|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Osiedlowe życie (oczywiscie chodzi mi o the sims 2) jest wypier papier kocham czary i zawsze wybieram magie neutralną brała bym magie swatła i ciemnosci ale magia swiatła jak sie zrobi żeby simks lub sim byli czarodziejami to mają takie błyzczące kropki na skurze a jak magia ciemnosci to jest skura zielona
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Moim zdaniem to fajny dodatek
![]() Dochodzi wiele ciekawych opcji, jak np. wiedźmy, sufity, czary czy osiedla ![]() Mam pozytywne zdanie na temat tego rozszerzenia ^^ |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 11
|
![]()
Jedyny dodatek, który średnio mi się podoba. Jedyny plus tego dodatku to czarownice i nowe fajne meble i rzeczy dla dzieci. Mieszkanie na osiedlu jest fajne na samym początku potem jednak zawsze przenoszę rodzinkę do jednorodzinnego domku.
![]() |
#6 |
Reputacja: 13
|
![]()
Ale fajnie bedzie z magią ;]
Hehe, w ogole bedzie super. A tak poza tym... Skad sa te filmiki na YouTube? Wiem, że z Apartament Life, ale skad maja juz ta gre?
누난 너무 예뻐 ( ´ ▽ ` )ノ Ostatnio edytowane przez stagnacja : 13.06.2008 - 16:57 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
A skąd wiadomo, że dodatek wyjdzie? Bo są konferencje organizowane przez producentów gier, na których prezentowane są podstawowe nowości, możliwości gry, a nawet czasami można zagrać w krótką betę. Oczywiście na taką konferencję wstęp ma niewiele osób, zwykle dziennikarze z większych magazynów o grach komputerowych.
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |