Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Poradniki
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 13.04.2004, 08:50   #81
galazek
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by nika1990@Apr 12 2004, 09:04 PM
dobra-luzz-znalazłam tą,,rudą-krowę'',ale...zdobyłam tą gwiazdkę-nad głową simki ukazała mi sie gwiazdka,ale mimo to w pracy mam 0,5 dlaczego tak jest??
Jeśli dobrze zrozumiałem, to pojawiła się gwiazdka z zielonym plusem - jeśli tak, to musi się to powtórzyć jeszcze kilkakrotnie zanim awansujesz na kolejny poziom gwiazdorstwa - cierpliwości i powodzenia

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 20.04.2004, 08:24   #82
C*H*O*M*C*I*O
Guest

Domyślnie

Ściągnij se MAGICZNE LUSTRO!

stare 20.04.2004, 09:30   #83
Kama2002
Guest

Domyślnie

Po co? <_< To całkowicie odbiera przyjemność z gry!

stare 20.04.2004, 18:18   #84
Nyśka
Guest

Domyślnie

No i w tym sens naprawdę ciekawiej się robj samemu w pocie czoła (przesadziłam ) ale polecam każdemu tak sprubować

stare 25.04.2004, 10:28   #85
SOSIk_ona
Guest

Domyślnie

Ja ściągnełam.... to rzeczywiście odbiera przyjemność z gry

stare 26.04.2004, 07:53   #86
Nyśka
Guest

Domyślnie

Wszystkie ułatwieni kody dodatki poprawiające humor itp. odbierają przyjemnośc gry. To jest rzecz normalna.

stare 15.05.2004, 07:48   #87
dona
Guest

Domyślnie

NO FAJNIE PISZE TO JUZ W 3 temacie i nikt mi nie chcę pomuc co jest? jak mam zdobyc 2,5 bo juz prubuje trace poziom gwiazdorstwa po raz setny to mnie zaczyna denerwowac jakie trzy kolejne warianty wybrac:
ENERGICZNIE KUSZĄCO ARTYSTYCZNIE

POMOCY

POMOCY!!!!!!

stare 15.05.2004, 13:23   #88
Nindë
Guest

Domyślnie

3 razy wybierasz..I jak zle wybierzesz ten facet co robi zdjecia bedzie mial przekreslone w jego chmurce glowe twojego sima..A jak dobrze to normalna glowe twojego sima w jego cmurce nie przekreslona...I musisz tak powybierac by jak bedzie robil zdjecie wszystko bylo w jego chmurce twoj sim nie przekreslona glowe..I wtedy robisz tak kilka razy i przechodzisz dalej..Z pozostalymi az do 5 gwazdek jest tak samo..

stare 15.05.2004, 13:39   #89
dona
Guest

Domyślnie

NO tak wiem wszyscy tak muwią ale jak miałam enargicznie , kusząco i artystycznie to miała trzy razy w chmurce przekrosloną buzie mojej simki ,cz tu naprawdę chodzi o kolejnosc czy nie .BO ja tego nie rozumiem i raczej bedę obrazami i lustrami zdobywac sławę nic nie rozumiem ,nie mam nadzieji i sie poddaję.Kazdy muwił ze gwiazda to rozrywkowy dodatek ale mnie juz nudzi bo naprawde w kółko to samo facet sie wscieka i mam poziom gwiazdorstwa w duł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mam juz to w du..........

stare 15.05.2004, 13:54   #90
Nindë
Guest

Domyślnie

To znaczy ze mialas zle wiec juz wiesz ze zamiast:

1.energicznie-wstawisz kuszaco lub artystycznie
2.kuszaco-wstawisz energicznie lub artystycznie
3.artystycznie-wsatwiwsz enrgicznie lkub kuszaco..

Jak te pierwsze masz zle to wstawiasz te ktore za pierwszym razem nie byly dane czyli kuszaco lub artystycznie..Jak masz inne uklady to tak samo..Zamieniasz..I nie rozumiem co z ta kolejnaoscia..

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania