|
|
#82 |
|
Guest
|
Mam od dzisiaj!!
Za chwilę zacznę grać i mam nadzieję, że mi sie spodoba.
|
|
|
|
#83 |
|
Reputacja: 10
|
Tak??? To powodzenia
. Ja mam ale u kumpeli grałam, więc po tym co zobaczyłam płyta wylądowała na półce
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
Guest
|
Niektóre rzeczy są ok ale inne....niewypał
|
|
|
|
#85 |
|
Reputacja: 14
|
Byłam raczej sceptycznie nastawiona do tego minii packa
.. kupiłam, zainstalowałam.. nie spodziewałam się cudu i wielkiego zaskoczenia a jednak.. nie wygląda to najgorzej ![]() Pamiętać należy, że mini packi to tylko kilka rzeczy .. i nie każdemu trafią w gust. Sporo osób pisało, że lepsze w necie ściągnąć można Ja nie ściągam z netu dodatków i dla mnie taki pack to nawet fajna odmiana ![]() W sumie, NIE TAKI ZŁY jak się spodziewałam .. choć mogłoby być znacznie lepiej..
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
Guest
|
Mi się niektóre rzeczy nawet podobają, zdecydowanie gorszy był wg. mnie pack Impreza.
|
|
|
|
#87 |
|
Guest
|
Od dnia dzisiejszego na łamach THE SIMS POLSKA rozpoczynamy wielkie testowanie akcesoriów Młodzieżowy Styl! Tak jak zapowiadaliśmy, publikujemy szczegółowy opis każdego z nowo wprowadzonych elementów oraz masę screenshotów. Dziś prezentujemy pierwszą część testu - TU - opisujemy w niej nowości trybu tworzenia rodziny jakie wprowadza dodatek. Przy okazji opublikowaliśmy także naszą ocenę tej części gry. Zachęcamy do lektury szczególnie te osoby, które w dalszym ciągu zastanawiają się jeszcze, czy grę warto zakupić!
Zaś już w najbliższy weekend zaprezentujemy drugą część testu - omówimy w niej nowości trybu budowy i kupowania. Zapraszamy!
|
|
|
|
#88 |
|
Guest
|
Ja już kupiłam. Obiekty fajne
Zaraz lecę dalej urządzać nowy domek Nie zawiodłam się
|
|
|
|
#89 |
|
Guest
|
A ja kupie... Z internetu - macie racje mozna ściągnąć. Ale większość takich "fajnych" jest płatna. A ja kupie, bo mam tylko 1 pokój dla nastolatki. A ak - nareszcie będę miała dla chłopaka! Wszyscy chłopy nastoletni mają badzieny pokój. NAreszcie będzie ładny. A po za tym jest dużo ładych rzeczy, ubrań i co najważniejsze - fryzur
Nie skzoda mi 30 zł bo i tak nie mam na co wydać.
|
|
|
|
#90 |
|
Guest
|
Angie96: Jeśli chodzi o mnie, wydaje mi się, że to dla Simek wszystkiego zawsze jest najmniej
W tych akcesoriach pojawiło się natomiast wiele elementów zarówno dla jednej jak i drugiej strony. Osobiście uważam, iż te akcesoria są naprawdę bardzo dobre i warto je zakupić. Zawsze wszystkiego brakowało dla nastoletnich Simów - Młodzieżowy Styl uzupełnia te "braki" wzbogacając grę o wiele nowych i interesujących elementów ![]() P.S. Od wczoraj na łamach www.thesims.pl znaleźć możecie drugą część Testu Młodzieżowego Stylu - TU - nie posiadających packa a zainteresowanych jego zakupem zapraszam do lektury!
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|