![]() |
#81 |
Guest
|
![]()
Cóż... Jak dla mnie zwierzaki by się przydały. Choć te w The sims 2 były trochę nie teges... Ale... gdyby się trochę do tego przyłożyli to jestem pewna, że efekt byłby świetny. A, i rzeczywiście mi też brakuje Czterech pór roku...
|
![]() |
|
![]() |
#82 |
Reputacja: 17
|
![]()
Faktycznie... oprócz psów, kotów, ptactwa i gryzoni mogłyby się pojawić zwierzęta gospodarskie... wyobrażam sobie Riverview... na obrzeżach uroczy domek z obórką i chlewikiem, albo stajnią lub też zwyczajny kurnik, żeby można było mieć własne jajka niekoniecznie z bakłażano-rośliny i ze sklepu.
![]() |
#83 |
Guest
|
![]()
Szczerze, jak kupiłam The Sims 3 najbardziej czekałam na dodatek "Zwierzaki",niestety były WP a potem Kariera. Wciąż więc czekam. Mam nadzieję, że będą opcje typu
-Wyprowadzanie psa, kota itp. (niekoniecznie na smyczy) -Schronisko do adoptowania -Regulowanie wielkości, długości itp. -I fajnie by było jak na spacerze z psem, mijając kota pies by się urwał i uciekł goniąc tego kota (kot też by się urwał), a jakby miał mało przyjaźni z właścicielem to by nie wrócił i policja by musiała go szukać. I tak samo z kotem, który by uciekał przed psem. ![]() Wiem, że ten ostatni punkt jest mało realny, ale fajnie by było ![]() Myślę też, że z powodu wielkiego sukcesu The Sims 2 Zwierzaki, teraz tak z tym dodatkiem zwlekają żeby kupować inne dodatki, bo jakby się odrazu kupiło Zwierzaki i było by się w pełni zadowolonym to po cholere kupować inne dodatki, i w tedy EA miało by mnięjszą kupowalność ![]() Ostatnio edytowane przez Aragornka : 20.06.2010 - 15:19 |
![]() |
![]() |
#84 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Guest
|
![]()
Jednak fajnie by było jak by dali te Zwierzaki. W końcu to jakieś urozmaicenie, no nie?
|
![]() |
![]() |
#86 |
|
![]()
Ja chcę w Zwierzakach przede wszystkim gospodarstwo (no bo niby się da pole stworzyć) bo... mam mały niedosyt z dwójki. W Kwitnących Wzgórzach był sobie taki facio (Donald Szpadel...?) który za domem koło jeziorka miał taki budynek. I tam były tak jakby boksy dla koni! Ale koni nie było...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
|
![]()
Arkia masz fajne pomysły, szkoda, że nie pracujesz w EA przy tych Zwierzakach
![]() Ja w sumie nie mam doświadczenia ze zwierzakami, bo the Sims3 to była pierwsza gra z tej serii, którą kupiłam, poprzednie wersje widziałam tylko u kogoś. Wiem, wiem, niby można ściągnąć, czy coś, ale jednak wolałam mieć swoje ![]() Chciałabym tylko, żeby się te zwierzaki pojawiły. Kiedykolwiek i jakiekolwiek(chociaż ulepszenia, jakie proponujecie, są bardzo fajne!). Boję się, że mogą w ogóle zrezygnować z wydania takiego dodatku... Jak myślicie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
|
![]()
Może zna ktoś e-maila do Ea games to by się przetłumaczyło na angielski i wysłało pomysł Arkii.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
|
![]()
Moja siostra mówi to samo. Mówi nawet, że skoro gra jest po polsku, to powinni mieć tam u siebie jakiegoś tłumacza od spraw polskich xD I dziękuję, że podobają się wam moje pomysły
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
|
![]()
Arkia mam e-maila gdzie można wysłać pomysł na nową grę oraz na nowy dodatek do gry. Prześle Ci go na PW.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|