|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Ja mam problem bo jak ściągam te bodyshop to nie chce mi sie później zainstalować.. ciagle są jakieś błędy, że pewne składniki nie są pobrane czy tam, ze nie chcą mi się rozpakować.. ściagałam od nowa już chyba z osiem razy i ciągle to samo
:wacko: :ph34r:
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Hehh... To znowu ja
Nastepna bluzka ![]()
|
|
|
#4 | |
|
Guest
|
Cytat:
Są super!!!!A mam pytanko...skąd sciągnąc Body Shop???
|
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Cytat:
corn podal/a linka do sciagniecia Body Shopa kilka postow wyzej.... |
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
A ja się męczyłam ze ściąganiem kilka godzin, instalacja wreszcie łaskawie się uruchomiła, musiałam zwalniać miejsce na dysku, uruchamiam program... a tu dupa :/ Jak daję na tworzenie nowego sima to mi wyskakuje, że "działanie programu zostało zakłócone, aplikacja zostanie zamknięta" czy jakoś tak <_< I co ja mam zrobić, żeby mi się wreszcie ten cholerny program uruchomił?
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
ewcikp
Sprawdz wersje DirectX, powinna byc 9.0b, jezeli masz, to probuj ze sterownikami do karty graficznej (sciagnij najnowsze, najlepiej ze strony producenta). DirectX 9.0b jest tu http://www.microsoft.com/downloads/search....&displaylang=pl tak na wszelki wypadek Strony ze sterownikami nie moge Ci podac, bo nie wiem jaka masz karte graficzna
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
DirectX też już przerabiałam
Tak, mam odpowiedniego...a co do sterowników do karty graficznej...hmm dzięki zaraz sobie poszukam
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
hm.. ładne..
Sciagółem sobie tego startera i zainstalowałem żednych rzeczy nowych nie ma ! Co robić.. ?
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
versacze a zainstalowałeś go
Bo go trzeba |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|