![]() |
#82 |
Reputacja: 10
|
![]()
Trochę chyba przerabiany z poprzedniego, bo ma podobne oczy i nos, ale ten jest jakiś taki fajniejszy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
|
![]()
Jest całkiem niezły, aczkolwiek moim zdaniem tak "szklane" oczy nie pasują do facetów, bo nadają zbyt dużo kobiecości i delikatności. Usunełabym też ten cień na policzkach, który sprawia, że połyskuje mu nos (wiesz o co chodzi).
Może jest też trochę za bardzo umięśniony (ble, nie cierpię przesadnych mięśniaków! ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Kestrel : 12.11.2011 - 17:57 |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
|
![]()
Nom, jest trochę za bardzo napakowany, ale to nic ^^
Ogólnie to jest całkiem niezły ![]()
![]() |
![]() |
#86 |
|
![]()
Rosemarie dam go do pobrania tylko mi napisz dokładnie i krok po kroku jak to zrobić
![]() Searle to jest rodzeństwo tylko przy tym trochę dłużej posiedziałem Kestrel myślałem, że nikt nie zauważy ![]() Nesyetta dzięki Chrupek dzięki ale nie do końca rozumiem xd Mówicie, że za bardzo przypakowany ale za to jaka klata xD Ostatnio edytowane przez Trykuu. : 12.11.2011 - 19:06 |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Reputacja: 14
|
![]()
Taki trochę strongman xD
Nie wiem, tak sobie wyszedł. Ciało ma takie "poharatane", a twarz z kolei gładka, bez najmniejszej ryski. Moja ocena: 7/10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
|
![]()
Nie znam się na simach z trójki, ale ten jest niezły ^^ Przystojny, ciekawy ma styl. Ale sama poszerzyłabym nieco nos, zwłaszcza płatki nosa (czy jakkolwiek się to nazywa), do tego zwęziłabym usta. Powiedziałabym też, że ma za bardzo zniewieściałe oczy, tzn. zbyt wyraźne rzęsy. I, już nie na temat samego sima, ale to samo powiedziałabym o otoczeniu, jest trochę zbyt babskie na takiego faceta xd Ale to już jest moja wizja xd Ogólna ocena niech będzie 9/10.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
|
![]()
Jezuu ;D Plastik Barbie(Daisy) .. zabrakło jeszcze włosów koloru blond ;/ twarz ma spuchniętą jakby była po ostrej nocce ze znajomymi cień do powiek to tragedia fiolet do ciemnych oczu? Uważam ,że ten kolor cienia zlewa się z oczami proponowałbym do brązowych oczu niebieską maskarę co do cieni to jakiś chłodny kolor np; szary lub liliowy czy też błękitny , na ustach widnieje jak to nazywają kurewski kolor .. lepszy byłby lekko różowy błyszczyk a nie matowa pomadka. Długie kolczyki nigdy do spiętych włosów chirurdzy chyba źle wykonali czubek nosa ;D jest beznadziejny te piersi rozmiaru D są okropne zwisają jak u jakiejś murzyny z buszu ubioru nie skomentuje Love Lumpex bo tak ono wygląda .. jedyne co można uznać za fajne to fryzura a co do tła to widać ,że gorszego nie ma ... oczy ogólnie są ładne jak i brwi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
|
![]()
Kait efekt eksperymentów
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |