|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Moja simka miała kiedyś męża. Zmarł z powodu wieku gdy byla jeszcze w ciaży z ich najmłodszym synem, obecnie nastolatkiem. Postanowila znowu sie ozenić, niestety jest oskarżona o romansowanie i ma opcje przyznania się do zdrady oraz złą reputacje! Dlaczego? Jej maż iod dawna nie żyje!
|
|
|
#3 |
|
|
co do tych cech, to właśnie mój sim zdobył jak był w gimnazjum prywatnym śmigoła cechę 'arogant', nie wiem od czego to zależy o.O Ej to są jakieś badania?
mi nigdy sie takie coś nie pojawiało, to w szpitalu?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 22
|
Czy można mieć tylko jednego najlepszego przyjaciela na zawsze??
|
|
|
#6 |
|
Reputacja: 12
|
Można mieć ile się chce.
1.Wyciągnij WP z plecaka. 2.W Trybie kupowania wpisz kody: testingcheatsenabled true buydebug 3.kliknij z przyciśniętymi Ctrl i Shift na WP 4.wybierz duplikuj tyle razy , ile chcesz.
|
|
|
#7 |
|
Reputacja: 22
|
Nie chodzi mi o wymarzonego przyjaciela, tylko nastolatki mają taką opcję: Zaproponuj bycie najlepszymi przyjaciółmi na zawsze..
|
|
|
#8 |
|
|
Mi się wydaje, że tak, chociaż mogę się mylić. Moi simowie zawsze mieli mnóstwo przyjaciół ale tylko jednego "najlepszego przyjaciela na zawsze".
|
|
|
|
#9 |
|
|
Hej :-)
Mam problem z grą. Mianowicie od kiedy zainstalowałam The Sims 3 Pokolenia moi simowie nie mogą się normalnie pobrać. Wszystkie dodatki mam oryginalne i nic nie instalowałam, jeśli chodzi o mody czy inne takie. generalnie chodzi oto, że jest sobie normalny ślub. Obojętnie czy to prywatny, czy przyjęcie weselne. Klikam facetem na babkę (którą steruje jeszcze komputer) i wybieram "weź ślub". Normalnie wymieniają się obrączkami, goście klaszczą i się cieszą. W drzewie genealogicznym jest, że są mężem i żoną ale: - małżonce nie zmienia się nazwisko - dalej mieszkają osobno - nie pojawia się żadna chmurka, że wzięli ślub - małżonka nic nie wnosi do "rodziny" - dalej małżonką steruje komputer Wygląda to tak, że po wymienia obrączkami na ułamek sekundy zacina się obraz i małżonkowie pojawiają się w dwóch różnych miejscach (kilka metrów od siebie). Wiecie o co chodzi? ![]() Dodam, że to nie jest błąd rodziny, bo we wszystkich tak się dzieje. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
A zaproponowałaś, by simka wprowadziła się do Twojego sima?
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 27 (0 użytkownik(ów) i 27 gości) | |
|
|