Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 13.07.2006, 12:32   #81
Ville Valo
Guest

Domyślnie

Moja simka miała randke marzeń i dostałą tylko list miłosny i bukiet kwiatów :con:
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 13.07.2006, 19:28   #82
Nilieny
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Xia
Kiedyś z koleżanką zrobiłyśmy sobie simkę na jednej parceli i sima na drugiej.Już z założenia mieli się ożenić.Ok, poznali się poszli na randkę(skończyła się randka marzeń).Następnego dnia moja simka szła po gazete, uliczką koło domu idzie Rick(imie tego sima).Zatrzymuje się przy skrzynce i wyciąga z worka(takiego jak ma złodziej)kuchenkę pojawia się jakiś komunikat.Coś w sytlu przyjmij ten drobiazg.Postał jeszcze chwile przy skrzynce i poszedł a w ręce cały czas miał ten worek.
Zdarzyło wam się coś takiego?
Moja simka dostała teleskop :wacko:, myślałam, że padnę...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.07.2006, 09:29   #83
Czarnetka
Guest

Domyślnie

Moja simka dostała w worku pod koniec randki marzeń.... co chcecie wiedzieć?..... Taką toaletę, na której małe dzieci się uczą !!!!!! Mało co nie pękłam ze śmiechu, gdy ona dziękowała przy wręczaniu .
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.07.2006, 20:45   #84
bOginka
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Czarnetka
Moja simka dostała w worku pod koniec randki marzeń.... co chcecie wiedzieć?..... Taką toaletę, na której małe dzieci się uczą !!!!!! Mało co nie pękłam ze śmiechu, gdy ona dziękowała przy wręczaniu .

yy.. ja mialam jeden jedyny wyjatek kiedy to niejaki Bartek Czekoladka [student] przyniols mojej simce fontanne.. przyszedl a wlasciwie to sie skradal... mial jakis tam worek [gdy weszlam do truby kupowania i mialam wlaczony kod move_objects on moglam wziasc ten worek i sprzedac za 100 simoleonow ^^ hyhy ] pozniej pojawila sie informacja w rogu ze Bartek dziekuje w ten sposob za randke... ale simka nie miala opcji zeby mu podziekowac x( a sam szybko uciekl... hmm
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.07.2006, 20:52   #85
wildthing
Guest

Domyślnie

Zaszokowalo mnie.
Wybranek serca mojej simki przyniósł jej kosz na śmieci.
Matko, jakie to romantyczne O_O"""""
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.07.2006, 07:21   #86
kardro
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Sjózi
Zaszokowalo mnie.
Wybranek serca mojej simki przyniósł jej kosz na śmieci.
Matko, jakie to romantyczne O_O"""""
Yyyy...kosz na śmieci?!
Cytat:
Napisał Czarnetka
Moja simka dostała w worku pod koniec randki marzeń.... co chcecie wiedzieć?..... Taką toaletę, na której małe dzieci się uczą !!!!!! Mało co nie pękłam ze śmiechu, gdy ona dziękowała przy wręczaniu.
Rzeczywiście simsy są "romantyczne" :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:.Mi tylko na razie przynoszą tylko kwiaty i listy :1smutny:. Ja też chcę coś innego iż te głupie kwiaty xP.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.07.2006, 08:18   #87
Apple
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał kardro
Yyyy...kosz na śmieci?!

Rzeczywiście simsy są "romantyczne" :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:.Mi tylko na razie przynoszą tylko kwiaty i listy :1smutny:. Ja też chcę coś innego iż te głupie kwiaty xP.
To zacznij sie umawiac z bogatymi simami, ja zawsze na poczatku randki sie pytam ile dany sim ma kasy jak pokazuja sie 3 takie $ znaczki to oznacza że sim jest bogaczem i od takich własnie dostaję jacuzzi i karaoke ;-)
Pozdro!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.07.2006, 15:12   #88
Miyoki

Reputacja: 12
Domyślnie Ach te randki! ;)

Ja ostatnio dostałam jacuzzi firmy "Bardzo Mokro", ale sprzedalam bo mialam już dwie inne duże wanny ... A kwiatków z liścikami też mam dużo...
Simsy nakryli mnie na zdradzie ok. trzech razy i przez te ich nerwy i zazdrosc (kopanie smietnika) zalegly mi sie karaluchy :con:
Miyoki jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 27.07.2006, 16:04   #89
wielbiciel the sims 2
Guest

Domyślnie

Mi simka przyniosła po randce marzeń ten najtańszy kibel i mi wyskoczył komunikat, że Simka w ten sposób dziękuje za świetną zabawę na randce (czy coś takiego...). A poza tym przynoszą mi bukiety róż i liściki.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.07.2006, 11:53   #90
Cocodrilo Martita
Guest

Domyślnie

Mi czesto przynosił teleskop, zdarzał się wazon, pianino... no i w sumie fajnie... ale jak mi tak co chwile przynosił teleskop to ciagle miałam nowy i pieniądze miałam za sprzedawanie tego wczesniejszego No i bukiety z wierszami tez mnóstwo mam
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 18 (0 użytkownik(ów) i 18 gości)

Zasady Postowania