|
|
Zobacz wyniki ankiety: Gdzie twoje Simy mieszkaja? (lub beda mieszkac) | |||
Akademik - tyle studentow dookola |
![]() ![]() ![]() ![]() |
382 | 79.42% |
Dom - jednak wiecej miejsca |
89 | 18.50% |
Nigdy nie kupie The Sims 2 Na studiach!!! |
10 | 2.08% |
Głosujących: 481. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#82 |
Guest
|
![]()
Zdecydowanie AKADEMIK! lepiej chyba tam jest poniewaz...Hmm... Ma sie towarzystwo
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Reputacja: 10
|
![]()
AKADEMIK-wprawdzie w domu się mieszka na własnym,ale w akademiku z kumplami sie można pośmiać i powygłupiać,piec kiełbaskii na ogniu i wogóle.Domy są dla kujonów którzy nimogą się uczyć w miejscu publicznym(no wiecie tyle studentów dookoła)
![]() |
![]() |
#84 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja zapewne przez jakiś pierwszy miesiąc wszystkich simów będę pakować do akademików a później mi się znudzi i wrócę do domków... albo wyjdzie nightlife i unwersytet odejdzie w odstawkę ..
![]()
![]() |
#85 |
Guest
|
![]()
Dom - akademik mi się zacina ;/
|
![]() |
![]() |
#86 |
Guest
|
![]()
Zdecydowanie Akademik. Raz mieszkałam w domu i wogóle nie czułam że studiuje tak jak w normalnym życiu tylko zamiast do pracy się na zajęcia szło
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Guest
|
![]()
Moje simy 3 długie lata mieszkały w akademiku, ale ja nareszcie powiedziałam DOŚĆ i przeprowadziłam ich do domku.
U mnie w grze nie ma czemuś kucharza, więc jak tylko któryś z moich simów w akademiku zrobił coś do jedzenia, zlatywali się wszyscy mieszkańcy akademika i zżerali wszystko ![]() ![]() GRRR... A po za tym w domku jakoś przyjemniej mieszkać |
![]() |
![]() |
#88 |
Guest
|
![]()
Zdecydowanie DOM
Po pierwsze: mogę budować jak chcę Po drugie: wszystko mogę znaleźć bo w końcu sama budowałam dom Po trzecie: SPOKÓJ A i tak korzystam z boolPropa więc wszystkich znam ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Guest
|
![]()
No pewnie ,ze akademik!! W domu jest nudno!! xP Tylko siedza mi przed telewizorem i zra jakies kaloryczne chipsy!! xP
|
![]() |
![]() |
#90 |
Guest
|
![]()
Ja bede miec TS2 NS
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
5 Gwiazdek... czy to sława czy nie? | Fushma | The Sims 1: Rozszerzenia | 46 | 08.07.2003 16:42 |