![]() |
#81 |
Guest
|
![]()
Mój problem jest taki: Chcę nakręcić serial w the sims2. Mam już nagrane film,iki, ale jak je zlaczyc? Jaki program polecacie? Jakiś po polsku najlepiej.... I jak potem dac go na youtube? ( mam tam konto Justysia1996 )
Używłam programu Ulead Video Studio 11. Probowalam dac nna youtube odcinek - ładuje, laduje i .... błąd... PoMOcy!! |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Guest
|
![]()
ja mam Ulead Video Studio 11. Musisz zapisać film jako MPEG 4. Wtedy przechodzi.
Muszę powiedzieć, że mam polską wersję Ulead Video Studio 11 i dla mnie jest super. |
![]() |
![]() |
#83 |
Guest
|
![]()
OK mam ten program. A jak sie zmienia format?
|
![]() |
![]() |
#84 |
Reputacja: 20
|
![]()
Na początek proponuję w takim razie Windows Movie Maker, bo Ulead to szit. ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Reputacja: 10
|
![]()
nom ja się zgadzam z desinger Windows Movie Maker jest lepszy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Guest
|
![]()
Aha... Ale mi sie Movie Maker wylacza....
|
![]() |
![]() |
#87 |
Guest
|
![]()
Alex369 właśnie miałam o to samo spytać! To jest potrzebny jakich hack, czy?
No bo nie wiem no... ![]() ![]() PS: Ten teledysk Lly Allen moim zdaniem bardzo fajny... |
![]() |
![]() |
#88 |
Guest
|
![]()
to jest Tajna Tajemnica Creatorów STV.
To jest chore wg. mnie, chyba każdy ma prawo wiedzieć jak się rusza kamęrą, ale OK. |
![]() |
![]() |
#89 |
Guest
|
![]()
No wiem, chore, tajemnica wielka ehh... ale ten, ten 2 filmik nie jest robiony przez STV chm... nie wiem napisałabym do ''twórcy'' teledysku ale nie wiem jak, bo angielski to nie jest moja mocna strona ;p
|
![]() |
![]() |
#90 |
Guest
|
![]()
jA WIEM JAK MOZNA TO NAKRECIC PO PROSTU JAK Sim ajkis umiera i przychodzi mroczny kosiarz to prosi sie go o zycie tamtego sima.a jak sie przegra i mroczny ksiiarz go zabierze to sim na kleczaco bedzie plakal.....tak mi sie zdaje...
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|