|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia? | |||
Trójkę |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 5.26% |
Czwórkę |
4 | 21.05% |
Adopcja |
3 | 15.79% |
Wyzwanie ile się tylko da |
11 | 57.89% |
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#871 |
Reputacja: 10
|
![]()
Weszłam sobie tutaj, weszłam i pomyślałam: ,,O kurczę, tyle stron do czytania, jak ja to przerobię?
![]() Ale muszę przyznać, że nie było ciężko ![]() Historyjka jest fajna, taka luźna, a mimo tego wciąga. Twoi simowie są prześliczni ![]() ![]() Rodzinka jest bardzo sympatyczna, James jest taki uroczy, haha, i jeszcze straszy ludzi widłami, proszę, jaki łobuz ^^ Zdjęcia też są świetne ![]() No, to tyle... Szykuj następną część ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#872 |
|
![]()
Jakimś cudem ominęłam poprzednią część, więc skomentuje obie.
![]() Cornelia jest prześlicznym dzieckiem, a w Jamesie się zakochałam pomimo tego, że dzieciaki chyba przejęły urodę Trevora, który także jest moją simową miłością. ![]() Zdjęcia klaty Trevora i śpiewającego mrocznego czarodzieja (w wannie, a jak!) są bezcenne; czekam na next... I CHCĘ MIEĆ WIDŁA JAMESA W MOIM POSIADANIU. ![]()
![]() |
![]() |
#873 |
|
![]()
Ja nie wiem jak ty to robisz,ale twoje histosyjki sa takie faje a Simy wprost boskie! Mnie MF nie przypało do gustu na dzień dobry. Nie lubie takich "pustych" miast. Jeżeli szukasz czegoś fajnego to ja ostatnio natknełam sie na ten świat KLIK i musze przyznac, że jest fajny. Łączy w sobie duze miasto,małe miasto i wieś. Sporo w nim knajpek,parków i terenów do połowó. MOże ci się spodoba?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#874 |
Reputacja: 14
|
![]()
Odcinek luźny i to mi się podoba
![]() Nie wiem czemu, ale kocham patrzeć na simów naprawiających kibel magią ![]() Dzieci podczas kąpieli. Cudowne ![]() Ta cała rodzina tak fajnie wygląda. Dzieci podczas spania ![]() Czekam na next |
![]() |
![]() |
![]() |
#875 |
|
![]()
No...to czas na przeprowadzke ;d Powiem tyle jestem zadowolona z tego miasta...
![]() ![]() ![]() Rodzina Marville ciag dalszy I tak oto moja rodzinka przeprowadzila sie do.....MONTE VISTA! ![]() ![]() ![]() Trevor jest bardzo zadowolony i poszedl od razu na posterunek zalatwic papiery. ![]() ![]() Zas Angela probowala swoich sil jako rzezbiarka...w MV jest to bardzo "przyszlosciowy" zwod i dobrze platny ![]() ![]() Dzieciaki bardzo szybko dostosowaly sie do nowej sytuacji. Poniewaz nie byly zrzyte z zadnymi dziecmi z MF cieszyly sie kazdym porankiem w slicznym, pogodnym miescie. ![]() ![]() Hobbym Trevora stalo sie majsterkowanie i wynajdowanie roznych rzeczy ![]() ![]() Oczywiscie nieraz mial wpadke i podpalil sobie tylek, a potem byl caaaly osmolony;p ![]() Kiedy mezczyzni grali w szachy, mama z corka bawily sie w wrozkowe zabawy ![]() ![]() James chyba udaje wielkiego krola, a Trevor mial byc jego podwladnym, ktory naprawia zmywarke.....mozecie interpretowac ten obrazek jak chcecie xD ![]() Widoczek muru nad domem Marville'ow ![]() ![]() A tutaj miasto podczas mglistej pelni. ![]() Cornelia oprocz pisania i czytania ksiazek lubila tez malowac. ![]() James nie trawil autobusow...wolal swoja miotle xD ![]() Trevorowi zachcialo sie potrzec lampe dzina... ![]() ...no i pojawila sie dzin'ka ![]() ![]() ....zyczyl sobie wiecej zyczen, no ale jak zwykle nic sie nie stalo :/ ![]() Angela tez milo spedzala czas w MV - kiedy dzieci byly w szkole, a maz w pracy - dziewczyna mogla troszke poszalec ^^ ![]() Z nudow porobila sobie testy studenckie xd ![]() Piekny sniezny poranek w MV. ![]() ![]() ![]() Czas isc na festiwal zimowy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kolejna fotka z serii - Trevor i kibelek. ![]() Trevor nie ma latwo, nieraz zdarzalo mu sie wpasc w zlosc, kiedy dzieciaki chodzily sobie po miescie same do pozna...oj mialy kare;p ![]() ![]() Cornelia daje tacie nauczke xD, tym samym troszke rozluzniajac atmosfere po klotni. ![]() Zblizajacy sie wieczor w miescie ![]() ![]() ![]() Domek Marville'ow - taki sam jak z MF, albo jestem leniwa, albo zbyt przywiazana do tego domku ![]() ![]() No i oczywiscie zlodziej przyszedl...z parasolka O.o ![]() Marvillowie sie zlecieli slyszac alarm....James zamiast panikowac to sie smial ![]() ![]() Przynajmniej tutaj policja byla kompetentna! ![]() Przeciazenie mozgu u Trevora....az mu galki oczne sie przekrecaja xD ![]() Zanim sie zorientowalam James mial urodziny! ![]() No i wyrosl na taka oto chlopczyne ![]() ![]() CDN |
![]() |
![]() |
![]() |
#876 |
|
![]()
Noo...ciacho wyrosło z Jamesa <mlaska jęzorkiem>
Ciągle mnie zastanawia...MV jest ze store prawda? za Simpunkty czy darmo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#877 |
|
![]()
Miasto piękne, zdjęcia cudne *.*
James wyprzystojniał, wszystkie dziewczyny będą na niego lecieć ![]() Rodzince dobrze się powodzi w nowym mieście ![]() Czekam na kolejny |
![]() |
![]() |
![]() |
#878 |
Reputacja: 14
|
![]()
Lubię patrzeć na Monte Vista
![]() Jesteś mistrzynią w obrabianiu zdjęć. Serio! Dzieci prze............ fajne ![]() James podrósł! Czekam na next |
![]() |
![]() |
![]() |
#879 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Ja też uwielbiam to miasto
![]() Szkoda, że zostawili w MF tamtą chabetę.. znaczy się jednorożca (wciąż pamiętam, jak dokuczał Trevorowi ![]() James wyrósł na przystojniachę, ale szczerze, to nie spodziewałam się niczego innego po twoim simie ![]() Jak sobie przypomnę Trevora z początków twojej historii i porów nam go z dzisiejszym Trevorem to aż oczom nie wierzę, jak się zmienił.. Nawet jego własne dzieci się go nie boją ![]() czekam na więcej ![]()
![]() |
![]() |
#880 |
|
![]()
Idealne miejsce wybrałaś do zamieszkania przez rodzinkę.
Monte Vista jest chyba najładniejszym miastem z gry. Twoje zdjęcia cudownie piękne i romantyczne. Sama jeszcze nie miałam zimy w tym mieście, dlatego z zachwytem patrzyłam jak ślicznie wygląda ze śniegiem. James wyrósł na super przystojniaczka, będzie najlepszym towarem w mieście i będzie rządził tysiącami niewieścich serc ![]() Pewnie jego siostra też wyrośnie na równie piękną panienkę. Czekam na dalsze losy rodzinki ![]() A to zdjęcie jak Angela robi orzełka urocze. ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|