![]() |
#81 |
Guest
|
![]()
otoz, kolejny problem.
moja simka, jak nic nie rob to zaczyna glupiec, czyli pojawia jej sie co chwila znak, ze ma gdzies isc i znika, pojawia sie i znika i pojawia sie i znika i tak ciagle, poki cos jej nie dam do roboty ![]() mam wylaczona wolna wole, myslalam, ze to przez dodatki z internetu, ale przeskanowalam download, zwlaszcza, ze jest maly, bo ma 500MB. D: ja juz glupieje, bo to trzecia reinstalka w tym miesiacu ![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Reputacja: 10
|
![]()
A może nakaż innemu Simowi rozmawianie z nią, to się może ruszy? Albo tymczasowo wyprowadź ją z domu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Guest
|
![]()
tylko, ze mowie, ze ona tak robi w bezczynnosci
![]() a jak robie zeby cos zrobila to robi to normalnie ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Reputacja: 10
|
![]()
Aha, żle Cię zrozumiałam. No to może zrób jej reset? Kod boolpro testingcheatsenabled true, klikasz na Simkę z shiftem, wybierasz force error -> reset (nie delete, bo Simka zniknie xd).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Guest
|
![]()
Witam,
mam problem z ciałami moich simów... mianowicie: moje simy mają ściągniętą cenzurę i jak tylko mężczyzna sie rozbierze to jego ciało znika :/ jest tylko głowa. Po drugie od kiedy ściągnęłam kilka nowych skór i postaci, wszystkie moje simy mają świecącą cerę, lekko pomalowane oczy i usta. Nawet faceci! Tak jakby oryginalna, maxisowa skóra została zastapiąna przez tą "piękną". Jak to naprawić? W obu przypadkach podejrzewam, że po prostu przedobrzyłam z dodatkami z internetu... :/ |
![]() |
![]() |
#86 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Nie wiem coś za dziwne skiny ściągnęła, ale wywal je
![]() Ten make-up doszedł z nimi. +to są default replacementy, czyli pliki, które zamieniają oryginalne rzeczy z gry. |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Reputacja: 16
|
![]()
Moja simka uczciwie zdobyła nagrodę z kariery edukacja. Półkę na książki, z której można się nauczyć wszystkich umiejętności. Niestety mogę się uczyć tylko trzech podstawowych, bo gdy naciskam np. "Ucz się logiki." to simka wyciąga książkę i się jakby resetuje. Tak jakby użyć Force Error. Wy też tak macie? :<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Guest
|
![]()
Witam!
Robie drzewo genealogiczne mojej rodziny InSimenatorem. Chciałem raz ustawić rodzeństwo ale się nie dam insimem ![]() Ostatnio edytowane przez lithium : 19.08.2011 - 12:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
kalafjor - nie, u mnie ta półka na książki działała (bo chyba teraz w żadnej rodzinie jej nie mam) normalnie.
Spróbuj ja zresetować. Tak samo zrób z Simem. radi111 - tylko SimPe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Reputacja: 16
|
![]()
Czy za pomocą insimenatora można zmienić poziom chemii między simami?
A jeśli nie insimenatorem, to jakim programem/modem. (Oprócz SimPe.) |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 23 (0 użytkownik(ów) i 23 gości) | |
|
|