![]() |
#81 |
Reputacja: 17
|
![]()
Ja oceniam ten dodatek 10/10 pkt. Mnie w pełni uszczęśliwiło hobby, zainteresowania i nowości wprowadzone przez twórców w tej części gry. Szczególnie spasowały mi zajęcia ręczne, np. szycie, rzeźbienie...
|
![]() |
#82 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mi się bardzo ten dodatek podoba. Daję 10/10 .
![]() Nie lubie jak moi Simowie mają ' majsterkowanie' bo tylko można wannę ulepszać i auto remontować ;/ Gdybym już musiała zostać skazana na to hobby to co Sim może jeszcze innego robić , aby rozwijać swoje umiejętność? [ mam na mysli , co mógłby ulepszać , budować ] |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Guest
|
![]()
Uwielbiam ten dodatek ^^ Nie mogę się teraz bez niego obejść, bo przydaje się koło garncarskie czy maszyna do szycia
![]() Dochodzi też wiele opcji, kariery, korzyści z aspiracji, a także to całe hobby ![]() Jest też auto, i w ogóle ![]() Super! |
![]() |
![]() |
#84 |
|
![]()
7/10 gra trochę niedopracowana i droga na szczyt hobby jest mało ciekawa ale reszta jest okej
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
|
![]()
9/10 - bardzo mi się podoba, dopracowana, sporo nowych ubrań, fryzur, dużo atrakcji i naprawdę wiele zainteresowań do wyboru. Minus to trochę ograniczone opcje rozwoju zainteresowania:
- punkty ciągle spadają - (nie można w kółko siedzieć przy danym przedmiocie i rozwijać hobby, to nudne!) |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
|
![]()
Ja dam 10/10 fajny dodatek pomaga w życiu simów nie trzeba latać po całym domu i szukać gdzie to sim zostawił rachunek albo tak samo z resztkami.. nie trzeba codziennie gotować i można zostawić dziecko z niańką która nic nie robi to po prostu bierze się resztki i problem z głowy. Po za tym jest wiele zajęć na cały dzień szczególnie na weekendy. Nowe obrania i prace tez są super jak dla mnie to ten dodatek świetny!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Guest
|
![]()
9/10 Pierwszy dodatek jaki kupiłam. Według mnie znacznie urozmaica grę, chociaż może nie tak jak np. Osiedlowe życie. Z resztkami faktycznie jest fajnie, po prostu chowamy jedzenie do lodówki i następnego dnia mamy obiad z głowy. Bardzo lubię maszynę do szycia, wyroby simek można ustawiać/zawieszać w domu. Nowe kariery są jak dla mnie genialne.
|
![]() |
![]() |
#88 |
|
![]()
dodatek jest świetny!
urozmaica życie simów, już nie siedzą przed TV lub kompem, mogą majsterkować, szyć, uczyć się baletu lub po prostu wyjść na spacer ![]() to jest po prostu świetne! daję 10/10!
![]() |
![]() |
#89 |
Guest
|
![]()
ja daje 8\10 , za interakcję i nowe obiekty.
|
![]() |
![]() |
#90 | |
|
![]() Cytat:
Czas wolny wiele zmienia. Wprowadza wiele nowych, ciekawych interakcji i oczywiście hobby. Jest również wiele nowych obiektów. 10/10 zasłużone w 100%. ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|