![]() |
#81 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ew. kowal może zrobić.
Ech, zacięłam się na queście z pokazem. Gram magiem i bardem. No i zaklęcia najpierw nie było, godzina szukania po google (skład wszedł i poznałąm zaklęcie, ale mimo 10 poziomu nie było "znane") zaklęcia a teraz nie mam jak rzucić czaru albo nie mam czaru do rzucenia - ten którego musiałam się nauczyć nie jest potrzebny ;/ "Rzuć czar na asystenta" - ktoś sobie poradził? Pytanie: można jakoś uniknąć tych zbójów przy drogach? Wysyłąm sima (w misji po 2-3 simy) np. do zamku, a tu się okazuje że mój sim stoi, bo go w połowie drogi ktoś napadł. Droga z zamku do Wioski to 3-4 napady i mnie irytuje czas... Pytanie 2: Czy są kody do Simsów? Tylko otherlode mi wchodzi, a chciałabym taki na nastrój i zmianę strojów - znalazłam w sieci ale nie działają...
|
![]() |
#82 |
Guest
|
![]()
Chryz-gęśle kupisz w kramie.
Wampirencja-rozumiem Twój ból-mnie ci rabusie tez denerwuja.Gdy gram swoją królowa to ona z nimi walczy,ale inni simowie dają się zwyczajnie obrabowć... Przeszłam misję z bibelotami i jeżeli kogos to zainteresuję to podpowiem,że trzeba wskoczyc do Padołu i bić się z bestia, nabrać wody ze studni na rynku,zwiedzić jaskinię-na koniec doradca królewski każe nam odnaleźć misia monarchy-trzeba usiąść na tronie i mis się pojawi w wyposażeniu. Jesli chodzi zaś o butelkę z miłosnym listem-ja np.kazałam mojej medyczce zbierać pijawki na plaży i wyskoczyło mi,że znalazła list ale jest zaszyfrowany-by go odszyfrowac trzeba zrobić bara-bara z pacjętem,który miał problemy z całowaniem (swoją droga trochę to nieetyczne i mozna mu odmówić,ale w taki sposób on w ramach podziękowania odszyfrował list ( bb robimy z nim ponieważ nie wie skąd biorą się dzieci i trzeba mu pokazać ![]() Skutki uboczne tego działania:medyk(jesli jest kobietą ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Saheli019 : 30.03.2011 - 08:11 |
![]() |
![]() |
#83 |
Guest
|
![]()
nie ma nigdzie gęśli.ani w mieście,ani w żadnym kramie,ani u kowala.
kupiłam już trzy lutnie i żadna to nie to :/ edit - okej,są w kramie wiejskim jednak. ![]() Ostatnio edytowane przez Chryzantem Złocisty : 30.03.2011 - 09:51 |
![]() |
![]() |
#84 |
Guest
|
![]()
Weźmiecie mnie za wariatkę, idiotkę etc., ale jak ja do jasnej ciasnej mam być durnym czarodziejem? Gram monarchą, postawiłam wieżę czarodzieje, stworzyłam czarodziejkę, a teraz ta moja monarcha może sobie gadać z tą czarodziejką. Wiem, głupia jestem - ale ja nie mam siły się z tym męczyć!
|
![]() |
![]() |
#85 |
Guest
|
![]()
musisz wziąć misję,w której jest potrzebny czarodziej,żeby nią grać.
|
![]() |
![]() |
#86 |
Guest
|
![]()
AA, takie buty.. Dzięki
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
|
![]()
Dobra, jak mam uzyc pijawki? :c tzn. Wziac krew od innego sima za jej pomoca.
Saheli - mylisz sie co do misji z bibelotami! ![]()
![]() |
#88 |
Guest
|
![]()
na stole operacyjnym używasz pijawek
|
![]() |
![]() |
#89 |
|
![]()
Ale wymyslili x_x dzieki~
![]() |
#90 |
Guest
|
![]()
Kurczę, mam misję związaną z Kowalem, mam mu znaleźć pomocnika.
Wszystko pięknie ładnie, ale mam mu kupić fartuch amatora w wiosce. Na kramie nie ma takiego cudeńka, na targu też. W tym momencie pomysły mi się kończą i za nic nie wiem GDZIE mam rzeczony fartuch zakupić. Nieaktualne, znalazłam. Rano poszłam jeszcze raz i był w Kramie Wiejskim. Ostatnio edytowane przez Gochulec666 : 30.03.2011 - 12:51 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|