|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Ale trzeba go chyba dożyć z małżonkiem, czyż nie tak ;>
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Witajcie! Powiedzcie mi czy w sims nż można chodzić do sąsiadów?
|
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
dzięki bardzo, bardzo
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Mam pytanie .Wiecie może jaki jest szczyt kariery zawodowej w biznesie i w sporcie.Mam dwóch gostków właśnie w tych biznesach i od jakiegos czasu nie dostaja awansów.Simka jest kierowniczką(biznes) a Sim jest gwiazdorem(sport).Z góry dzięki.
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
W kierunku biznesu po kierowniku jest jeszcze:
- Przedstawiciel regionu - V-CE dyrektor - Prezes - Prezes zarządu - Rekin biznesu(najwyższe) Mogłam pomylić kolejność, ale to będzie coś w tym stylu. A po gwieździe w sporcie powinno być: - Filar Drużyny - Supergwiazdor - Asysten trenera - Trener - Legenda sportu Tu też mogłam pomylić kolejność, i nazwy mogą być troche inne. Jak coś to opierałam to na tabeli zawodów w The Sims, ale w The Sims 2 jest podobnie. |
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
hejka jestem tu nowa i mam pytanko gra the sims2 zainstalowala sie bez problemu pojawil on sie w instalacji the sims2 nocne zycie nie wiecie moze jak ja zainstalowac wszytsko jest oki ale na koniec instalacji wyskakuje ze program sprawdzi aktualizacje the sims 2 prosze wlozyc plytke the sims2 cd4 aby kontynuowac a jak juz ja wloze i wcisne ok to wyskakuje wciaz to samo blagam pomozcie!!!!!! ;( :1smutny:
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Hey,
mam pytanko: czy można Simowi zmienić karnację, np. za pomocą SimPe? Bo urodziły mi się bliźniaczki, z tym, że jedna jest Murzynką, a druga ma jasną karnację I to "trochę" głupio wygląda... Pozdrówka
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|