Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 06.11.2010, 20:13   #81
Mimi06
Guest

Domyślnie Odp: The Sims 3 Po Zmroku - wszechproblemy z grą

Dzisiaj kupiłam TS3 po zmroku. Zainstalowałam wszystko ok, włączyłam program startu, nacisnęłam play, włączyło mi się wszystko doszłam do tworzenia nowej gry i chciałam na tym nowym mieście. Ładuje się do 1/8 a potem nic, podpowiedzi do gry się nie zmieniają, a gra dalej sie nie ładuje. Nigdy jeszcze takiego czegoś nie miałam. A rodziny w innych miastach się normalnie ładują, bo sprawdzałam.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 06.11.2010, 20:56   #82
BijouLilu

Reputacja: 10

No właśnie chyba nie, nie wiem *o* Bo będąc w miejscu Prosperity to tam chciałam żeby moja simka tańczyła na barze i to tam mi pokazywał się komunikat, że "tylne wyjście jest zablokowane" a dostęp do baru jest z obydwóch stron. Dopiero gdy poszłam za bar można było to zrobić.

Ostatnio edytowane przez BijouLilu : 06.11.2010 - 21:00
BijouLilu jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06.11.2010, 20:59   #83
Wampirencja

Mimi06 - wiem że to bolesne [brak złośliwości, po prostu tez nie lubię tego], ale spróbuj w menadżerze wyłączyć zawartość modyfikowaną (jedna z zakładek) i wtedy uruchomić. Możlwe, że któryś z dodatków blokuje bo jest w złej wersji, też tak miałam.
Potem próbuj uruchamiać bez hacków żadnych

BijouLilu - jeżeli drinki stoją na barze sim też nie zatańczy. Ach, musi tez wczesniej jakiegoś drinka wypić, przynajmniej u mnie, zanim się opcja pojawi...

All hail the hypnotoad!
Wampirencja jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06.11.2010, 21:03   #84
BijouLilu

Mimi06 Wiem,wiem U mnie też tak jest Że musi najpierw wypić ... żeby się dobrze bawić ^^
BijouLilu jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06.11.2010, 22:05   #85
Mimi06
Guest

Ale ja nie mam żadnych pobranych dodatków, miałam, ale wszystkie usunęłam Ale wiem, że w grze zostały jeszcze pliki formatu PACKAGE z taką małpką
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.11.2010, 22:08   #86
hellraiser
Guest

Cytat:
Napisał Mimi06 Zobacz post
Dzisiaj kupiłam TS3 po zmroku. Zainstalowałam wszystko ok, włączyłam program startu, nacisnęłam play, włączyło mi się wszystko doszłam do tworzenia nowej gry i chciałam na tym nowym mieście. Ładuje się do 1/8 a potem nic, podpowiedzi do gry się nie zmieniają, a gra dalej sie nie ładuje. Nigdy jeszcze takiego czegoś nie miałam. A rodziny w innych miastach się normalnie ładują, bo sprawdzałam.
Może trzeba poczekać trochę dłużej? Mnie Bridgeport załadowało się po raz pierwszy w aż 10-12 minut! Może masz jeszcze słabszy komputer i musisz poczekać te 15 minut? Chyba pierwsze uruchomienie tego miasta jest najgorsze.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.11.2010, 22:11   #87
Mimi06
Guest

Ale nie przesuwają mi się te podpowiedzi do gry, a powinny chyba nawet, gdyby się miasto powoli ładowłało. No chyba, że sie myle
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.11.2010, 22:24   #88
anie_1981

To co opisujecie, że Sim ma iść do pracy ale znika i pojawia się w domu, to ja też tak mam, chociaż moje Simy nie pracują. Każę im coś zrobić, a oni znikają i pojawiają się gdzieś indziej na parceli. Również pomaga zapisanie gry i wyłączenie jej. Tak się co jakiś czas mi robi. Czasami Simy głupio blokują się na łóżkach, kołdra się robi wtedy płaska jak na pościelonym łóżku, a Simy leżą nieruchomo na łóżku w jakieś nienaturalnej pozycji, trochę "wtopieni" w łóżko. Generalnie zanim zapiszę grę i ją wyłączę wszystkich w domu traktuję kodem resetsim. Potem jest dobrze przez jakiś czas i znowu zabawa w znikanie.

Co do Bridgeport, to jest bardzo duże miasto z mnóstwem nowych obiektów itd. To że długo się ładuje jest więc chyba normalne. Mi też się ładuje trochę dłużej niż inne miasta, ale mogę normalnie w nim grać.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06.11.2010, 22:29   #89
Mimi06
Guest

Ale mi się już ładuje od 40 minut Myślę, że nic z tego
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.11.2010, 22:31   #90
Ilona
Guest

poczekaj,mi za pierwszym raze ladowala sie z jakas godzine,a pogralam moze z jakies 15min.,bo mnie wywalilo do pulpitu
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania