|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
bardzo fajnie strasznie mi sie podoba twoje fs czyta sie tak szybko i lekko...swietnie
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
swietny odcinek, napracowalas sie! super
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Fajny 10/10 a i jaki jest kod na brak cenzury??????
_________________________________________ LOVE THE SIMS 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bardzo mi się podoba (znowu), a najbardziej podobają mi się postacie Alex i Stanleya. Te romanse
![]() ![]() ![]() Romans Stanleya z Janką Kowal przypomniał mi, że akcja dzieje się w Dziwnowie. Tak zaczytałam się w Twojej relacji, że zupełnie o tym zapomniałam. Podoba mi się, że piszesz o rodzinie Rebeki, no i o niej samej. Lubię ich bardziej, niż ciągłe podróże. I już sama nie mogę zdecydować, co bardziej lubię - "Spojrzenie..." czy "Podróże...". Kiedyś moim faworytem były opowieści Eryki, teraz już sama nie wiem. Obydwie relacje cenię za coś innego. Wybór jest trudny. PS: Jakie apiracje mają Alex, Stanley i Miranda? U Stanleya stawiam na Pogoń za nauką, dziewczyn jakoś nie rozszyfrowałam..., tzn. trochę tak, ale nie mam 100% pewności. ![]() EDIT: Anthea, też tak uważam ![]()
karmel! czekolaaada! Ostatnio edytowane przez Lizek : 21.10.2007 - 16:13 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
O rety ale w tym dużo seksu,ciągle seks,seks,seks.
Seks Rebeki z Wielką Stopą,Stanleya z tą babeczką,zaloty Alex do chłopaków,wątki z niby homoseksualnym Amadeuszem... o rety ,rety ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
"mały pedałku" hehehe
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
super!po prostu mi brak słów, widze, że wykorzystałaś pomysły zarówno moje jak i innych osób i bardzo się z tego ciesze, że ktoś wziął pod uwage moje pomysły, wielkie dzienx
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
aby każdy (w tym i ja) miał dosyt, i był usatysfakcjonowany zakończeniem. Wypowiadaliście się. Wtrącaliście się do FS. Mówiliście co jest fajne, a co nie. I dobrze, bo w ten sposób mogę poznać Wasze gusty. Do tego FS, podchodzę na luzie, więc śmiało można je oplotkować od góry do dołu. I jak widać jest ono robione pod publiczkę. OOO i zawiera Wasze pomysły, które przemieliłam w swojej głowie. Pierwotnie zamierzałam grać tylko do wypełnienia tych wspomnień podróżnika. Później zrobiła mi się z tego FS, niezła zabawa. Dziękuje tym, co zabrali głos. Dziękuję też za " cukier " . Jak ktoś ma jakieś jeszcze uwagi lub propozycje to proszę napisać. Nie gwarantuję, że skorzystam. Lub jak skorzystam, to mogą być one odwrócone do góry nogami. Uprzedzam uczciwie. Pamiętajcie: ![]() Ja wierzę w miłość. Ona zwycięży wszystko, bo miłość wygrywa. Kochajmy się razem, a będzie dobrze. Będzie dobrze. ![]() ewangelia wg. Donalda. Pamiętajcie grajcie w simy. W 2012 roku będzie koniec świata. Grajcie w simy, aby się nagrać przed klęską. ewangelia wg. Naomi xP Edit ej to nie jest jeszcze koniec jak będzie koniec to napiszę o tym wyraźnie Ostatnio edytowane przez Anastazja : 24.10.2007 - 15:14 Powód: mam problemy z przekazem myśli |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 18
|
![]()
Ale co ... już koniec ??? ;(
Przecież w ostatnim odcinku napisałaś "cdn." ;( . Ale jak to ;( ... |
![]() |
![]() |
![]() |