![]() |
#82 |
Guest
|
![]()
Nie można,ale można przygarnąć
na krótko xd. |
![]() |
![]() |
#83 |
Guest
|
![]()
czyli one uciekają? kjurcze..szkoda. sorry z OT ale mam pytanie, jaki dodatek trzeba mieć by negocjować ze śmiercią?
|
![]() |
![]() |
#84 |
Guest
|
![]()
Tak, wilki uciekają ale możesz je zamknąć np. ogrodzić płotkiem bez furtki albo z furtką tylko musisz zrobić blokadę (kliknij na furtkę -> blokada -> zakaz wstępu dla zwierząt)
Żeby negocjować się ze śmiercią trzeba mieć podstawowe simsy. Nie trzeba mieć żadnych dodatków. |
![]() |
![]() |
#85 |
Guest
|
![]()
szkooda że uciekają
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Guest
|
![]()
Do mnie przyszła jak na razie tylko wiedźma
|
![]() |
![]() |
#87 |
Guest
|
![]()
Ja wziełam do siebie Barona tego ze swiecacymi oczami byl w panelu rodziny ale sobie poszedl
|
![]() |
![]() |
#88 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#89 |
Reputacja: 12
|
![]()
Czyli wilki mają świecące oczy?
Kiedyś przyszedł do mnie brązowy pies (Basza albo coś w tym stylu - chyba, że mi się pomyliły imiona, ale nieważne), wzięłam go do wanny,wykąpałam i wtedy te święcące oczy zniknęły ![]() Też tak mieliście? Wtedy ten pies nie jest już wilkiem, czy jak? Ostatnio edytowane przez Miyoki : 22.07.2007 - 13:00 |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Guest
|
![]()
Moja simka miała ostatnio pragnienie "Zobaczyć wilka" no i spełniło jej się -przyszedł biały wilk (samiczka) o imieniu Kajzerka ;D Jakoś tak mi się spodobała i postanowiłam ją przygarnąć, od tamtego czasu minęło już chyba 5 simowych dni i jakoś mi nie uciekła tak jak niektórzy tu piszą że wilki uciekają
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|