Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 20.12.2009, 17:38   #81
pisaqeczka

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Problem z aktualizacją 1.5/1.6

Zaraz chyba coś mnie trafi.
U mnie ta łatka też nieźle namieszała.
- nie pokazują mi się żadne interakcje związane z barem, restauracją, teatrem
- w zaden sposób nie idzie korzystać ze sprzętu siłowego
- simowie nie mają cech
itp.

Musiałam zainstalować tą nieszczęsną łatkę prze WP.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 20.12.2009, 17:42   #82
anie_1981

Domyślnie Odp: Aktualizacja 2.3. Problem.

Ta aktualizacja psuje dodatki ze Store.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 20.12.2009, 18:09   #83
epletre

Wcale nie psuje, ja mam najnowszą aktualizację, oryginalne simy, meble kupione w store i nie mam z nim absolutnie żadnych problemów. Przyznam jednak, że miałam nadzieję iż aktualizacja naprawi u mnie wygląd basenu, ale tak się nie stało :-(
epletre jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 20.12.2009, 18:18   #84
tomek250696
Guest

Hmm... jeśli chodzi o Store, to ja się tym nie martwię, ale chcę zaktualizować grę ;/ Czemu jest ten błąd ?;/ Możliwe jest to, że to jest przez to, że jestem w Chinach swoją rodziną ?;/ Sprobuje wyjechać z podróży.. dam Wam znać
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.12.2009, 18:20   #85
anie_1981

Zacznij nową grę na próbę.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 21.12.2009, 09:58   #86
Joe_Black
Guest

Może napiszę tutaj bo w poprzednim nikt nic nie odpisał.

Błędny plik o którym mówisz to TLHost.dll czy jakoś tak. To przez niego wywala błędy.
Ja wrzuciłem aktualizacje 1.8... (Podstawa) i 2.3... (Podróże) i zniknęło mi Riverviev. Córka się do mnie nie odzywa bo popsułem jej gre. :/ Teraz przy uruchomieniu niby jest zachowany save ale po najechaniu na niego wywala komunikat:
Cytat:
Nie można wczytać tej zapisane gry. Mogła zostać zapisana wraz z danymi z dodatku który nie jest już obecny w systemie.
Wczoraj wszystko wywaliłem. Do wersji 1.4.6 Riverviev jest aktywne po wrzuceniu 1.6... wywala że mam nieaktualną grę i w ogóle nie chce się uruchomić a po aktualizacji do 1.8 Riverviev znika i za cholere nie można go zainstalować. i pewnie przez to savey nie działają. Jakieś pomysły? Proszę o pomoc jak można rozwiązać ten problem.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.12.2009, 10:09   #87
Mamełe

Cytat:
Napisał Joe_Black Zobacz post
Może napiszę tutaj bo w poprzednim nikt nic nie odpisał.

Błędny plik o którym mówisz to TLHost.dll czy jakoś tak. To przez niego wywala błędy.
Ja wrzuciłem aktualizacje 1.8... (Podstawa) i 2.3... (Podróże) i zniknęło mi Riverviev. Córka się do mnie nie odzywa bo popsułem jej gre. :/ Teraz przy uruchomieniu niby jest zachowany save ale po najechaniu na niego wywala komunikat: Wczoraj wszystko wywaliłem. Do wersji 1.4.6 Riverviev jest aktywne po wrzuceniu 1.6... wywala że mam nieaktualną grę i w ogóle nie chce się uruchomić a po aktualizacji do 1.8 Riverviev znika i za cholere nie można go zainstalować. i pewnie przez to savey nie działają. Jakieś pomysły? Proszę o pomoc jak można rozwiązać ten problem.
Ja musiałam jeszcze raz pobierać ze store riverwiew i po wejściu w pobrane było widać tak, jakby wcale nie było zainstalowane i dopiero gdzieś za 5 razem mi zainstalowało. Pomijam już to, że nie wiem za którym razem udało mi sie w końcu je pobrać...

epletre u ciebie problem z basenem raczej bym upatrywała w karcie graficznej. może pokombinuj ze sterownikami. Masz wysokie ustawienia? Po aktualizacjach one czasem się zmniejszają same z siebie.
Mamełe jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 21.12.2009, 13:33   #88
matisek244
Guest

Domyślnie Problem z aktualizacją gry.

Nie dawno kupiłem oryginalną wersje gry The Sims 3 . Zaznaczyłem opcje "Automatyczna Aktualizacja" i czekałem na jakiś nowy patch.Moja obecna wersja gry (21.12.09) to 1.0.631.00002. Z tego co dowiedziałem się z oficjalnej strony gry jest już wiele nowych aktualizacji. Niestety kiedy nacisnę w programie startowym gry w zakładce Aktualizacje gry opcje "Odśwież" gra pokazuje komunikat o błędzie . Poza tym pojawia się też informacja o tym , że moja wersja gry jest aktualna. Mój komputer spełnia wymagania gry , gra chodzi bez zarzutu. Komunikat o błędzie o którym wcześniej mówiłem brzmi " Microsoft Visual C++ Runtime Library Program: C:/Program Files/Electronic Arts/EADM/Core.exe This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way. Please contact the application's support team for more information. Z góry dziękuje za odpowiedź która rozwiąże problem.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.12.2009, 13:47   #89
Mamełe

Domyślnie Odp: Problem z aktualizacją gry.

a na gorze nie masz takiego kwadracika, ktory trzeba odhaczyc?
Mamełe jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 21.12.2009, 15:33   #90
matisek244
Guest

Domyślnie Odp: Problem z aktualizacją gry.

Miałem go odhaczonego cały czas
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania