Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 18.04.2007, 19:59   #81
Darlene
Guest

Domyślnie

Mam małe pytanie. Od jakiegoś czasu jak tworzę rodzinę moja simka zamiast stać normalnie i np. oglądać sobie rączkę itp. trzęsie się z zimna i po chwili upada na ziemie zupełnie jakby zamarzła Oo Czy wiecie może czym to jest spowodowane ? xD Trudno mi się robi simki gdy te skurczone leżą na Ziemi... xD"
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 18.04.2007, 21:30   #82
^^Kaulitzka^^
Guest

Domyślnie Pierwsze 'czytam'...

No prosze ja sie z czyms taki jeszcze nie spotkalam ,moze to jakis blad P
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.04.2007, 21:31   #83
^^Kaulitzka^^
Guest

Domyślnie What?

Cytat:
Napisał Nyanko
Mam małe pytanie. Od jakiegoś czasu jak tworzę rodzinę moja simka zamiast stać normalnie i np. oglądać sobie rączkę itp. trzęsie się z zimna i po chwili upada na ziemie zupełnie jakby zamarzła Oo Czy wiecie może czym to jest spowodowane ? xD Trudno mi się robi simki gdy te skurczone leżą na Ziemi... xD"
Zdaje mi sie ze to moze byc spowodowane bledami w grze...Albo jesli robisz to w 4 PR to moze snieg pada <lol> W jakich simsach ci sie to dzieje?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.04.2007, 10:58   #84
Darlene
Guest

Domyślnie

Mam wszystkie dodatki do Sims 2 poza mini packami x"D.
Ale mi się to dzieję w Trybie Tworzenia Rodziny a tam śnieg nie pada raczej, nie ?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.04.2007, 12:32   #85
luluuuu
Guest

Domyślnie robaale

moje rosliny ciagle sa zarobaczone i nie da sie z nimi nic zrobic pomooocyyyy
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.04.2007, 14:34   #86
Zozolinka
Guest

Domyślnie

kup domek dla biedronek taki na bialym slupku z czerwonym dachem znajdziesz go tak gdzie sa scian szklarni
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.04.2007, 14:36   #87
Zozolinka
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Nyanko
pierwsze slysze napewno blad w trybie tworzenia rodziny snieg nie pada a mozesz fotke dac?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.04.2007, 15:01   #88
Alatáriël
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał luluuuu
moje rosliny ciagle sa zarobaczone i nie da sie z nimi nic zrobic pomooocyyyy
Wstaw je do szklarni

Ostatnio edytowane przez Alatáriël : 23.04.2007 - 15:08
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.05.2007, 09:31   #89
karolcia92
Guest

Domyślnie

Mam putanie dotyczące prognozy pogody. Wczoraj simka włączyła kanał o pogodzie i facet gada ,,Mam najlepszy zawód, kiedy moja prognoza się nie sprawdzi, to pokiwam głową i powiem:Takie są kaprysy pogody''(jakoś tak powiedział ) lub ,,Dzisiaj jest duże stęzenie pyłków, aż chce mi się kichać jak pomyślę''(niedokładnie tak powiedział, ale sens ten sam). Czy nieraz powie jakieś zdania tego typu?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.05.2007, 09:40   #90
Alatáriël
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał karolcia92
Mam putanie dotyczące prognozy pogody. Wczoraj simka włączyła kanał o pogodzie i facet gada ,,Mam najlepszy zawód, kiedy moja prognoza się nie sprawdzi, to pokiwam głową i powiem:Takie są kaprysy pogody''(jakoś tak powiedział ) lub ,,Dzisiaj jest duże stęzenie pyłków, aż chce mi się kichać jak pomyślę''(niedokładnie tak powiedział, ale sens ten sam). Czy nieraz powie jakieś zdania tego typu?
Heh... On czasami tak gada Np. "zawsze chciałem być chłopcem od pogody..." itp. Często odbiega od tematu xD
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania