![]() |
#81 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zaraz chyba coś mnie trafi.
U mnie ta łatka też nieźle namieszała. - nie pokazują mi się żadne interakcje związane z barem, restauracją, teatrem - w zaden sposób nie idzie korzystać ze sprzętu siłowego - simowie nie mają cech itp. Musiałam zainstalować tą nieszczęsną łatkę prze WP.
|
![]() |
#82 |
|
![]()
Ta aktualizacja psuje dodatki ze Store.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
|
![]()
Wcale nie psuje, ja mam najnowszą aktualizację, oryginalne simy, meble kupione w store i nie mam z nim absolutnie żadnych problemów. Przyznam jednak, że miałam nadzieję iż aktualizacja naprawi u mnie wygląd basenu, ale tak się nie stało :-(
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Guest
|
![]()
Hmm... jeśli chodzi o Store, to ja się tym nie martwię, ale chcę zaktualizować grę ;/ Czemu jest ten błąd ?;/ Możliwe jest to, że to jest przez to, że jestem w Chinach swoją rodziną ?;/ Sprobuje wyjechać z podróży.. dam Wam znać
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
|
![]()
Zacznij nową grę na próbę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Guest
|
![]()
Może napiszę tutaj bo w poprzednim nikt nic nie odpisał.
Błędny plik o którym mówisz to TLHost.dll czy jakoś tak. To przez niego wywala błędy. Ja wrzuciłem aktualizacje 1.8... (Podstawa) i 2.3... (Podróże) i zniknęło mi Riverviev. Córka się do mnie nie odzywa bo popsułem jej gre. :/ Teraz przy uruchomieniu niby jest zachowany save ale po najechaniu na niego wywala komunikat: Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#87 | |
|
![]() Cytat:
epletre u ciebie problem z basenem raczej bym upatrywała w karcie graficznej. może pokombinuj ze sterownikami. Masz wysokie ustawienia? Po aktualizacjach one czasem się zmniejszają same z siebie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Guest
|
![]()
Nie dawno kupiłem oryginalną wersje gry The Sims 3 . Zaznaczyłem opcje "Automatyczna Aktualizacja" i czekałem na jakiś nowy patch.Moja obecna wersja gry (21.12.09) to 1.0.631.00002. Z tego co dowiedziałem się z oficjalnej strony gry jest już wiele nowych aktualizacji. Niestety kiedy nacisnę w programie startowym gry w zakładce Aktualizacje gry opcje "Odśwież" gra pokazuje komunikat o błędzie . Poza tym pojawia się też informacja o tym , że moja wersja gry jest aktualna. Mój komputer spełnia wymagania gry , gra chodzi bez zarzutu. Komunikat o błędzie o którym wcześniej mówiłem brzmi " Microsoft Visual C++ Runtime Library Program: C:/Program Files/Electronic Arts/EADM/Core.exe This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way. Please contact the application's support team for more information. Z góry dziękuje za odpowiedź która rozwiąże problem.
|
![]() |
![]() |
#89 |
|
![]()
a na gorze nie masz takiego kwadracika, ktory trzeba odhaczyc?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Guest
|
![]()
Miałem go odhaczonego cały czas
![]() |
![]() |
![]() |