![]() |
#81 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
|
![]()
Najnowszy NRaas zawsze działa z najnowsza wersją gry. Ale jeśli da się nowego NRaasa do starej wersji gry, to może faktycznie nie działać. Za to gdybym chciała uruchomić grę z za starym NRaasem, to albo mam info od gry, że jakiś mam nieodpowiedni mod, albo gra się włączy, ale nie będzie chciała się załadować. Ja mam wszystkie dodatki i najnowszą wersję gry, więc NRaas MasterController V49 (czy który tam jest najnowszy) działa bez zarzutu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
|
![]()
Ale g****!!! Nigdy nie wgrywałem żadnych modów do simów bo wiedziałem, że tylko psują wiecznie grę, teraz po tym Nraasie jak wchodzę w tryb budowy to potem nie chce mi wyjść w tryb życia!!! Usunąłem nraasa i dalej to samo, ja nie wytrzymam z tą żenująco zbugowaną grą!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Guest
|
![]()
Hejka,
Mam takie pytanko, ostatnio zainstalowalam Simsy 3 na Windows 7, gra dziala super, tyle ze nie widzi dodatkow package. Czy ktos ma/ mial podobny problem? |
![]() |
![]() |
#85 |
Guest
|
![]()
Mój problem wygląda następująco
Zainstalowałem sims 3 z dodatkami ( bez zatoki skorupiaków) i chciałem dodać też dodatki (obiekty z internetu). Dodałem do Downloads ,zainstalowałem w Launcherze. Niestety owe dodatki nie są wykrywane w grze (nawet nie pyta czy chcę mieć włączone obiekty zmodyfikowane) Dodatki na 100% sprawne bo na komputerze stacjonarnym działają ( na laptopie nie) |
![]() |
![]() |
#86 |
Guest
|
![]()
Hej!
Ostatnio w grze dzieja mi się dziwne rzeczy. Jest to gra oryginalna. Mianowicie, po ściągnięciu kilku ubrań z The Sims Store (od tamtego czasu) non stop mam "dziwne zjawiska", tj: 1. Gdy wyjeżdżam na wakacje i wracam, w domu mojego sima jest identyczny sim jak on (!) ale ma trochę opóźnione umiejętności (czyli takie, jakie mój prawdziwy sim miał np tydzień temu). Naturalnie, uśmiercam go - jednak on umiera i nie przychodzi Śmierc, a jak chcę wyjść z gry wyskauje komunikat, że własnie Śmierć przyszła po czlonka mojej rodziny. Ale jego, oczywiście, nie ma. 2. W dowolnym momencie nie moge wykonywać simem żadnych interakcji. Ale tylko jednym. Miałam w rodzinie 3 simów, i tak sie stało z Simką - nie mogłam nią nigdzie kliknąć, ani nie można było z nią wykonywać interakcji. Z pozostałymi simami wszystko OK. 3. Gdy moja simka po porodzie wróciła ze szpitala, zachowała się baaardzo dziwnie. Przeszła po niebie droge z powrotem do szpitala i dopiero kolejny raz wracała. Nie dało się jej zatrzymać. Po prostu szła na takiej wysokości, że widać ją było dopiero z podglądu okolicy. To wszysto dzieje się odkąd ściągnęłam parę ubrań ze Store. Czy to ma jakiś związek?? Prosze o odp, mam dość tych dziwnych błędów!! Ostatnio edytowane przez lithium : 03.07.2011 - 14:17 |
![]() |
![]() |
#87 |
Guest
|
![]()
Witam.
Mam problem z zainstalowaniem niektórych pobranych dodatków. Ściągnąłem z internetu paczkę akcesoriów, rozpakowałem do folderu Download, w okienku startowym simsów klikam na pobrene>zaznacz wszystkie>instaluj. Wszystko sie ładnie instaluje ale kiedy wyjdę i jeszcze raz uruchomię simsy to część przedmiotów które miały ikonke "zainstalowane" teraz są tak jak przed instalacją. Dodam że tak sie dzieje ze wszystkimi stylami fryzur, ubraniami (góra, dół, kostiumy), a także z niektórymi rzeczami i parcelami. Simsów nie ściągałem więc nie wiem. Myślę że to jest wina błędów przy instalacji The Sims 3 (podstawa), przy dodatkach nie miałem żadnych problemów. Mam win 7 chyba dlatego miałem te błędy. Czy może ktoś wie jakie pliki pobrać z neta żebym mógł instalować pobrane przedmioty? albo jakich plików brakuje mi w folderze z zainstalowaną grą. Na koniec dodam że ponowna instalacja nie rozwiązuje problemu. Cały czas pojawiają sie te same problemy przy instalacji. Natomiast kiedy je wgrywałem na starszy komputer z win XP nie były żadnych problemów z instalacją. Proszę o pomoc. |
![]() |
![]() |
#88 |
Guest
|
![]()
Witam serdecznie. Otóż od jakiegoś roku nie grałem w The Sims 3 i postanowiłem je na nowo zainstalować, pamiętam że jak grałem wcześniej to używałem różnego rodzaju dodatków: nowe meble, dekoracje itp. itd. I teraz mam taki problem, pobrałem parę mebli "Sim3pack" zainstalowałem tak jak potrzeba, jest napisane że dodatki są dodane do gry ale w grze nie mogę ich znaleźć nie wiem dlaczego ;/ Przeszukałem wszystko i nic. Natomiast druga sprawa jest taka że np: domy albo dodatki do simów (zegarki, koszule, spodnie itp.) normalnie się instalują i są w grze. Czym to jest spowodowane i jak sobie z tym poradzić bo chciałbym sobie trochę urozmaicić poczynania moich simów
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
|
![]()
Steuro, a z jakiej stronki ściągnąłeś te niedziałające meble? ja miałam to samo w przypadku np Vitasims3, meble miały status zainstalowanych, a w grze ich nie było. Dopiero po czasie się zorientowałam, że niektórzy twórcy nie potrafią chyba przypisać mebla do kategorii, bo dało się je wyszukać - a więc w grze naprawde były - jak klikałam zakładkę pokaż wszystkie przedmioty
![]() ![]() jansens nie ma pojęcia o co w tym przypadku chodzi, ale nie wiń systemu; ja miałam te same problemy co Ty jak grałam na win xp, na win 7 już ich nie mam, a używam tych samych modów. I pomyśleć że wyruca się tyle kasy na taką wadliwą grę;/ Jamniczka u mnie ŻADNY dodatek z sims store nie dziala, a jak już jakimś cudem się pojawi w grze, to mi ją zasyfia - ostatnio się cieszyłm, że zainstalowałam stamtąd nowe autko, sukces normalnie, ale gra mi się zaczeła ostro zacinac. Wyrzuć te mody, powinno się naprawic |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Guest
|
![]()
jansens z ta ikonka tak jest od bodajże Kariery,dlatego po zainstalowaniu plików sim3pack usuwaj je z katalogu Downloads
W problemach z instalacja plików Sim3Pack polecam program s3rc więcej dowiecie się tutaj http://www.modthesims3.pun.pl/viewtopic.php?id=34 albo poszukajcie w Google-tak,jak ja to zrobiłam |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|