Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 02.10.2005, 06:56   #81
-=MeWa=-
Guest

Domyślnie

dzięki a trzeba mieć 4 płyte ts2 do instalacji??
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 02.10.2005, 07:17   #82
Vanillienné
Guest

Domyślnie

Nie trzeba. Zdaje mi się, że nawet pierwsza nie była potrzebna.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.10.2005, 07:35   #83
lay

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał -=MeWa=-
dzięki a trzeba mieć 4 płyte ts2 do instalacji??
Jeżeli masz zainstalowane ns to nie potrzebujesz żadnej płyty ts2, lecz jeżeli nie masz to (podobno) jest potrzebna 4 cd...
stare 02.10.2005, 15:20   #84
Kufel
Guest

Domyślnie

A ja mialem wielkiego farta, odrazy na 1 wyjezdzie spotkalem wampira Hrabiego Davida Straszyka czy jakos tak, mam pytanie, zawsze jest trudno zaprzyjaznic sie z wampirem? bo ciagle jakos niemoge sie dogadac, raz na jakis czas jak zadzwonie i zaprosze to przyjdzie a czasem z niewiem jakiego powodu mowi porpostu nie :con: A spotkalem go w nocy w ostatniej pozycji w przedmiesciu tym miastowym u "szybkiego" czy jakos tak, Ale jak to jest jak juz sie jest wampirem? W dzien ciagle ma sie na wszystko na czerwono?A tak pozatym to wiedzieliscie ze w samochodzie tez morzna bara bara robic? Wlasnie to odkrylem

Ostatnio edytowane przez Kufel : 02.10.2005 - 17:04
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.10.2005, 17:19   #85
Agita
Guest

Smile Udało się...

Udało się!! Swatka "przyprowadziła" mi wampira Marka Hrabiego Melodyjkę, wcześniej nie udało mi się żadnego spotkać, a teraz jak byłam z nim w restauracji to spotkałam tam jeszcze Mariannę Hrabinę Burczyk.
Aha jak myślicie co by się stało gdyby nakłonić wampira do ukąszenia swatki...zostałaby wampirem czy wypiła "odtrutkę' ?? Może ktoś już próbował??
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.10.2005, 17:30   #86
!Miśka!
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Agita
Udało się!! Swatka "przyprowadziła" mi wampira Marka Hrabiego Melodyjkę, wcześniej nie udało mi się żadnego spotkać, a teraz jak byłam z nim w restauracji to spotkałam tam jeszcze Mariannę Hrabinę Burczyk.
Aha jak myślicie co by się stało gdyby nakłonić wampira do ukąszenia swatki...zostałaby wampirem czy wypiła "odtrutkę' ?? Może ktoś już próbował??
Hm....... Jestem także bardzo tego ciekawa. Może zostanie i bedzie same wmpiry dawała???
Ale to tylko marzenia
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.10.2005, 18:30   #87
Kufel
Guest

Domyślnie

Juz pare dni temu zrobilem sobie wampira, fajnie wygladalo to po ugryzieniu te : -Blee! -Blee! P problem kontaktow polegal zapewne na tym ze jmu sie niepodobala moja simka, miala makijaz i nienosila Stroju wizytowego a mu sie wlasnie podobaly S.W a niepodobal makijaz, po zaproszeniu naklonilem innym simem by ja ugryzl i juz byla wampirem, teraz kontakty juz owiele lepsze nawet po tym jak niejestem wampirem bo gadają o zebach itpP Tylko mnie jedno zastanawia, czemu jesli sa w sobie zakochani CZERWONYM Serduszkiem to on niechce sie calowac np goraco, wolno tanczyc? Bo ma kly?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.10.2005, 18:32   #88
Vanillienné
Guest

Domyślnie

A jesteś pewnien/na, że oboje mają czewrone sarduszka? Tzn. czy kochają się ze wzajemnością? Może po prostu sim miał zły humor, gdy są bardzo niezadowoleni to wielu rzeczy nie chcą robić.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.10.2005, 19:31   #89
Kufel
Guest

Domyślnie

Tak, ostatnio troche tego probowalem i treoche im zeszlo ale nadal mają serduszka czerwone, przynajmniej Hrabia,(simka albo rozowe lub czerwone) ubralem tez stroj wizytowy ale i tak jemu niepasi:/
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.10.2005, 14:14   #90
madziaq
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Kufel
Juz pare dni temu zrobilem sobie wampira, fajnie wygladalo to po ugryzieniu te : -Blee! -Blee! |
'bleh!!' to moja ulubiona komenda dla sima... jak sie zrobi bleh do innego sima, to dziwnie reaguja. czasem sikaja, czasem sie boja. 'bleh'
czasem specjalnie psuje relacje zeby sie 'bleh!!!' w "irytuj" znalazlo
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania