|
|
Zobacz wyniki ankiety: Któey dodatek do The Sims 2 jest Twoim zdaniem NAJGORSZY? | |||
The Sims 2: Na studiach |
![]() ![]() ![]() ![]() |
78 | 17.89% |
The Sims 2: Nocne życie |
35 | 8.03% |
The Sims 2: Własny Biznes |
77 | 17.66% |
The Sims 2: Zwierzaki |
120 | 27.52% |
The Sims 2: Cztery pory roku |
16 | 3.67% |
The Sims 2: Podróże |
28 | 6.42% |
The Sims 2: Czas wolny |
55 | 12.61% |
The Sims 2 Osiedlowe Życie |
16 | 3.67% |
Akcesoria - Napisz jakie |
11 | 2.52% |
Głosujących: 436. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Własny Biznes jest najgorszy. Jak już ktoś powiedział dochód zerowy, a ODchód to już nie warto wspominać... Poza przedsiębiorstwami nic nowego no...
|
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 14
|
![]()
Czas Wolny jest głupi denerwuje mnie wszystko a najbardziej Pan Rod Humble ciągle te prezenty przynosi, albo ktoś pogra na pianinie to już przychodzi sim lub dzwoni telefon o tym hobby.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ja zaznaczam Własny Biznes, bo trochę nudny i jak było wielu klientów na parceli, to gra się zawieszała.
EDIT: heh, Zwierzaki mają najwięcej głosów, a gdy było pytanko (w innym temacie), które dodatki są warte polecenia to wszyscy ZWIERZAKI! |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Według mnie najgorsze to.
Zwierzaki póżniej WB i CW. Zwierzaki nudne po 1gidz grania mi się znudziły nic ciekawego. Wb miałam fazy na sklepy ale mi się znudziło po 1 dniu w ogóle nie korzystam jest bo jest. CW ledwo coś zrobię a telefon już dzwoni że się tym i tamtym interesuje. |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Zdecydowanie Zwierzaki, znudziły mi się baardzo szybko. Na pierwszy rzut oka jest coś w nich fajnego, czasami instaluję ję, żeby pograć zwierzakami, ale kilka godzin i idą w odstawkę.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Każdy ma ulubiony i najgorszy dodatek.Ja nie posiadam Na Studiach i Nocne Życie inne mam.
I według mnie na sudiach to najgorsze,chociaż go nie mam.Co może tam być?Studiujesz,wracasz i żyjesz.Tyle,że masz wykształcenie i lepszą pracę,ale do tego można również dojść bez studiów.Planuję kupić nocne życie i według mnie będzie fajne,dużo się o tym dodatku naczytałam.Najgorsze tak jak pisałam Na Studiach.Zwierzaki może nie najlepsze,ale nie najgorsze,najgorsze Na studiach.Zwierzaki-sama nazwa wskazuje,co było się można po nich spodziewać,zwierzaki i tyle,a Wy wymagacie po nich pełno nowych mebli,interakcji itd.. A więc u mnie dodatki leżą na takich miejscach. 1.Cztery Pory Roku-są naprawde super.Dzięki nim gra,staje się realistyczna.Deszcz,grad,snieg,słońce ..ahh.Ogródek,soki,warzywa,koktajle,łowienie ryb.Najlepszy według mnie. 2.Czas Wolny.Nie jest zły,pomimo,że wszyscy pisali inaczej.Rozwijanie hobby jest ciekawe,bez nich gra jest nijaka.W prawdziwym życiu każdy ma hobby,a w simsach czas wolny daje nam możliwość zdobycia hobby. 3.Własny Biznes-naprawdę fajny dodatek.Ja bym proponowała oddzielić część mieszkalną od biznesowej,bo piszecie,że jeśli macie biznes domowy to ludzie wam do chaty wchodzą.Fajnie jest zarabiać,a jeśli dbacie o pracownikow to lepiej sprzedawają. 4.Osiedlowe Życie-skakanka,mieszkanie w osiedlach,czarownice,możliwość odwiedzenia siąsiada. 5.Nocne Życie-nie mam,ale kupię i myślę,że ciekawie jest chodzić na dyskoteki itd. 6.Zwierzaki-urzeczywistniają grę. 7.Podróże-nudne.3 tereny wakacyjne to zdecydowanie za mało.Powinno przynajmniej z 6 ich być. 8.Na studiach-nuuda.
Ostatnio edytowane przez Rosemarie : 13.06.2009 - 17:49 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Dla mnie najgorszymi dodatkami są Na studia i własny biznes. Po tygodniu grania już z tych opcji prawie nie korzystałam...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Dla mnie najnudniejszym dodatkiem jest dodatek Na Studiach. Oo Jest głupi, po prostu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Mi chyba najszybciej znudził się Własny biznes.
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|