![]() |
#881 |
Guest
|
![]()
To mój pierwszy post dlatego jeśli już pojawiło się takie pytanie z góry przepraszam
![]() Z góry dziękuję za pomoc ![]() |
![]() |
|
![]() |
#882 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Możę po prostu za mało się znają Twoje simy? Albo, któryś z nich jest zaręczony?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#883 |
Guest
|
![]()
Właśnie nic z tych rzeczy... Próbowałam już z kilkoma simami, zarówno gdy "zaprzyjaźniali się" przy pomocy "boolPropa" jak i tradycyjnie, wszystko mają 100/100 i nadal nic. Zaprzyjaźnieni simowie nie mogą ze sobą zamieszkać, a zakochani wziąć ślubu, wcześniej wszystko było ok, nagle znikły te opcje, a nie wgrywałam żadnych nowych dodatków ani też nie bawiłam się żadnymi kodami poza boolPropem i brakuje mi już pomysłów czym może to być spowodowane...
Mam nadzieję, że nie namieszalam ![]() |
![]() |
![]() |
#884 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Najpierw powywalaj mody, o ile takowe masz.
Jeśli to nie pomoże/nie ściągałaś tych cudeniek, zrób reinstal gry. |
![]() |
![]() |
![]() |
#885 |
Guest
|
![]()
Dzięki za szybkie odpowiedzi, chyba jednak nie obejdzie się bez ponownego zainstalowania gry bo mam tylko inteenminatora, ale to już od dawna i nie było wcześniej żadnych problemów
![]() |
![]() |
![]() |
#886 |
Reputacja: 10
|
![]()
A może to przez używanie bolPropa. Słyszałam,że powoduje błędy w grze.
![]() |
#887 |
Guest
|
![]()
Jednak inteenminator zawinił
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#888 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Haha, InTeen!
![]() Wgl tam przed zaręczynami dochodzi Ci opcja "commited relationship", jak Simowie oficjalnie zostaną parą, odblokowuje się opcja zaręczyn. Boolpropem raczej nie mogłaś tego zepsuć ![]() @Candle: tak, powoduje, o ile się nieumiejętnie z niego korzysta. Przeciętny user używający kilku podstawowych opcji z boolpropa NIE MA PRAWA zepsuć gry. No ale ciekawość to pierwszy stopień do piekła ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 16.01.2011 - 17:25 |
![]() |
![]() |
![]() |
#889 |
Reputacja: 10
|
![]()
Co myślicie o takiej sytuacji:
Budujemy kilku/kilkunasto piętrowy budynek, przekształcamy go w osiedle i wprowadzamy do niego wszystkie rodziny z otoczenia głównego i mniejszych otoczeń. Ja widzę plusy i minusy takiej sytuacji, ale powiem je później bo chcę poznać waszą opinię o takim pomyśle. |
![]() |
![]() |
![]() |
#890 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Ameba - takie coś jest niemożliwe. W bloku mogą mieszkać maksymalnie 4 rodziny. Jeżeli jest więcej mieszkań resztę zajmą NPC.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|