Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 22.05.2007, 12:46   #81
Avril
Guest

Domyślnie Ehh...

Szkoda że nie po polsku xP
Może by się dało coś z tego mleka odczytać ? :laugh:
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 22.05.2007, 14:07   #82
Aleks
Guest

Domyślnie Zwyczaj

Bella jest na mleku prawdopodobnie dla tego, że producenci wzorowali się na zwyczajach Amerykańskich. Kiedy znikał człowiek, to jego zdjęcie pojawiało się na mleku i innych rzeczach, które ludzie często kupują, aby zwrócić uwagę innych...możliwe, że Maxis dał jakąś zagadkę, co do tego mleka, ale i tak nie wiadomo o co dokładnie chodzi... :smirk: .
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.05.2007, 09:02   #83
V235
Guest

Domyślnie

To Prawda :d :d :d
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.05.2007, 08:47   #84
karolcia92
Guest

Domyślnie

Rzeczywiście, znam ten zwyczaj, ale dlaczego Bella jest na kartonach we wszystkich miastach, łącznie z przedmieściami i Lazurową Promenadą?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.06.2007, 16:24   #85
Nasti
Guest

Domyślnie

Przywróciłam Bellę boolPropem w rodzinie Ćwirów. A gdy zapisałam grę i z niej wyszłam to następnego dnia jak weszłam do rodziny Ćwirów pokazało się coś takiego Dodam że teraz jej rodzina ma ją w drzewie geneaologicznym na szaro, a nie tak jak wcześniej na kolorowo ... Czy da się jeszcze jakoś przywrócić Bellę?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.06.2007, 17:23   #86
Alatáriël
Guest

Domyślnie

Bella jest zaznaczona jako umarła, dlatego tak sie dzieje. Trza zrobić to, co jest w poradniku...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.06.2007, 18:58   #87
Kinqua
Guest

Idea :)

Ja kiedyś odkryłam że ta bella chodzi po dziwnowie no i się z nią zaprzyjaźniłam i wyprowadziłam z dziwnowa do miłowa( bo do domu do dałam) ale nic nie zrobiłam bo był wirus później :wacko: trzeba by ją było wprowadzić do mortimera xP
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.06.2007, 19:47   #88
Nasti
Guest

Domyślnie

Kinqua przeczytaj sobie cały ten temat to sie dowiesz jak to jest, juz od dawna wiadomo że ta Bella z Dziwnowa to podróba
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.06.2007, 13:32   #89
kaka:)
Guest

Domyślnie

Oj macie z tą Bellą .
A to zdjęcie jest bardzo ciekawe - nigdy mi się jeszcze coś takiego nie przytrafiło - super.
A tak pozatym to ja nie gram na Dziwnowie bo jest dziwne xP .
Wolę Miłowo - trzeba skumać rodzinkę Belli z innymi i żyć nadal normalnie.
Bella jest dziwna, więc niech sobie spokojnie żyje w Dziwnowie ze swoimi kumplami kosmitami.
Ciekawe czy jakby zaszła w ciąży urodziła by kosmitę?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.06.2007, 15:58   #90
Castaway

Reputacja: 18
Smile ...

BELLA W DZIWNOWIE TO NIE JEST PRAWDZIWA BELLA ZONA MORTIMERA , NIE BEDZIE MIALA KONTAKTOW I SIE ROZNI TROCHE WYGLADEM . jAK SIE Z NIA OZENICIE TO W JEJ PROFILU GLOWA JEST TROCHE INAZEJ POKAZANA A W DRZEWIE GENEALOGICZNYM INACZEJ . I JAK JA PRZYWROCILAM KODEM boolPROP.... TO NIE MIALA WSPOMNIEN MORTIMERA ZNALA ALE NIE BYLA JEGO ZONA KASANDRA I TEN MALY (ZAPOMNIALAM JAK SIE NAZYWA ) BYLI JEJ RODZINA . BELLA UMARLA NA INNEJ PARCELI W TEJ RODZINCE W KTOREJ GRALAM PRZYSZLA W SASIEDZKIE ODZIWEDZINY . PISALO "BELLA UMARLA NA INNEJ PARCELI POWROCI ONA DUCHEM DO SWOJEGO DOMU" JAKOS TAK ;] ALE WTEDY NIE ZAPISALAM GRY .
P.S BELLE MOZNA PRZYWROCIC KODEM boolProp... I SIMPE BO INACZEJ NIEDLUGO ZNIKNIE !!!

Sakebi.~
Castaway jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania