|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Łoł, pierwsza simka jest super super super, druga już nie. Ta druga mi przypomina prostytutkę
![]() Historia obrazkowa jak najbardziej na plus! Za pierwszą 10/10 Za drugą 8/10 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Monica - ej, fajna jest!
![]() Natalie - w ogole mi sie nie podoba. ma dziwne oczy, nos i usta. okropny makijaz, plusem jest fryzura. 6/10 Monica o wiele lepiej Ci wyszła. ![]()
![]() |
#3 |
|
![]()
A mnie bardziej podoba się Natalie, tylko makijaż bym jej zmieniła.
Historia prosta. Przypomina mi komiks ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Reputacja: 14
|
![]()
Monica może i ma pazur, ale wygląda całkiem jak facet
![]() Natalie mi się też niezbyt podoba, ma dziwaczny makijaż, i kształt twarzy trochę mi nie pasuje. Za obie: 7/10. Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Scathach, Nesyetta, Rosemarie, Searle - dziękuje bardzo dziewczyny
![]() Trykuu. - prostytutkę? ![]() W każdym razie dzięki XDD chrupek - ma się rozumieć, że prezentacja się nie podoba? A tak BTW, to Monica miała ciężkie dzieciństwo, jej ojciec umarł gdy była nastolatką, uciekła wtedy z domu, nie wróciła i zaczęła kraść, w końcu zaczęła pracować jako płatny zabójca. Uff ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Scheiße : 11.11.2011 - 10:10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Pierwsza simka wygląda jak jakiś azjatycki chłopak który chciał założyć damskie ciuchy i poczuć się kobieco. Twarzy nie ma naprawdę groźnej wygląda sympatycznie.Widzę że ściągnąłeś skin z lemonleaf. 8,5/10
Druga simka ma skin z frontbum??? Zgadłem? Wygląda trochę maxisowo i przeciętnie jedynie podobają mi się jej oczy, ma że tak powiem kurewskie spojrzenie. A! i świetny strój. 7/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Monica wygląda jak facet i ma okropny nos. Kobiecości to w niej za wiele nie ma.
Natalie ma nieładne oczy i bardzo podobny do Moniki nos. Ogólnie są podobne, mam wrażenie, że różnią się tylko skinem i kształtem oczu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
fajny sposób prezentacji, na serio
Monica jest bardzo bardzo ładna, gdyby nie ten nos Natalie mi się kompletnie nie podoba, poza włosami of kors ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Nom, fajnie zaprezentowałeś obie Simki, ale skoro jedna drugą zarżnęła, to powinna być krew. Nawet dużo krwi.
Cóż, Monica wygląda na przestępczynię. Ma męską twarz, ale gdyby zmienić jej strój i fryzurę na bardziej kobiece, z pewnością mogłaby być ładniejsza. Natalie ma fajną fryzurę, stylizacja też w porządku jak najbardziej, ale nie podobają mi się jej oczy, w sensie ta tekstura oczu (wiesz, o co kaman). Jeszcze co do prezentacji, tak od siebie - denerwowały mnie te czarne pasy, cały czas miałem wrażenie, że fota się nie załadowała w pełni xD |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Ciekawa prezentacja powiem ci
![]() Natalie jest łaadna. Monica mi się nie podoba, ale wciąż jest ładna XD |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |