|
|
#82 |
|
Guest
|
przepraszam ze to z simsami zwiazane wogle nie jest ale jak zmienia sie ten obrazek który jest nad moja nazwą i jeszcze raz ze nie na temat.!!PRZEPRASZAM!!
|
|
|
#83 |
|
Guest
|
Chodzi ci o avatar?? A więc.
1. Chodzisz w mój profil. 2.profil:edytuj awatar.(po lewej) 3. Tam wybierasz albo katalog z awatarami albo wpisujesz www ze stroną z kturej chcesz mieć avatar. 4.Po tym klikasz na zmień avatar i gotowe. |
|
|
#84 | |
|
Guest
|
Cytat:
Naprawde..?? Ja tego nie wiedzialam...Nie dziwei sie sobie bo nidy nie popelnilam bledu w tym zakleciu ----------------------------------------------------------------------------------------------- Ja ten temat zalozylam...Wracaja wspomnienia...Chlip..chlip...
|
|
|
|
#85 |
|
Guest
|
no mi tez pare razy popalila sie lodowka, ale to nic bo i tak przyjechala straz...
a zaklecia sie nie udaja jak masz malo logiki(chyba )! w kazdym razie u mnie na pewno nie bylo tak ze po kazdym nieudanym zakleviu wyrastal korzen problemu...
|
|
|
#86 |
|
Guest
|
A czy korzeń problemu w czymś przeszkadza?Przychodzi ktoś i coś robi w twoim domu?Na czym to polega?
|
|
|
#87 |
|
Guest
|
tan korzen to taki pniak
on poprostu wyrasta w ogrodku jak ci sie nie udaja zaklecia (on nic nie robi) jedynie mozna go sprzedac
|
|
|
#88 |
|
Guest
|
Ile się za niego simoleów dostaje?Zdaje mi się zresztą zę ten korzeń jest przydatny(Dostajesz pieniądze na nie udany czar ).
|
|
|
#89 |
|
Guest
|
Mam pewne pytanie , ponieważ ,a, abre od paru dni to jeszcze niczego nie wiem a chciałbym umieć się teleportować mógłby mi ktoś powiedzieć jak się teleportować???
|
|
|
#90 |
|
Guest
|
no coz...ja sama jeszcze nie mialam teleportacji
ale mozna ja zdobyc w krysztale ktory wyrasta w ogrodku w wyniku duzej ilosci czarow oczywiscie nie ma pewnosci jakiego koloru krysztal akurat wyrosnie(kazdy kolor to inna umiejetnosc !!!) ale wszystkie sa fajne! wiecej mozesz doczytac w instrukcji do gry o ile masz oryginalna!
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|