![]() |
#881 |
Reputacja: 10
|
![]()
nie wiem czy piszę w odpowiednim temacie, ale dobra... jest już patch na głos w karaoke . można go pobrać ze strony http://shaklin.sh.funpic.org/modules...wcat.php?cid=9
nazywa się karaoke fix. polecam bo simowie naprawdę zabawnie śpiewają ![]() Ostatnio edytowane przez Excalibur : 22.09.2005 - 15:46 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#882 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#883 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#884 |
Guest
|
![]()
Zazwyczaj jestem dość upie.... tzn. mecząca. Nie mieściło mi się w głowie że oryginalna gra z błędem w kodzie jest sprzedawana bez żadnej wzmianki na opakowaniu badź w książeczce o tym że nalezy wpisać "z" dowiedziałam się z forum. Jednak obawiałam się że może coś nie tak z tą grą bo ten kod dość dziwnie wygladał.Napisałam więc do Centrum Pomocy Technicznej
Electronic Arts Polska. Oto odpowiedź może i dość krótka ale zwięzła i w dodatku nadeszła tego samego dnia ![]() Witam Nie mozna mowic tutaj o bledzie drukarskim. Jest to po prostu kwestia czcionki, jakiej uzyto przy drukowaniu kluczy. W niektorych czcionkach litera "z" jest przekreslona w srodku, tak samo jak np litera "o". W krajach zachodnich jednakze nie obowiazuja polskie znaki typu ż, ź, ó, ć, ś, tak wiec wszelkie te przekreslenia nie maja tam najmniejszego znaczenia. A jako ze klucze drukowane byly na zachodzie, nikomu tam nawet do glowy nie przyszlo, ze w naszym kraju moga byc one mylnie odczytane. Swoją drogą byłoby miło gdyby troszke o nas podbali - Polska to wielki fanclub simsów ![]() |
![]() |
![]() |
#885 |
Guest
|
![]()
Teraz ja się wkurze wszystko jest ok tylko kod seryjny nie wchodzi może mi ktoś podać go na PM może nie wiem co jest ;( ;(
|
![]() |
![]() |
#886 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#887 |
Guest
|
![]()
według mnie dodatek Nocne życie jest świetny i ciekawy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#888 | |
|
![]() Cytat:
Zapraszam tutaj... ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#889 |
Guest
|
![]()
yyyy...Rendy każda płytka ma inny kod seryjny.
|
![]() |
![]() |
#890 |
|
![]()
Ehh... Muszę się tutaj wyrzyć mimo wszystko
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|