![]() |
#82 |
Reputacja: 11
|
![]()
Więzienne melodie
![]() Po pierwsze, świetne zdjęcia. Po drugie, fajnie napisane. Po trzecie, dobrze że to nie łzawe pierdoły, jak to pięknie powiedziałaś w ocenie mojego 'dzieła' :] No wiessz, wszystkiego to ja nie przeczytałam, może gdzieś się pojawiły (szczerze, wątpię). To 'trójautorskie' fotostory jestfaajnee, szczególnie ze względu na 3 autorów. >Chociaż wiem, że "zarys" tworzy Bjork, ładnie oprawia to Ellie i dopełnia fotkami cassant (czemu cały czas wydawało mi się, że courtestan?)< |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Guest
|
![]()
Ogólnie wszystkie odcinki jak dotąd bardzo mi się podobały. Tylko ten ostatni odcinek wydaje mi się jakiś nudny. Fakt, że ona została tą gwiazdką, słyszała tamten śmiech kobiety, ale to jak dla mnie troszki za mało
![]() ![]() Zdjęcia bardzo mi się podobają, ogólna fabuła też - no wszystko po kolei mi sie podoba ^^ Moja ocenka 8,5/10 Życzę duużo weny twórczej ![]() pozdrawiam Odessa ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Guest
|
![]()
Dzięki, Dajka i Ajeczka (sorry, Odessa).
Odcinek 4 wklei cassant - jak zrobi zdjecia, bo bjork już zaakceptowała odcinek xD Pozdrawiam. Przepraszam za opóźnienie, niestety nie wiemy kiedy pojawi się odcinek - mamy nadzieję, że niedługo. Ostatnio edytowane przez Björk : 09.12.2008 - 20:11 |
![]() |
![]() |
#85 |
Reputacja: 15
|
![]()
No my też mamy nadzieję, bo to się nieco już przeciąga....
![]() |
#86 |
Guest
|
![]()
wiem, ale niestety Ola nie ma czasu na zdjęcia i, wierz mi, ani ja, ani ona, ani bjork nie jesteśmy zadowolone z tego powodu i wszystkie chciałybyśmy juz obejrzec opinie.
life ;[ |
![]() |
![]() |
#87 |
Reputacja: 10
|
![]()
Prawie miesiąc od ostatniego odcinka.
Ale cóż- rozumiem was. Czekaliśmy już miesiąc, to te pare (miejmy nadzieje) dni wytrzymiemy. Pozdrawiam całą ekipę ![]()
Ach, Marylo, wszak oczekiwanie czegoś daje nam już połowę przyjemności! Może się zdarzyć, że się tego nie otrzyma wcale, ale nikt nie może zabronić cieszyć się z oczekiwania. Lucy Maud Montgomery - Ania z Zielonego Wzgórza |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Guest
|
![]()
Super !!
; P Kiedy następny Odcinek świetny Czekam na następny Nic dodać, nic ująć |
![]() |
![]() |
#89 |
Reputacja: 10
|
![]()
10/10 i chyba wiem za co siedzi w więzieniu
![]() |
#90 |
Guest
|
![]()
Dziękuję.
Otrzymałam informację, ze cassant zaraz zrobi zdjęcia, więc... Ostatnio edytowane przez Ellie : 10.12.2008 - 19:02 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|