![]() |
#81 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jestem mega dziwaczna i dlatego prosiłam o fotkę Alexa, bo go nawet polubiłam
![]() ![]() ![]()
małych buteleczek, a potem je wypijała. Śmierć ta miała ostre jak brzytwy kły. Uśmiechnęłam się do niej, a ona odpowiedziała mi tym samym. Wyciągnęłam rękę aby jej dotknąć, ale gdy to zrobiłam, napotkałam tylko zimną taflę lustra. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 | ||||
|
![]()
Nie wiedziałam, że tak szybko pojawią się komentarze @_@ Im bardziej zaskakujący odcinek tym ich więcej
![]() Wiem, że wszystkie odczuwacie złość, zdziwienie i zdenerwowanie tym, że go uśmierciłam, ale trzeba było ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#83 |
Reputacja: 26
|
![]()
No, w końcu przeczytałam (pierwsze odcinki ciężko się czyta, ale potem jest poprawa). Pierwsza reakcja - łał. Podoba mi się to FS, jest... ciekawe, po prostu ciekawe. Oczywiście szkoda Chrisa, skoro Mii tak na nim zależało, ale na mnie nie zrobił specjalnego wrażenia. Szkoda też, bo wygląda na to, iż ten cały Alex będzie bardziej interesującym bohaterem
![]() Tak w ogóle, to jakoś do żadnego bohatera na razie chyba nie zdążyłam się przywiązać, nie na tyle, żeby żałować w razie jego ewentualnej śmierci... choć może tylko mi się tak wydaje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | ||||||||
|
![]()
nio dopsze
![]() ![]() więc tak: odcinek 5 Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() odcinek 6 Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() odcinek 7 Cytat:
![]() ogólnie to nie spodziewałam się takiego obrotu spraw, między innymi tego, że tak szybko zeswatasz Mię z Chrisem, to było dla mnie lekkie zaskoczenie, ale wydało mi sie trochę podejrzane, że on tak nagle się do niej przystawiał, no i, że nie miała koszmarów :> w kolejnym odcinku, rozwiałam swoje wątpliwości, WIEDZIAŁAM (!!!) że Chris jest jakiś podejrzany, czułam to w kościach ![]() ![]() no, ale nareszcie wszystko zaczyna się powoli układać w jedną całość, a historia nabiera kolorów ![]() no i muszę cię pochwalić, za zmianę "imejdżu" Mii, wygląda bardzo seksi w czarnych włosach ![]() ach i jeszcze coś na koniec! mega, mega pochwała za to, że w tekście nie znalazłam praktycznie żadnych powtórek (no z wyjątkiem jednej ;p), piszesz coraz lepiej, rozwijasz swój styl, co mnie strasznie cieszy ![]() literówki zdarzają sie każdemu, nawet najlepszym, więc nie można ich nazywać jakimiś znaczącymi błędami, trzymaj tak dalej, z chęcią poczytam dalsze odcinki i zobaczę jak coraz bardziej rozwijasz swój talent pisarski ^^ no to tyle ode mnie! no i tradycyjnie - czekam na ciąg dalszy, oby był jak najszybciej ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
|
![]()
Mam masę pytań:
- dlaczego Mia nie pojechała do domu Chrisa, by się upewnić, że nie żyje? - dlaczego jej siostra wraz z Danielem nie pilnują jej, by nie zasnęła, tylko pozostawiają ją samą? - dlaczego Mia nie powiedziała Cammie, że Alex po nią przyjdzie? - skąd ruda zna język polski? W tym odcinku jest masa błędów. Widać, że nie czytałaś tego po wstawieniu. Przeczytaj jeszcze raz i popraw literówki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | ||||
|
![]()
Master of Disaster ciesze się, że zainteresowało cię moje fotostory. To naprawdę podnosi mnie na duchu kiedy widzę kolejnego nowego czytelnika, który pochlebnie komentuje moją "twórczość". Mam nadzieję, że nie zawiedziesz się na tym fs.
rudzielec to fajnie, że postanowiłaś nadgonić nowe rozdziały i cieszy mnie również twoja pochwała. jestem z siebie zadowolona, że idzie mi pisanie coraz lepiej. Searle postaram się odpowiedzieć na twoje pytania. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#87 |
|
![]()
Jej chyba chodziło o to, że Mia słucha Budki Suflera
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
|
![]()
Tak, chodzi mi dokładnie o ten fragment:
Włączyła jedną ze swoich płyt, a z głośników popłynęła piosenka Demony wojny w wykonaniu Budki Suflera. Po wsłuchaniu się w tekst po policzku spłynęło jej kilka łez |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
|
![]()
Teoretycznie nie musi znać polskiego. Jak ja usłyszę gdzieś piosenkę to jak mam ochotę wchodzę na tłumaczenie tekstów i mam z np angielskiego na polski. Ale słuszna uwaga, następnym razem dokładniej przejrzę tekst jak napiszę.
![]() |
#90 |
|
![]()
Lexi, kiedy będzie odcinek ? Tak przy okazji pytam, bo to co chciałam napisać jest inne.
Przecież Mia chodząc do szkoły mogła mieć język polski, jako język obcy ![]() Ja też często jak słucham to wchodzę w tłumaczenie, ale często nie wiem skąd wiem o czym jest angielska piosenka ![]() Nom, to teraz została sprawa odcinka ![]() ![]() Na wszelki wypadek życzę ci wielkiej, nieskończonej weny ![]()
małych buteleczek, a potem je wypijała. Śmierć ta miała ostre jak brzytwy kły. Uśmiechnęłam się do niej, a ona odpowiedziała mi tym samym. Wyciągnęłam rękę aby jej dotknąć, ale gdy to zrobiłam, napotkałam tylko zimną taflę lustra. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|