|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
zbudowałam ostatnio parcelę publiczną, wysłałam tam moją Simkę i... na huśtawce siedziała Bella Ćwir! wysłałam moją Simkę, żeby z nią porozmawiała, ale wtedy Bella wstała z huśtawki i szybko odeszła gdzieś, a potem zniknęła z parceli... ;/
mam dodatek Zwierzaki. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Mała_Lady_Punk, przejżyj sobie poprzednie strony, widać tam, że to co ci się zdażyło jest całkowicie NORMALNE. A i witaj na forum :*
|
|
|
|
#3 | |
|
Guest
|
Cytat:
przejrzałam, przejrzałam ![]() i dzięki za powitanie :*
|
|
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 10
|
u mnie Bella jest zona kogoś z potomstwa Kowala
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Sorry,ale ile można mówic że są dwie Belle Cwir?!Jedna jest w Dziwnowie-to tylko niedokładny klon ,który na dodatek NIE MA NIC WSPÓLNEGO z rodziną Cwir-to osobny sim(NPC)stworzony na wzór "tamtej"Belii.A ta z Miłowa to prawdziwa Bella Ćwir-po przywruceniu jej możemy się dowiedziec że nie była żoną Motrimera,tylko matką jego dzieci i mieszkała z nim.Według wspomnień Motrimera została porwana przez kosmitów,lecz tak jak napisała Lizek twórcy ją najprawdopodobniej usuneli z gry,a w simpe naprawde pojawiają się usunięte postacie.Uwierzcie wreszcie,że Bella z Dziwnowa nie ma nic wspólnego z Bellą z Miłowa i rodziną Ćwir!
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
To czemu Morti ma na ręce obrączke??
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
No jakby sobie do jubilera nie mógł iśc xD A jakby co to przecież mogli byc zaręczeni... Ej a dlaczego nie byli małżeństwem skoro w galerii są ich zdjęcia ze ślubu? Czy ja nie wiem o jakiejś zdradzie? xD
|
|
|
|
#8 |
|
|
Mortimer i Bella byli małżeństwem. Tylko, że po śmierci jednego sima z małżeństwa, zostaje ono anulowane. Pewnie dlatego, aby wdowa/wdowiec mógł na nowo sobie ułożyć życie
![]() BTW. Znalazłam jedną stronę z której można ściągnąć całą rodzinkę Ćwirów (za czasów kiedy Morti był dorosły i Kasandrą jako dziecko. Bella też tam jest i reszty rodzin z Miłowa oraz pozostałych dwóch otoczeń ![]() http://www.bogsims.com/# > Genetics > Regina > Pleasantview Ostatnio edytowane przez ultraviolence : 05.01.2008 - 21:13 |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Reputacja: 14
|
Ja odzyskałam Belle kodem, ma swoje drzewo gen. "właściwe"
Tylko w kontaktach nie zna własnych dzieci .. ale wspomnienia i drzewo są..
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Ten koleś w co jest w Bellą na balonie to Marek Kawaler. Ten sim występuje w The Sims 1
jak tu ktoś napisał w niebieskiej bluzce. Jestem pewna że to on !! Ps : U mnie na kartonie mleka jest tylko jakiś clown !! ( Przyjrzałam się uważnie ) ;( Ostatnio edytowane przez syrena5mb : 13.02.2008 - 09:22 |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|