|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Te czarownice są nie do rozgryzienia!
Moi simowie ostatnio byli w klubie kręgalskim i tam się pobrali i tam moja simka zaszła w ciąże. W trakcie ich całowania widziałam iskierki - okazało się , że to była dobra czarownica! Niestety odleciała ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
OlaBernacik na mts2 jest hack na czrownie/czarodzieji A czarowince dobra znajdziesz w parkach
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
jeśli chodzi o spotkanie czarownicy, ja zrobiłam tak:
stworzyłam Klub Nocny "Wypij" xDD i przychodziłam tam wieczorami z moimi simami codziennie i zawsze pojawia się tam ta sama wiedźma: Strasznie Zła Wiedźma Hildegarda Kaszelek i zawsze jak przyszła [przepraszam, przyleciała] to zawsze coś tam robiła swoją różdżką i była burza z piorunami, nawet jak poszła,przez całą noc, mój sim się z nią zaprzyjaźnił, a ja chciałam,żeby uczyli się moi simowie dobrej magii a nie złej, czy można się nauczyć i złej magii tak samo jak dobrej? |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
ja najczęściej spotykam je w nocy w parku ale moim zdaniem to zależy od szczęścia;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ja zrobiłem biznes i przychodziły różne czarownice to poznałem je dość mocno, po powrocie do domu zaprosiłem je i doszedłem do "Zaproponuj>Wprowadź się" i takim sposobem miałem jedną czarownicę, potem nią osiągnąłem max lvl czarnoksięstwa czy czegoś tam i parę osób w czarodziei zamieniłem.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja czarownice najczęściej spotykam w sklepach(supermarketach), w jednym supermarkecie, pojawiły się trzy pokolei(jedna przyszła i poszła, przyszła następna itd.)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ja sama zwykle chodzę po parcelach i siedzę na nich parę simowych godzin i po jakimś czasie pojawia się koło telefonu. Radze nie czekać dłużej niż 10 godzin (simowych oczywiście)
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ja wiedźmy spotykam bardzo często, najczęściej te złe. Czasem mnie to irytuje, bo są totalne pustki w wampirach, ale magia też jest fajna
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
spotkalam czarownice, moja simka z nia gadala.. ale jak moja simka ma sie nia stac? dodam ze jest studenetem, czyli mlodym dorosłym, moze w tym wieku nie moze stac sie czarownica?
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Młody dorosły może uczyć się magii. Z tą czarownicą musisz się zaprzyjaźnić i mieć jak najmocniejsze kontakty (zapraszaj często, spędzaj czas z tą czarownicą) a później się pojawia opcja, żeby się nauczyć magii światłości/ciemności/neutralnej (zależy jaką magię praktykuje czarownica, którą zna Twoja simka).
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|