![]() |
#81 |
Guest
|
![]()
Dzisiaj kupiłam TS3 po zmroku. Zainstalowałam wszystko ok, włączyłam program startu, nacisnęłam play, włączyło mi się wszystko doszłam do tworzenia nowej gry i chciałam na tym nowym mieście. Ładuje się do 1/8 a potem nic, podpowiedzi do gry się nie zmieniają, a gra dalej sie nie ładuje. Nigdy jeszcze takiego czegoś nie miałam. A rodziny w innych miastach się normalnie ładują, bo sprawdzałam.
|
![]() |
|
![]() |
#82 |
Reputacja: 10
|
![]()
No właśnie chyba nie, nie wiem *o* Bo będąc w miejscu Prosperity to tam chciałam żeby moja simka tańczyła na barze i to tam mi pokazywał się komunikat, że "tylne wyjście jest zablokowane" a dostęp do baru jest z obydwóch stron. Dopiero gdy poszłam za bar można było to zrobić.
Ostatnio edytowane przez BijouLilu : 06.11.2010 - 21:00 |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
|
![]()
Mimi06 - wiem że to bolesne [brak złośliwości, po prostu tez nie lubię tego], ale spróbuj w menadżerze wyłączyć zawartość modyfikowaną (jedna z zakładek) i wtedy uruchomić. Możlwe, że któryś z dodatków blokuje bo jest w złej wersji, też tak miałam.
Potem próbuj uruchamiać bez hacków żadnych BijouLilu - jeżeli drinki stoją na barze sim też nie zatańczy. Ach, musi tez wczesniej jakiegoś drinka wypić, przynajmniej u mnie, zanim się opcja pojawi...
![]() |
#84 |
|
![]()
Mimi06 Wiem,wiem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Guest
|
![]()
Ale ja nie mam żadnych pobranych dodatków, miałam, ale wszystkie usunęłam
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#87 |
Guest
|
![]()
Ale nie przesuwają mi się te podpowiedzi do gry, a powinny chyba nawet, gdyby się miasto powoli ładowłało. No chyba, że sie myle
|
![]() |
![]() |
#88 |
|
![]()
To co opisujecie, że Sim ma iść do pracy ale znika i pojawia się w domu, to ja też tak mam, chociaż moje Simy nie pracują. Każę im coś zrobić, a oni znikają i pojawiają się gdzieś indziej na parceli. Również pomaga zapisanie gry i wyłączenie jej. Tak się co jakiś czas mi robi. Czasami Simy głupio blokują się na łóżkach, kołdra się robi wtedy płaska jak na pościelonym łóżku, a Simy leżą nieruchomo na łóżku w jakieś nienaturalnej pozycji, trochę "wtopieni" w łóżko. Generalnie zanim zapiszę grę i ją wyłączę wszystkich w domu traktuję kodem resetsim. Potem jest dobrze przez jakiś czas i znowu zabawa w znikanie.
Co do Bridgeport, to jest bardzo duże miasto z mnóstwem nowych obiektów itd. To że długo się ładuje jest więc chyba normalne. Mi też się ładuje trochę dłużej niż inne miasta, ale mogę normalnie w nim grać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Guest
|
![]()
Ale mi się już ładuje od 40 minut
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Guest
|
![]()
poczekaj,mi za pierwszym raze ladowala sie z jakas godzine,a pogralam moze z jakies 15min.,bo mnie wywalilo do pulpitu
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|