![]() |
#82 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#83 |
Guest
|
![]()
Moja simka dostała w worku pod koniec randki marzeń.... co chcecie wiedzieć?..... Taką toaletę, na której małe dzieci się uczą
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Guest
|
![]() Cytat:
yy.. ja mialam jeden jedyny wyjatek kiedy to niejaki Bartek Czekoladka [student] przyniols mojej simce fontanne.. przyszedl a wlasciwie to sie skradal... mial jakis tam worek [gdy weszlam do truby kupowania i mialam wlaczony kod move_objects on moglam wziasc ten worek i sprzedac za 100 simoleonow ^^ hyhy ] pozniej pojawila sie informacja w rogu ze Bartek dziekuje w ten sposob za randke... ale simka nie miala opcji zeby mu podziekowac x( a sam szybko uciekl... hmm ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#85 |
Guest
|
![]()
Zaszokowalo mnie.
Wybranek serca mojej simki przyniósł jej kosz na śmieci. Matko, jakie to romantyczne O_O""""" |
![]() |
![]() |
#86 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
#87 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Pozdro! |
|
![]() |
![]() |
#88 |
Reputacja: 12
|
![]()
Ja ostatnio dostałam jacuzzi firmy "Bardzo Mokro", ale sprzedalam bo mialam już dwie inne duże wanny ... A kwiatków z liścikami też mam dużo...
![]() Simsy nakryli mnie na zdradzie ok. trzech razy i przez te ich nerwy i zazdrosc (kopanie smietnika) zalegly mi sie karaluchy :con: |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Guest
|
![]()
Mi simka przyniosła po randce marzeń ten najtańszy kibel i mi wyskoczył komunikat, że Simka w ten sposób dziękuje za świetną zabawę na randce (czy coś takiego...). A poza tym przynoszą mi bukiety róż i liściki.
|
![]() |
![]() |
#90 |
Guest
|
![]()
Mi czesto przynosił teleskop, zdarzał się wazon, pianino... no i w sumie fajnie... ale jak mi tak co chwile przynosił teleskop to ciagle miałam nowy i pieniądze miałam za sprzedawanie tego wczesniejszego
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 18 (0 użytkownik(ów) i 18 gości) | |
|
|