![]() |
#82 |
Guest
|
![]()
Nie trzeba. Zdaje mi się, że nawet pierwsza nie była potrzebna.
|
![]() |
![]() |
#83 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Guest
|
![]()
A ja mialem wielkiego farta, odrazy na 1 wyjezdzie spotkalem wampira Hrabiego Davida Straszyka czy jakos tak, mam pytanie, zawsze jest trudno zaprzyjaznic sie z wampirem? bo ciagle jakos niemoge sie dogadac, raz na jakis czas jak zadzwonie i zaprosze to przyjdzie a czasem z niewiem jakiego powodu mowi porpostu nie :con: A spotkalem go w nocy w ostatniej pozycji w przedmiesciu tym miastowym u "szybkiego" czy jakos tak, Ale jak to jest jak juz sie jest wampirem? W dzien ciagle ma sie na wszystko na czerwono?A tak pozatym to wiedzieliscie ze w samochodzie tez morzna bara bara robic? Wlasnie to odkrylem
![]() Ostatnio edytowane przez Kufel : 02.10.2005 - 17:04 |
![]() |
![]() |
#85 |
Guest
|
![]()
Udało się!! Swatka "przyprowadziła" mi wampira Marka Hrabiego Melodyjkę, wcześniej nie udało mi się żadnego spotkać, a teraz jak byłam z nim w restauracji to spotkałam tam jeszcze Mariannę Hrabinę Burczyk.
Aha jak myślicie co by się stało gdyby nakłonić wampira do ukąszenia swatki...zostałaby wampirem czy wypiła "odtrutkę' ?? Może ktoś już próbował?? |
![]() |
![]() |
#86 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ale to tylko marzenia |
|
![]() |
![]() |
#87 |
Guest
|
![]()
Juz pare dni temu zrobilem sobie wampira, fajnie wygladalo to po ugryzieniu te : -Blee! -Blee!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Guest
|
![]()
A jesteś pewnien/na, że oboje mają czewrone sarduszka? Tzn. czy kochają się ze wzajemnością? Może po prostu sim miał zły humor, gdy są bardzo niezadowoleni to wielu rzeczy nie chcą robić.
|
![]() |
![]() |
#89 |
Guest
|
![]()
Tak, ostatnio troche tego probowalem i treoche im zeszlo ale nadal mają serduszka czerwone, przynajmniej Hrabia,(simka albo rozowe lub czerwone) ubralem tez stroj wizytowy ale i tak jemu niepasi:/
|
![]() |
![]() |
#90 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() czasem specjalnie psuje relacje zeby sie 'bleh!!!' w "irytuj" znalazlo ![]() |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|