![]() |
#82 |
Guest
|
![]()
Hej
Kolejne Skany z gazet : 1 --> reklama z info z Bravo Girl! -> http://img329.imageshack.us/my.php?i...avogirl7rt.jpg 2. Skan z gazety Play Marzec 03/06 (str1) -> http://img96.imageshack.us/my.php?image=play033dj.jpg 3. Skan z gazety Play Marzec 03/06 (str2) -> http://img427.imageshack.us/my.php?i...y032str2sh.jpg |
![]() |
![]() |
#83 |
Guest
|
![]()
Kupiłam to wczoraj w mediamarkt w opolu
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Reputacja: 13
|
![]()
Moze jestem opozniona ale dzis znalazlam w ReadMe kody. I takie sa nowe we WB
Nowe kody w The Sims 2 Własny biznes: ------------------------------ AddneighbortoFamilycheat [on/off] Umożliwia interakcję z niezależnymi Simami i włączenie ich do rodziny. Forcetwins Gdy Sim jest w ciąży, możesz wybrać tego Sima i wprowadzić podany kod. Sim urodzi bliźnięta. Plumbbobtoggle [on/off] Kod powoduje wyłączenie znacznika nad głowami Simów. Doskonałe dla filmowców. Kod usuwający ograniczenia w stawianiu ścian -Wciśnięcie klawiszy CTRL + ALT podczas umieszczania obiektu włącza ten kod. -Ograniczenia w stawianiu ścian zostaną usunięte. Można będzie łączyć dowolny obiekt naścienny ze ścianą zajętą już przez inny obiekt. Mnie tez sie podoba ten dodatek!! Myslalam co prawda ze bede miec samochody ale one sa chyba tylko w Nocnym Zyciu... ![]() ![]()
![]() |
#85 |
Guest
|
![]()
Denerwuje mnie tylko to że jak wyśle pracownika na przerwę to potem moja simka pracuje sama a klijenci szybko wykupuja towar :wacko: a jak simka ma zły humor to pracownik nie wraca bo tez ma zły humor :wacko:
|
![]() |
![]() |
#86 |
Guest
|
![]()
Kolejną ciekawostką od ea którą dostałam na maila to to że jak zje się sernik przed <postaraj się o dziecko> będą bliźnieczki bez żadnego kodu
Pozdrawiam ! |
![]() |
![]() |
#87 |
Guest
|
![]()
A ja .. ehh. Muwiełem że miałem mieć w piątek . Ale nagle pojawiła sie cud okazja. Mój tata od razu z pracy miał jechać do babci. A babcia mieszka obok MM
![]() Więc poprosiłem tate aby mi kupił. No i jestem Happy ![]() A tu nagle okazuje sie że tata do 20:00 w pracy .. A jeszcze jedzie do babci. Więc bede musiał se jutro kupić. WIem że dzisiaj bym już nie zagrał. Ale bym jutro nie tracił czasu na instalowanie i drałowanie do sklepu. EHHH... :1smutny: |
![]() |
![]() |
#88 |
Guest
|
![]()
mi sie bardzo podoba Wb.Dzisiaj dostałem i gram 4 godz.Wspaniale,moja simka zrobiła butik i mam już dyplom zarobionego pierwszego simolenona.Jedna pracownica to tak sie stara,wszystkim sprzedaje towar.Jest super
|
![]() |
![]() |
#89 |
Guest
|
![]()
Jest super!!! Z tego co udało mi się zauważyć nowego to dachy (chyba z 10 dodali) 3 nowe kolekcje, i słuchajcie moja simka przed instalacją, zaszła w ciążę, dzisiaj urósł jej brzuszek i.... nie zmieniła ubrania codziennego
![]() Jak coś jeszcze zauważę to napiszę. |
![]() |
![]() |
#90 |
Guest
|
![]()
Naprawdę? O_O
To daj foty simki w ciąży X> |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |