tutaj ufałbym waszemu osądowi bardziej niż swojemu. xD Czemu w ogóle padło na SPM? |
![]() |
![]() |
#870 |
Reputacja: 41
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
|
|