Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Jak wygląda życie twoich Simów?
Wenezuelska telenowela 117 22.50%
Poszukiwanie UFO 17 3.27%
Życie bez zmartwień 101 19.42%
Normalne życie 285 54.81%
Głosujących: 520. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 06.11.2008, 20:00   #1
Orzechowo

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Jak wygląda życie twoich simów w the sims 2?

Ja tam zawsze robię simom wrogów, lubię patrzeć jak się leją
Orzechowo jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 07.11.2008, 08:46   #2
The Sovereign
Guest

Zawsze robiłam rodziny normalne, ale ostatnio jakaś taka chcica mnie naszła na odrobinę szaleństwa. xD
Tak więc młodsza córka urodziła dziecko, które samotnie wychowywała dopóki nie poznała Tekli Dalej z którą wstąpiła w związek partnerski. Lecz Tekla zmarła porażona prądem przy naprawie zmywarki do naczyń, w momencie gdy jej partnerka rodziła dziecko Dona Lotario. Ten nawet zaręczył się z moją Simką, lecz szybko odszedł w długą z piękną blondynką, a pierwsza córka mojej Simki została zabrana do szkoły specjalnej..............
Czasem potrzeba odrobiny niepoprawności góruje u mnie nad poczuciem dobrego opiekowania się Simami..... Którzy są zdani nad moją łaskę ;>
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.11.2008, 12:27   #3
Analisse
Guest

Moje simy żyją sobie normalnie. Rodzą się, dorastają, pracują, biorą ślub z kimś, mają dzieci, potem wnuki i umierają.
Czasem zrobie jakiś psychopatów którzy przetrzymują na strychu swoich gości i nie chcą ich wypuszczać i przez szyby patrzą jak się męczą
Czasem robie takie simy które flirtują z kim popadnie.
Ale przeważnie gram bardzo normalnie.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.11.2008, 12:37   #4
nikodem

Reputacja: 11

ja mam u siebie wielu normalnych simów ale mam też i dziwaków: wielopokoleniową rodzinę simorośli, która od zawsze zajmowała się hodowlą i rozmnażaniem kotów na sprzedaż (lub oddanie przyjaciołom), oprócz tego mam sima geniusza, który w wieku szkolnym odkrył, że jest inkarnacją samuraja i dlatego zamieszkał w domu japońskim i często jeździ na daleki wschód. mam też simów czarodzieji - ale są to tylko wybrani, nie każdemu taki dar jest pisany (podobnie jak moim wampirom - to zamknięta grupa pieknych simów). moje normalne rodziny zyją sobie i spełniają swoje aspiracje, zdobywając dobrą pracę i zakładając rodziny. bywają wśród nich simowie - flirciarze, szczególnie wśród kobiet, takie troche modliszki. acha i mam jeszcze demonicznego fryzjera, sweeney'ego todda, który mieszka w swoim posępnym domu na przedmieściu i prowadzi niezły biznes...
stare 09.11.2008, 13:54   #5
bazyliszek(ona)1993
Guest

hmm, normalne. Przeważnie, bo to zalezy od rodziny ^^ niektórym to ja wręcz staram sie uprzykrzyć zycie xD
U mnie najlepiej wiedzie sie pierwszej rodzinie(phy,całemu klanu!) jaką stworzyłam, ale przestałam juz nimi grac :
a) opanowali całe Miłowo!
b) najstarsza córka jest juz emerytką, a nei chce jej dawać eliksiru zycia, ani usmiercać ;/

Leslie -> Pierwsza córka (stworzona nastolatką, z aspiracjami romansowania ^^ )
- ma męża i..ponad dziesięciu kochanków ^^
- trójkę dzieci z czego: jedno(już dorosłe) to jest debeściarskie, sparowałam ją z jednym staruchem i dzicior urodził sie z....worami pod oczami ^^ stracił dopiero jak sie stało dorosły, ale i tak ma zamuloną twarz, chociaż Leslie i ten staruch calkiem ładni byli no i porwało go UFo, co ciekawe, w dziwnowie nigdy mi UFO nie porwało, choć jednej babce całe życie na to poświęciłam, drugie dziewczyna(już dorosła), z której zrobiłam biseksualistkę (żeby poszła w ślady matki, ale rozkochała całe Miłowo, a i tak do wielu nie ma dostepu bo więcej jak połowa mieszkańców, to krewni , trzecie, najmłodsze, nastolatek, który lubuje się w...malowaniu obrazów erotycznych (cała chata w obrazach leslie z kochankami xD...biedny mężuś ^^)
- no a mąż ostatnio został sołtysem xD

Po Leslie jest Lily, tej to akurta nie niszczę życia ( tam, no coż, leslie jest szczęśliwa, mężuś niezabardzo, tylko kariera mu wychodzi, a dizcieki jakie są, to juz wyżej napisałam )
- ma męża Realy'ego (na dobra sprawę, to gostka stworzyłam dla Leslie ) z aspiracjami romansowania, ale zdradził ją tlyko...przed ślubem z jedną z sióstr Kaliette(czy jak im tam ), ale jakos ciągle ma aspieracje platynowe Przyzywczaił sie chłoptaś no i jest dzieckiem z rozbitego małżeństwa, ojca szybko zabiłam, matka ze starości (trochę jej pomoglam xD), siostra tez zmarła, ale to przypadek był XD )
- trzech synów: Harry'ego zan iedługo dorosły, odpowiedzialny, miły sympatyczny, jeno miłość mu nei wychodzi (od dnia jak sie stał nastolatkiem flirtuje z Zosią Migiel i po dziś dzień nei zgodziła isę na chodzenie..jędza ); po tem jest jakiś nei pamietam imienia i jeszcze jeden karaluch, dopiero co sie stał dzieckiem ;p
- nie ma pracy,
-utrzymuje dobry kontakt z całym rodzeństwem i za jakies 8 dni bedzie stara ;/

kto tam jeszcze był?
Jess
- kochany, patulny, do rany przyłóz, ale córki go nei nawidzą od kiedy poznały przyrodniego brata...który na dobrą sprawę jest synem siostry żony Jessa...
- ma trzy córki (nastolatki, jedna adoptowana) Anne , Goske(adptowana) i Klaudie, no i jeden bachor w drodze (nawet nie wiem czy jego, czy sąsiada ^^)
- najlepsze stosunki ma z leslie, ale jakoś ich dzieciory sie nawet nie poznały

Cedrik :
- dopiero co sie zrobił dorosły, miał meda ville, ale po smierci teściów się przeniósł no i jak narazie żyje se spokojnie z dwójka dzieci, żoną, szwagierką i jej mężem, którzy czekają na bachora

Podsumuwując:
Leslie -> szcześliwa, spełnia aspieracje, ale kosztem rodziny i ma pofiksowane dzieci czyli hę nie iwem chyba normalne,ale czy ona jet normalna? xD
Lily -> szczęśliwa, bezrobotna, wspaniała matka spełniona zona, tyle , że ma koński ryj(biedny Realy) ^^ -> życie bez zmartwień, lajcik :p
Jess - > w małżeństwie spoko, roboto git, ale z rodzicielstwem coś nei teges, czyli normalne zycie
cedrik -> życie bez zmartwień, lajcik

Ale to jest tylko moja ulubiona rodzina, w wiekszości to ja pracuję nad tym, żeby nastolatki wiały z domu xD
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.11.2008, 12:48   #6
Bajeczna
Guest

Gra ma wiele twarzy i to mnie bardzo cieszy. To ja jestem władczynią mojego bajkowego świata simów. Jednym mogę zgotować udręki, drugim usypać drogę płatkami róży. Zalezy od mojego nastroju . Ale najczęściej to wenezuelski tasiemiec .

Ciao! Bajeczna
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.11.2008, 21:12   #7
Monitkowa

Reputacja: 15

Zwyczajne życie: praca, wakacje, szkoła...
Nie robię żadncyh scenariuszy...
stare 23.11.2008, 14:13   #8
Baś
Guest

Reeety, u mnie katastrofa za katastrofą.. I oczywiście nigdy nie wiem kto z kim jest.. xD
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.11.2008, 14:25   #9
niepokorna

Reputacja: 10

To zależy jakich simów ^^
Jak tych od FS <reklama> to jeden wielki bajzel
Raz potrzebuję zdjęcia simki z jednym facetem, a to z drugim...
Simy maxistowskie mają u mnie normalne życie, tj. mają pracę, dużo kasy, fajne domy i dzieci <ale nigdy ponad 2>
niep edit : przestać mi grzebać w sygnie!!
mod edit: ok, już nie będę ;]

niepokorna jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 23.11.2008, 14:52   #10
Alisha

Reputacja: 10
Grin Odp: Jak wygląda życie twoich simów w the sims 2?

Jak wygladalo?
Sa szczesliwi, bo uzywalam kodów. Maja duzo kasy (Motherlode). Stworzylam takze wlasne otoczenie z róznymi dziwacznymi simami, moze kiedys dam sciagnac?
Kosmici, Zombie, czarne charaktery...
1 simka jest czarownica (nie do konca prawdziwa, szczególnie ze nie zdazylam zainstalowac OZ), i szla sobie na parcele publiczne i...
Zamieniala wszystkich simów w male dzieci! xD
Pózniej mialam klopoty z listonoszem, ale chociaz rachunków nie dostawalam... Z gazeciarzami tez byl problem, bo ciagle pisalo 'Force error' (boolProp) ale udalo mi sie wymyslic patent zeby sie nie blokowali... xD
Kiedy z. wróci, zamierzam zrobic pewna rodzinke...:
Nazwisko: Problemix
Osoby: 2 malzenstwa: Tom i Petronela P. - malzenstwo - emeryci; Tom jr. i Dora - T. to syn T., sa malzenstwem.
Aspiracje:
Pragnienie Romansowania: Dora i Tom
Pragnienie Stworzenia rodziny: Petronela i Tom jr.
Dzialania: duzy dom, a Tom zacznie romasowaz z zona syna, Dora. I urodzi im sie dziecko! xD Bedzie wlasnym wujkiem, to bedzie chlopiec xD
W kazdym razie mam naprawde szalone pomysly i zamierzam posciagac sobie dodatki z neta zeby ich dodatkowo urozmaicic...
Uzalezniona od boolProp TestingCheatsEnabled true

Ostatnio edytowane przez Alisha : 15.02.2009 - 19:23
Alisha jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania