![]() |
#82 |
Guest
|
![]()
Bella jest na mleku prawdopodobnie dla tego, że producenci wzorowali się na zwyczajach Amerykańskich. Kiedy znikał człowiek, to jego zdjęcie pojawiało się na mleku i innych rzeczach, które ludzie często kupują, aby zwrócić uwagę innych...możliwe, że Maxis dał jakąś zagadkę, co do tego mleka, ale i tak nie wiadomo o co dokładnie chodzi... :smirk: .
|
![]() |
![]() |
#83 |
Guest
|
![]()
To Prawda :d :d :d
|
![]() |
![]() |
#84 |
Guest
|
![]()
Rzeczywiście, znam ten zwyczaj, ale dlaczego Bella jest na kartonach we wszystkich miastach, łącznie z przedmieściami i Lazurową Promenadą?
|
![]() |
![]() |
#85 |
Guest
|
![]()
Przywróciłam Bellę boolPropem w rodzinie Ćwirów. A gdy zapisałam grę i z niej wyszłam to następnego dnia jak weszłam do rodziny Ćwirów pokazało się coś takiego
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Guest
|
![]() Bella jest zaznaczona jako umarła, dlatego tak sie dzieje. Trza zrobić to, co jest w poradniku...
|
![]() |
![]() |
#87 |
Guest
|
![]()
Ja kiedyś odkryłam że ta bella chodzi po dziwnowie no i się z nią zaprzyjaźniłam i wyprowadziłam z dziwnowa do miłowa( bo do domu do dałam)
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Guest
|
![]()
Kinqua przeczytaj sobie cały ten temat to sie dowiesz jak to jest, juz od dawna wiadomo że ta Bella z Dziwnowa to podróba
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Guest
|
![]()
Oj macie z tą Bellą
![]() A to zdjęcie jest bardzo ciekawe - nigdy mi się jeszcze coś takiego nie przytrafiło - super. A tak pozatym to ja nie gram na Dziwnowie bo jest dziwne xP . Wolę Miłowo - trzeba skumać rodzinkę Belli z innymi i żyć nadal normalnie. Bella jest dziwna, więc niech sobie spokojnie żyje w Dziwnowie ze swoimi kumplami kosmitami. Ciekawe czy jakby zaszła w ciąży urodziła by kosmitę? ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Reputacja: 18
|
![]()
BELLA W DZIWNOWIE TO NIE JEST PRAWDZIWA BELLA ZONA MORTIMERA , NIE BEDZIE MIALA KONTAKTOW I SIE ROZNI TROCHE WYGLADEM . jAK SIE Z NIA OZENICIE TO W JEJ PROFILU GLOWA JEST TROCHE INAZEJ POKAZANA A W DRZEWIE GENEALOGICZNYM INACZEJ . I JAK JA PRZYWROCILAM KODEM boolPROP.... TO NIE MIALA WSPOMNIEN MORTIMERA ZNALA ALE NIE BYLA JEGO ZONA KASANDRA I TEN MALY (ZAPOMNIALAM JAK SIE NAZYWA
![]() P.S BELLE MOZNA PRZYWROCIC KODEM boolProp... I SIMPE BO INACZEJ NIEDLUGO ZNIKNIE !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|