|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak wygląda życie twoich Simów? | |||
Wenezuelska telenowela |
![]() ![]() ![]() ![]() |
117 | 22.50% |
Poszukiwanie UFO |
17 | 3.27% |
Życie bez zmartwień |
101 | 19.42% |
Normalne życie |
285 | 54.81% |
Głosujących: 520. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Zawsze robiłam rodziny normalne, ale ostatnio jakaś taka chcica mnie naszła na odrobinę szaleństwa. xD
Tak więc młodsza córka urodziła dziecko, które samotnie wychowywała dopóki nie poznała Tekli Dalej z którą wstąpiła w związek partnerski. Lecz Tekla zmarła porażona prądem przy naprawie zmywarki do naczyń, w momencie gdy jej partnerka rodziła dziecko Dona Lotario. Ten nawet zaręczył się z moją Simką, lecz szybko odszedł w długą z piękną blondynką, a pierwsza córka mojej Simki została zabrana do szkoły specjalnej.............. Czasem potrzeba odrobiny niepoprawności góruje u mnie nad poczuciem dobrego opiekowania się Simami..... Którzy są zdani nad moją łaskę ;> |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Moje simy żyją sobie normalnie. Rodzą się, dorastają, pracują, biorą ślub z kimś, mają dzieci, potem wnuki i umierają.
Czasem zrobie jakiś psychopatów którzy przetrzymują na strychu swoich gości i nie chcą ich wypuszczać i przez szyby patrzą jak się męczą ![]() Czasem robie takie simy które flirtują z kim popadnie. Ale przeważnie gram bardzo normalnie. |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 11
|
![]()
ja mam u siebie wielu normalnych simów ale mam też i dziwaków: wielopokoleniową rodzinę simorośli, która od zawsze zajmowała się hodowlą i rozmnażaniem kotów na sprzedaż (lub oddanie przyjaciołom), oprócz tego mam sima geniusza, który w wieku szkolnym odkrył, że jest inkarnacją samuraja i dlatego zamieszkał w domu japońskim i często jeździ na daleki wschód. mam też simów czarodzieji - ale są to tylko wybrani, nie każdemu taki dar jest pisany (podobnie jak moim wampirom - to zamknięta grupa pieknych simów). moje normalne rodziny zyją sobie i spełniają swoje aspiracje, zdobywając dobrą pracę i zakładając rodziny. bywają wśród nich simowie - flirciarze, szczególnie wśród kobiet, takie troche modliszki. acha i mam jeszcze demonicznego fryzjera, sweeney'ego todda, który mieszka w swoim posępnym domu na przedmieściu i prowadzi niezły biznes...
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
hmm, normalne. Przeważnie, bo to zalezy od rodziny ^^ niektórym to ja wręcz staram sie uprzykrzyć zycie xD
U mnie najlepiej wiedzie sie pierwszej rodzinie(phy,całemu klanu!) jaką stworzyłam, ale przestałam juz nimi grac : a) opanowali całe Miłowo! b) najstarsza córka jest juz emerytką, a nei chce jej dawać eliksiru zycia, ani usmiercać ;/ Leslie -> Pierwsza córka (stworzona nastolatką, z aspiracjami romansowania ^^ ) - ma męża i..ponad dziesięciu kochanków ^^ - trójkę dzieci z czego: jedno(już dorosłe) to jest debeściarskie, sparowałam ją z jednym staruchem i dzicior urodził sie z....worami pod oczami ^^ stracił dopiero jak sie stało dorosły, ale i tak ma zamuloną twarz, chociaż Leslie i ten staruch calkiem ładni byli ![]() ![]() - no a mąż ostatnio został sołtysem xD Po Leslie jest Lily, tej to akurta nie niszczę życia ( tam, no coż, leslie jest szczęśliwa, mężuś niezabardzo, tylko kariera mu wychodzi, a dizcieki jakie są, to juz wyżej napisałam ![]() - ma męża Realy'ego (na dobra sprawę, to gostka stworzyłam dla Leslie ![]() ![]() ![]() ![]() - trzech synów: Harry'ego zan iedługo dorosły, odpowiedzialny, miły sympatyczny, jeno miłość mu nei wychodzi (od dnia jak sie stał nastolatkiem flirtuje z Zosią Migiel i po dziś dzień nei zgodziła isę na chodzenie..jędza ![]() - nie ma pracy, -utrzymuje dobry kontakt z całym rodzeństwem i za jakies 8 dni bedzie stara ;/ kto tam jeszcze był? Jess - kochany, patulny, do rany przyłóz, ale córki go nei nawidzą od kiedy poznały przyrodniego brata...który na dobrą sprawę jest synem siostry żony Jessa... - ma trzy córki (nastolatki, jedna adoptowana) Anne , Goske(adptowana) i Klaudie, no i jeden bachor w drodze (nawet nie wiem czy jego, czy sąsiada ^^) - najlepsze stosunki ma z leslie, ale jakoś ich dzieciory sie nawet nie poznały ![]() Cedrik : - dopiero co sie zrobił dorosły, miał meda ville, ale po smierci teściów się przeniósł no i jak narazie żyje se spokojnie z dwójka dzieci, żoną, szwagierką i jej mężem, którzy czekają na bachora ![]() Podsumuwując: Leslie -> szcześliwa, spełnia aspieracje, ale kosztem rodziny i ma pofiksowane dzieci ![]() Lily -> szczęśliwa, bezrobotna, wspaniała matka spełniona zona, tyle , że ma koński ryj(biedny Realy) ^^ -> życie bez zmartwień, lajcik :p Jess - > w małżeństwie spoko, roboto git, ale z rodzicielstwem coś nei teges, czyli normalne zycie ![]() cedrik -> życie bez zmartwień, lajcik ![]() Ale to jest tylko moja ulubiona rodzina, w wiekszości to ja pracuję nad tym, żeby nastolatki wiały z domu xD |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Gra ma wiele twarzy i to mnie bardzo cieszy. To ja jestem władczynią mojego bajkowego świata simów. Jednym mogę zgotować udręki, drugim usypać drogę płatkami róży. Zalezy od mojego nastroju
![]() ![]() Ciao! Bajeczna |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 15
|
![]()
Zwyczajne życie: praca, wakacje, szkoła...
Nie robię żadncyh scenariuszy...
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Reeety, u mnie katastrofa za katastrofą.. I oczywiście nigdy nie wiem kto z kim jest.. xD
|
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 10
|
![]()
To zależy jakich simów ^^
Jak tych od FS <reklama> to jeden wielki bajzel ![]() Raz potrzebuję zdjęcia simki z jednym facetem, a to z drugim... ![]() Simy maxistowskie mają u mnie normalne życie, tj. mają pracę, dużo kasy, fajne domy i dzieci ![]()
![]() |
#10 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak wygladalo?
![]() Sa szczesliwi, bo uzywalam kodów. Maja duzo kasy (Motherlode). Stworzylam takze wlasne otoczenie z róznymi dziwacznymi simami, moze kiedys dam sciagnac? ![]() Kosmici, Zombie, czarne charaktery... 1 simka jest czarownica (nie do konca prawdziwa, szczególnie ze nie zdazylam zainstalowac OZ), i szla sobie na parcele publiczne i... Zamieniala wszystkich simów w male dzieci! xD ![]() ![]() Pózniej mialam klopoty z listonoszem, ale chociaz rachunków nie dostawalam... ![]() Kiedy z. wróci, zamierzam zrobic pewna rodzinke...: Nazwisko: Problemix Osoby: 2 malzenstwa: Tom i Petronela P. - malzenstwo - emeryci; Tom jr. i Dora - T. to syn T., sa malzenstwem. Aspiracje: Pragnienie Romansowania: Dora i Tom Pragnienie Stworzenia rodziny: Petronela i Tom jr. Dzialania: duzy dom, a Tom zacznie romasowaz z zona syna, Dora. I urodzi im sie dziecko! xD Bedzie wlasnym wujkiem, to bedzie chlopiec xD ![]() ![]() W kazdym razie mam naprawde szalone pomysly i zamierzam posciagac sobie dodatki z neta zeby ich dodatkowo urozmaicic... ![]() Uzalezniona od boolProp TestingCheatsEnabled true ![]()
Ostatnio edytowane przez Alisha : 15.02.2009 - 19:23 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|