![]() |
#81 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ta pogrubiona kropka to przypadek, nawet jej nie zauważyłam xD
Starałam się poprawić wszystkie możliwe błędy, ale widzę, że mam czytelniczkę sokole oko, więc gonisz mnie do wyciskania wszystkiego z moich odcinków. Prawde mówiąc to... chyba jest mniej błędów niż ostatnio ![]() Bonus mogę dodać jeszcze dzisiaj, jesli ktos mi skomentuje jeszcze FS ![]() (post pod postem i te sprawy ![]()
![]() |
|
![]() |
#82 |
Guest
|
![]()
* pisze więc, tupiąc nóżką na bonus*
|
![]() |
![]() |
#83 |
|
![]()
Czemu ja jeszcze nie skomentowałam tego odcinka? O_O
Eniłej. Nie będę się rozpisywać, bo chyba wiesz, że było bosko. Trochę przysypiałam na tych opisach (za długie..... <łeb na klawiaturze>), ale dobrnęłam do końca. I się opłacało ![]() A teraz dawaj bonus xD
![]() |
#84 |
|
![]()
Miał być bonus - jest bonus
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Nie bawilam sie w programach graficznych, swiatlo simowe xD) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziekuję za uwagę ![]()
![]() I can feel your heartbeat under your black, black leather In your gateway call, boy take me away forever Ostatnio edytowane przez pensivelane : 09.08.2010 - 14:09 |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
|
![]()
http://img440.imageshack.us/img440/3...292d966c18.jpg
Hahahahaha xDDDDDDDDDDD Do FC dołączyłam XD Oooosz kurde. http://img836.imageshack.us/img836/6...2923965b1d.jpg Mogłaś je wrzucić do odcinka ^^ Boskie jest ![]()
![]() |
#86 | |
Guest
|
![]()
* nie żyje na widok ostatniego zdjęcia*
Pozbierajcie mnie z podłogi. xDDD http://img217.imageshack.us/img217/4...a321966d22.jpg To jest świetne. Moim zdaniem chyba nawet lepsze niż to: http://img441.imageshack.us/img441/2...a32f966d21.jpg Znaczy... po prostu jakoś bardziej widzi mi się w tym konkretnym momencie FS. Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#87 |
|
![]()
Odcinek tak samo świetny jak bonus. Nie spodziewałam się takiego rozwoju akcji. Żebym ja miała taki talent do pisania
![]() ![]()
![]() |
#88 |
|
![]()
A tam, macie jeszcze jedno
![]() Tym razem podczas małej rezygnacji na planie xD Myslę, że po 6 odcinku dodam wam bonus: Jakas seksowna sesja James'a, albo kilka fotek z planu FS, zależy co chcecie. Ktorąs opcję moge dać po 7 odcinku np. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#89 | ||
|
![]()
Nie pisz, proszę wyśrodkowanym tekstem - źle się to czyta.
Zaskoczyłaś mnie fabułą. Na początku pomyślałam, że faktycznie ma siostrę bliźniaczkę ![]() Zabrakło mi większych przeżyć Sussanne, jak się dowidziała o swojej amnezji. Zamiast rozkminiać, to poszła z (praktycznie) nieznajomym do łózka. Nie ładnie <nono> Błędów faktycznie robisz mniej. Lu poprawiła większość. Ja się jeszcze doczepię do: Cytat:
Cytat:
Podobał mi się bonus (ah, te majtasy ![]() Jedno zdjęcie dałaś dwa razy ![]() Muzyka też mi się podobała (uwielbiam Plotkarę ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
|
![]()
Zauważyłam z tym zdjęciem, a co do "zaczęć", to własnie umarłam xD
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |