![]() |
#882 |
Guest
|
![]()
do moich simów ostatnio przychodzi pewna emerytka - Szarlota Kuriozum (mieszkają w Twinbrook).
żaden z lokatorów jej nie zna,nie mam pojęcia gdzie ona mieszka i kim jest,a ona dzień w dzień przychodzi i dzwoni do drzwi -.- może wy też ją spotkaliście? |
![]() |
![]() |
#883 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kuriozum to nazwisko czteroosobowej rodziny mieszkającej daleeeko od centrum. Grałam nimi przez chwilę, ale Szarlota nie była jeszcze wtedy emerytką - przy starcie gry jest dorosła, a jej najmłodszy syn to małe dziecko. Poszukaj domu niedaleko bazy wojskowej i cmentarza, poznasz go po tym, że nie mają żadnych bliskich sąsiadów. Może Twoi Simowie są najbliższymi i stąd te odwiedziny
![]() EDIT: Szukałam w Google zdjęcia Twinbrook, żeby pokazać Ci ten dom, i proszę, co znalazłam: Jedną z najważniejszych rodzin w Twinbrook jest rodzina Kuriozum, prawdopodobnie to założyciele miasta. Możemy także spotkać nagrobki, niektórych członków rodziny na cmentarzu. ( http://pl.sims.wikia.com/wiki/Twinbrook ). A mały Olek Kuriozum to Nikodem Dziwak z TS2, ale tego Dziwaka nie kojarzę, pewnie z Dziwnowa był, rzadko tam grałam. Ostatnio edytowane przez nmin : 11.09.2010 - 14:53 |
![]() |
![]() |
![]() |
#884 |
Guest
|
![]()
moja rodzina mieszka w tym jedynym starterze,który jest na bagnach ale nie ma na nim żadnej wody.
dom to ten taki kloc z kolumnami przed wejściem.nie wydaje mi się,żeby byli najbliższymi sąsiadami Kuriozów ;/ |
![]() |
![]() |
#885 |
|
![]()
Ja to nawet nie gram w Twinbrook. tak jakoś mi się Sunset Valley spodobało. W sumie mogę powiedzieć, że ze wszystkich dotychczasowych dodatków (włączając Szybką Jazdę), Kariera mi się najbardziej podoba. Może nie przez te zawody, ale doszło dużo ciekawych obiektów i opcji. Ja z nieproszonymi gośćmi postępuję z kodem ResetSim [Imię] [Nazwisko]. Wtedy koleś jest "teleportowany" do własnego domu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#886 |
|
![]()
Mi też to miasto z Kariery nie przypadło do gustu i gram w Sunset. Kariera i WP podobają mi się tak samo i według mnie trudno będzie je przebić nowymi dodatkami typu Po Zmroku. Jedynie szansę będzie miał dodatek, który wniesie zmianę pogody, zwierzęta domowe, ewentualnie hodowlane i klimaty farmy, wsi. Bo chyba tylko to może być ciekawsze od tego co już jest
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#887 |
|
![]()
No to fakt, mi też bardzo brakuje zwierząt i pór roku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#888 |
Guest
|
![]()
A mi się Twinbrook bardzo podoba. Jest takie duże.
|
![]() |
![]() |
#889 |
Guest
|
![]()
A mi Twinbrook się nie spodobało. Jakoś nie lubię pochmurnej pogody i wiecznej mgły. ;x
I ogólnie układ miasta nie jest zły, ale to NIE moje klimaty. Wolę słoneczko ![]() |
![]() |
![]() |
#890 |
|
![]()
Dzisiaj odpaliłam Karierę, kupiłam sobie
![]() Twinbrook mi się podoba. Śliczne miasto, wygląda na tajemnicze. Zasmakowałam kariery rzeźbiarza i już mi się nie podoba ;q Ogólnie mam dobre wrażenia ![]() ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|