![]() |
#82 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#83 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#84 |
Guest
|
![]()
Do mnie natomiast przyszedł Ćwir i ukradł wszystkie krasnale
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Guest
|
![]()
Mam pytania : czy w simsach swiatowe zycie da sie zrobić swieta zeby przyszedl mikolaj.
Czy w tych simsach(swiatowe zycie)da sie zrobic by była awaria prądu i podobne rzeczy?????????? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Guest
|
![]()
Mój brat miał jednego faceta i robił sobie obiad.(to było w Miłowie)
Mortimer Ćwir wbieł do jego domu i go spoliczkował i było tak kilka razy. Ten facet nawet go nie znał. Wkońcu Mortimer podszedł do niego i go zaatakował. Bardzo sie nie lubili... ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#88 |
Guest
|
![]()
To bylo tak dawno temu, ale nigdy tego nie zapomne. Otóż mój pierwszy wykształcony sim musiał rozwinąć logike żeby dostać awans i kazałam mu patrzeć przez lunete. Patrzał tak często i tak długo że pewnego dnia jak tak sobie patrzał to wokół niego zielone kółeczka i zniknął. A jego dzieciak który stał obok zaczął skakać, wydzierać sie a nad jego głową pojawił się dymek z latającym talerzem. TO BYŁO
![]() Najpierw mnie to zszokowało, potem zdziwiło a teraz aż mi sie z tego śmiać chce :laugha: |
![]() |
![]() |
#89 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#90 |
Guest
|
![]()
ja raz wszadzilem (lol) 2 ghosci do wyra z sercem i zeby sie ten no i mieli dziecko ale to moje poczatki z The Sims.
P.S Lindsday nie wkrecja nto nie mozliwe zeby byla krew bo ni masz jej wgranej chyba ze masz shaklina to mozliwe ale watpie |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|