![]() |
#871 | ||
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() tak czekałem na te zdjęcia, a teraz mi się nie chce ich oglądać xD no i czekam na n3xt i na ekhem.... przysługę ![]() |
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#872 |
Reputacja: 10
|
![]()
obejrzałam te fotki, mina Dantego mnie po prostu rozwaliła
![]() ![]()
![]() |
#873 |
Reputacja: 26
|
![]()
Łaaaał, tym razem fotki są świetne! Uwag z mojej strony brak. Tak swoją drogą, to nie wiem, jakie będzie zakończenie FS, ale domyślam się, jaki napis możemy zobaczyć na końcu:
W czasie tworzenia Fotostory nie został zabity żaden Sim ![]() Choć głowy za to nie dam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#874 | |||||||||||
|
![]()
haha, w końcu to gorsza strona Marco, więc i brzydsza
![]() Cytat:
![]() Cytat:
wróci trochę wspomnień i takie tam... ![]() wyjaśnienie sytuacji Colina i Alii już w następnym odcinku ![]() Cytat:
![]() nie wiem nawet co się urodzi, czekam na niespodziankę ![]() swoją drogą jak ktoś zna jakieś ciekawe imiona jakie można dać dziecku, to niech pisze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a Maxiu jeszcze się pojawi ![]() Marco puścił go nie bez przyczyny ![]() widzę, że wszyscy na to czekają ![]() ciiiii nic mu nie będzie ![]() haha mój umysł został opętany przez pewnego mena ale będę dzielna i dam sobie radę! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() przegwoździarkowane, to mało powiedziane ![]() osz... no wiesz co! ![]() postaram się jutro wziąć za zdjęcia i cała resztę ![]() Cytat:
![]() chciałam zrobić to zdjęcie od drugiej strony, ale na prawym policzku, Dante ma odciśniętą przepiękną dłoń ![]() [img]http://i53.************/3484nbd.jpg[/img] od czasu napisania tego odcinka F4, u Dantego nic się nie zmieniło xD Cytat:
![]() dziękuję za komentarze! ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#875 |
|
![]()
Co do tego imienia dla dziecka.
Znam parę ładnych ![]() Sanne, Rose (tak jak w tytule ![]()
![]() |
#876 |
|
![]()
Najlepsza historia jaką kiedykolwiek widziałam! Masz ogromny talent do pisania.
![]() Fotostory nałogowo czytałam przez kilka dni (bo musiałam przeczytać z 8 rozdziałów - zaczęłam późno). Nawet te odcinki "kiedy nie masz weny" są świetne. Czekam na dalsze losy. Zakochałam się w Marcu i Colinie. To są najprawdę udane Simy. Ciekawi mnie co stanie się ze związkiem Colina i Alii i jak potoczy się spotkanie Li Mei z Chrisem. W "Szronie okalającym serce" podobają mi się fotki. Zwłaszcza ta, na której Marco dusi Dantego (oh yeeeah!) i zbliżenie twarzy Juriego (chyba nigdy nie widziałam tej postaci z bliska). Co do imienia dziecka - to jeśli będzie to dziewczynka, może nazwać ją Bella Rose? (nazwisko "Takeda", nie?) Podobnie jak w tytule, żeby uczcić to jak Takeda nazywa Mei. Bo jeśli chłopak... cóż, nie wyobrażam sobie, żeby Li urodziła chłopca (tak samo jak Rosari.). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#877 |
|
![]()
świetne FS. tak mnie wciągnęło, że w niecałe 3 dni przeczytałam wszystkie odcinki. bardzo ładnie piszesz, potrafisz zaciekawić i zaskoczyć czytelnika
![]()
![]() |
![]() |
#878 |
|
![]()
Już chciałem napisać ci jakiś wredny komentarz, że jesteś przewidywalna, że nic się nie dzieję, ale rozmyśliłem się, bo po prostu nie mogę tego zrobić. Nie mogę. W moim przekonaniu twoje FS zyskało już status świętości i nie można go obrażać. Mam tylko nadzieję, że w kolejnym odcinku coś w końcu zacznie się dziać, bo mam jak na razie dość wyjaśnień.
Przepraszam, że tak późno komentuję, ale dopiero wróciłem z wakacji. Też miałem kiedyś sen o twoim FS. Byłem Marco, brałem udział w jakiś napadzie, spadłem z dachu i się obudziłem ![]() Kiedy kolejny odcinek?
![]() |
#879 |
|
![]()
No cóż... Jak już wiesz, miałam skomentować już jakiś czas temu, ale po przeczytaniu w jeden wieczór wszystkich tych rozdziałów, po prostu nie mogłam patrzeć na komputer. Byłam totalnie wyczerpana, a w snach widziałam zdjęcia Li Mei, Alii, Marco, Colina... Dantego (chociaż prawdę mówiąc nie bardzo podobało mi się, że widziałam tę jego ohydną gębę, no ale co zrobić...). Dante mnie potwornie wnerwia, tak jak Mei w niektórych momentach i Alia tym swoim prowokacyjnym (nie wiem jak to nazwać) zachowaniem w stosunku do Colina. Po prostu bardziej podobała mi się jako typowa, ciekawska siostra Li. No, ale może się zmieni, gdy już zrozumiała, że naprawdę kocha Colina.
Mei w niektórych momentach mnie wkurza, ale to dla tego, że ma zmienny charakter. Raz ufa Marco, a raz nie. W sumie to nie byłoby to takie złe, gdyby nie fakt, że od razu zaczyna się kłótnia i tak dalej... Marco... cóż, do niego nie mam zastrzeżeń. Chciałam napisać coś na temat Sophie, ale nie można mówić źle o zmarłych, tym bardziej, że oddała życie za Colina. Do Colina też nie mam zastrzeżeń, ale tak przy okazji powiem, że niezły z niego przystojniak ![]() ![]() Chris jest bratem bliźniakiem Takedy, no nie? Są tak podobni, że naprawdę trudno by ich było odróżnić, gdyby na przykład mieli tą samą fryzurę. Cóż, on też mnie denerwuje i szczerze go nie lubię. Szkoda mi Em, chociaż miała bzika na punkcie Marco. Muszę powiedzieć, że przed tym porwaniem zdążyłam ją polubić. Dobra, nieźle się rozpisałam ( a mogłabym pisać jeszcze dłużej ![]() ![]() Pozdrawiam :*
![]() |
![]() |
#880 |
|
![]()
kurcze, jestem na prawdę szczerze zaskoczona moi kochani, nie spodziewałam się, że zastanę tak dużo komentarzy i widzę również, że moje romansidło zaczęły czytać nowe osoby, co jeszcze bardziej mnie cieszy
![]() wybaczcie, że nie odpowiem na wasze komentarze, ale nie mam kompletnie weny, gdyż miałam ciężki, pracujący weekend :/ za to mogę wam śmiało obiecać, że nowy odcinek już dzisiaj, mam nadzieję, że zrekompensuję wam trochę to czekanie i w ogóle, że będziecie zadowoleni ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|