![]() |
#81 |
Guest
|
![]()
-----------------------------------------------------------------------------------------
Do wiedźmy: ''Gratulacje dla Wiedźmy za bardzo fajny cytat'' Odemnie o duchach u Ćwirów: Duchy moich Ćwirów odwiedzają codziennie [Jakie to macie liste wyżej]) * ----------------------------------------------------------------------------------------- *To nie cytat twoich słów :lol: :lol: ----------------------------------------------------------------------------------------- Kapujesz? ----------------------------------------------------------------------------------------- Dzięki Harimatris! To mamy już wszystkie duchy które chodzą po cmentarzu Ćwirów. Zaraz poprawie posta z listą tych duchów :ph34r: :ph34r: . |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Guest
|
![]()
:"tylko winny sie tlumsczy": - nie. niewinny tez, gdy chce uniknac niedomowien. a moze byscie zdex wyluzowali, bo temat zamkna? zeby tego oszczedzic kontynuje: kiedys mowiliscie o posikaniu sie ze strachu. ti mi sie zdarzylo, ze po wzieciu: polaskocz - do granic wytrzymalosci, po salwie smiechu zlal sie gosc i zaczal plakac. nie ma to jak zmienne nastroje
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Guest
|
![]()
Zagłodziłem na śmierć Kasandre Ćwir , bo leń, i nie chciała chodzić do szkoły!
Buahaha! Teraz jej duch straszy po nocy Ćwirów :ph34r: . |
![]() |
![]() |
#84 |
Guest
|
![]()
Duchy są najgorsze gdy budzą simów. Jedna z moich simek nie wyspała się dobrze przez to. Nie poszła do pracy i ją straciła.
|
![]() |
![]() |
#85 |
Guest
|
![]()
ale sluchajcie nietrzeba zasiadać przy ognisku <_< duchy przychodzą w nocy jak sie ma groby i straszą......
|
![]() |
![]() |
#86 |
Guest
|
![]()
Naprawde??? <_< Nie wiedzialem! Duchy nie tylko przy ognisku co za nowosc! <_< Musze to sprawdzić! :lol: :lol:
P.S. Masz jakieś inne nowości??? <_< <_< ------------------------------------------------------------------------------------------------ To był żart oczywiście wiedziałem o tym od początku. |
![]() |
![]() |
#87 |
Guest
|
![]()
To po co to piszesz?
|
![]() |
![]() |
#88 |
Guest
|
![]()
No bo ten pegazus myslał że my nie wiemy to mu mówie ze my jesteśmy mądrzy.
|
![]() |
![]() |
#89 |
Guest
|
![]()
Ludzie alez sie klocicie...Ale milo czytac te wasze klotnie..Ja na waszym miejscu odpbieralabym to z humorkiem z nie z zloscia..
![]() ![]() ![]() ![]() Okej a wracjac do tematu.. Mam sciagniete nagrobki...Czy z tych nagraonkow moga wychodzic duchy?? |
![]() |
![]() |
#90 |
Guest
|
![]()
Zależy jakie nagrobki i skąd ściągnięte... :unsure:
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|