![]() |
#82 |
Guest
|
![]()
Mi się wydaje, że chodziło o to, że TS1 jest najstarsze, a więc w porównaniu z TS3 konkursy do poczciwej "jedynki" byłyby "krokiem do tyłu". Jeśli np. TS4 będzie krokiem do przodu w dziedzinie Simsów, konkursy do TS1 są krokiem do tyłu... Rozumiecie?
Ja też bym raczej wziął udział, nawet wygrzebałbym płytkę z szafki ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
A może popatrzmy na to z innej strony - coś świeżego, oryginalnego (które normalne forum ma konkursy w TS1?), poparte entuzjazmem ze strony użytkowników...
Nie jesteśmy jakąś oficjalną stronką, gdzie wszystko jest nastawnie na nowości (typu konkursy tylko w TS3) czy reklamę - jest tu mnóstwo fanów najstarszej części gry i zrobienie czegoś z myślą o nich na pewno nie przyniosłoby strat, a wręcz przeciwnie - odkurzyłoby trochę obraz "starej, dobrej jedynki" ![]() Może nawet w ramach odpoczynku od przereklamowanej i niedopracowanej "trójki". W sumie w zależności od tematyki konkursu może sama bym się pokusiła o odpalenie moich starych płytek i wymyślenie czegoś ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Reputacja: 21
|
![]()
Ja również chętnie wziąłbym udział w konkursie z jedynki. Ostatnio dział dotyczący pierwszej części gry trochę zamarł, może warto byłoby go rozruszać? Jeśli chodzi o typ konkursu to myślę, że najrozsądniejszy wybór to coś związanego z budowaniem. Przy tworzeniu simów pole do popisu jest małe, zdjęcia najciekawsze też nie wychodzą. Ale jeśli chodzi o ogólną ideę to jestem za
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Guest
|
![]()
Możemy sobie tak gdybać i planować, ale tematu z ankietą wciąż nie ma. Więc, Admini, mamy co liczyć na konkurs do "jedyneczki"?
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie chcę nic mówić, ale dzisiaj mija termin wysyłania prac na konkurs organizowany przeze mnie w M jak Mieszkanie. Do tej pory zgłosiły się dwie osoby.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Guest
|
![]()
Tak mnie troszkę olśniło (znów
![]() Więc tak. Konkurs składałby się z kilku części. Część 1 - bardziej pisarska. Uczestnik wymyśla, jaki dodatek do The Sims 3 chciałby, aby się ukazał i opisuje go. W części 2 projektuje okładkę tego dodatku. Podobnie można zrobić do TS2 i TS1, bo dawno nie było konkursów do jedynki, a upominaliśmy się ![]() Fakt, jest to trudne, ale mamy mnóstwo utalentowanych osób i myślę, że dałoby radę. Można też wprowadzić dwu- lub trzyosobowe grupy. ![]() Co Państwo na to? ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
hm, dość ciekawe. Ale co masz na myśli dwu- lub trzyosobowe grupy ?? Na jakiej zasadzie.
(choć sam konkurs ciekawy, baaardzo... ale jak dla mnie bez etapu 1. XD )
![]() |
#90 |
Guest
|
![]()
Właśnie dlatego można by wprowadzić te grupy. Ale bardziej pary
![]() Zresztą ręcznie też można by ją wykonać ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|