![]() |
#82 |
Reputacja: 11
|
![]()
Jest ale jest tylko kod na to aby świetliki były wiecznie żywe a napewno jest więcej kodów jak np na to by rośliny były zdrowe czy jakieś takie związane z ogrodnictwem itd
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#84 | ||
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Hej podobno chodziła plotka, że 4 pory roku mają mieć coś takiego, że rodzina simów nie tylko ma parcele, ale i coś jeszcze....no nie wiem na serie zimowe? Jakiś inny domek dodatkowo ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Guest
|
![]()
Taa tez czytalem..hmmm moze to jednak tylko plotka ? iwe ktos, cos ??
|
![]() |
![]() |
#86 | |
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
Zwykła plotka. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Guest
|
![]()
A ja muszę jeszcze czekać na Cztery pory roku przez 2 lub 3tygodni ;( ;( ;( Ale mam nadzieję, że to szybko zleci. W tym dodatku zastanawia mnie wiele spraw, np. o owocach. Czy będzie tylko z pięć rodzajów, czy więcej? To samo z ubraniem. Czy sim zimą może wyjść na podwórko w samej bieliźnie? Jeżeli tak, to gdy już dostanę grę w swoje ręcę, to tak zrobię z jakimś wkurzającym simem
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
|
![]()
Może wyjść bez ubrania, ale na pewno nie będzie mu do śmiechu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Admin Emeryt
|
![]()
Spodobało mi się to, że nie trzeba pamiętać o ubieraniu simów w kurteczki - same to robią
![]() Oprócz tego zaobserwowałam dziś takie nowości jak: - nowe kariery (poszukiwacz przygód, edukacja, dziennikarstwo, muzyka, gracz [chyba taki na giełdzie]) - czasem z powodu śnieżycy lekcje są odwoływane i dzieci mają dzień wolny od szkoły ![]() - tak jak w poprzednich dodatkach można było być wampirem czy wilkołakiem, tak teraz można stać się simoroślą - można chować przyrządzone jedzenie do lodówki, wtedy się nie psuje - pora roku trwa 6 dni - w telewizji albo w gazecie można zobaczyć prognozę pogody ![]() - po kliknięciu na skrzynkę pocztową pojawia się opcja "zapłać wszystkie rachunki" - nie trzeba biegać po domu i ich szukać - można dawać innym simom prezenty, które mamy w wyposażeniu (coś jak w TS Randka) - w zimie czasem przychodzą do nas pingwiny i rozmawiają z bałwanami ![]()
![]() |
#90 |
|
![]()
Selena, chyba wiem, o co ci chodzi. Na okładce chyba było napisane, że można latem zbudować letni bungalow, czy jakoś tak.
Czyli nie ma takiej wyspy wakacyjnej? |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|