![]() |
#81 |
Reputacja: 10
|
![]()
gdzie pobraliście te limitowane rzeczy??
EDIT: Jakiś sklep pobrałam Mary coś tam Shop
Raz Dwa - Freddie już Cię ma Trzy Cztery - Zaraz w drzwi uderzy Pięć Sześć - Krzyż ze sobą nieś Siedem Osiem - Myśl o swoim losie Dziewięć Dziesięć - nie dla Ciebie sen Ostatnio edytowane przez anjanka : 21.10.2011 - 18:48 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Guest
|
![]()
@Dżemikk ? A gdzie złapałaś tego jednorożca? Bo ja co simowską noc patrzę w to niebo ale nic nie widzę. Mogła być więcej szczegółów dać, proszę ?
|
![]() |
![]() |
#83 |
|
![]()
Ja złapałam jednorożca, biegał niedaleko rancha moich ludzi. Mam jednak jeszcze sporo zaległych zdjęć, więc trochę potrwa, zanim go pokażę. To "dziewczynka", nazwałam ją Jaśminka. Była cała czarna i miała zwykły ogon, ale ją edytowałam i ma teraz ogon Jednorożca i trochę białych plamek na pysku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
|
![]()
Hm.. ja to nie wiem jak to zobaczyłam po prostu rozglądałam się i patrzę a tu jakaś zorza na niebie i sprawdziłam ..Wiesz z tymi jednorożcami to jest różnie.. raz są raz ich nie ma, od tamtego spotkania z nim już go nie spotkałam. Tego jednorożca spotkałam obok jakiegoś zbiornika wodnego, taki cały oświetlony był nie pamiętam nazwy
@edit sorry za powtórzenia z tym spotkaniem, spotkałam... @edit 2 @Alyson nie ma za co ![]()
[IMG]http://i49.************/vdhdz.png[/IMG] Ostatnio edytowane przez BlackBerry : 21.10.2011 - 19:28 |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Reputacja: 11
|
![]()
Pograłem sobie dłużej, więc ciąg dalszy moich wrażeń.
Wpadłem na pomysł, że pewnie podochodziły nowe opcje telefoniczne i faktycznie! To przez telefon mogę wybrać sobie kotka, pieska i konika. Hm...w sumie opcja w The Sims1, była ciekawsza, że samemu trzeba było podjechać do odpowiedniego miejsca i zwerbować zwierzaka...chyba, że nie mam pobudowanych odpowiednich budynków, choć przeglądając te nieruchomości to są same parki i sklepy. Ok, dzwonimy, widzę, że w schronisku zwierzęta generują się losowo. Wszystko fajnie, tylko dlaczego Lenin miał do wyboru same dorosłe lub w podeszłym wieku kreatury? Próbowałem co parę dni simowych sprawdzić czy wybór jest aktualizowany, faktycznie lista może się zmienić, ale bogactwa nie ma. Orientuje się ktoś co ile menu zwierząt jest zmieniane? Czy to zależy od tego, czy jakiś Sim-bot (kontrolowany przez komputer) zakosi psa? Bo jeżeli tak, to co się stanie jak wyłączę starzenie się i tą akcje w tle, która powoduje, że sąsiedzi się rozmnażają, zmieniają robotę, coś działają bez mej pomocy (i wiedzy!) itp. Dalej. Kolega Włodzimierza Lenina poinformował telefonicznie, że jego koń urodził i jak chcę to mogę wpaść i zabrać sobie za friko źrebie. Olałem to i kazałem Leninowi przepadać park, który nigdy nie odwiedziłem. Gdy Włodek przybył ku jego zdziwieniu z krzaków wyłonił się koń z młodym. Od razu młode zostało przez Lenina uprowadzone od matki i rozpocząłem testowanie wszystkich opcji interakcyjnych z tym zwierzem. Rozbawiła mnie animacja "ścigania", nie ma to jak biegać po parku jak wariat z podniesionymi rękoma i uciekać przed źrebakiem. Włodek zaprzyjaźnił się z młodym konikiem, który był zakwaterowany wraz z matką, w domu jednorodzinnym. Niestety, kolega Lenina bez powodu zniknął, od tak bawił się z nim i puch! Matka i źrebak wyparowali na moich oczach. Jeszcze się nie dowiedziałem czy zostali całkowicie wywaleni z gry czy coś. Ale błąd nie fajny. Faktycznie, jest sporo nowych taper, mebli jednak o wiele więcej niż 20, nawet parę lamp mi się spodobało, ale niestety i tak biednie. Na moim Xfire strzeliłem 1 rzut ekranu z gry jakby ktoś chciał zobaczyć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Reputacja: 11
|
![]()
Mógłby ktoś wstawić screeny obiektów z edycji limitowanej?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
|
![]()
Mnie ten dodatek wciągnął na dobre. Mam wszystkie rozsiewacze na parceli moich ludzi, więc co chwilę pojawia się jakieś "drobne zwierzątko". Żółwia, to już wymieniałam ze 3 razy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Wczoraj pograłem sobie dwie godzinki i muszę stwierdzić, że jest to najlepszy dodatek do ts3. Jest najbardziej dopracowany (co nie oznacza, że nie ma bugów), interakcje są świetne i niepozbawione humoru. Podoba mi się, że wolna wola oddzielna jest dla ludzi i zwierząt. Mam także wrażenie, że po instalacji tego dodatku gra chodzi lepiej niż wcześniej
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
|
![]()
Ja miałam niezły ubaw, gdy kazałam Simce uczyć papugę mówić słowo "strach". W dymkach nad głowami Simki i papugi pojawiały się rzeczy, których powinno się bać... Kot, pies, wąż, odkurzacz, rekin (nie wiem jak ptak miałby w ogóle dać się zjeść rekinowi, ale to szczegół
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
|
![]() Cytat:
A wracając do gry, to wczoraj mało się ze śmiechu nie popłakałam, jak mój mały szczeniaczek biegł i hamując zarył noskiem o ziemię. No super to wyglądało ![]() Ubolewam nad faktem, że zwierzaki nie mają poziomu higieny. Niestety tak bardzo czekałam na ten dodatek, ale mało gram, bo przyjemność gry odbiera mi ten problem z grafiką ;/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|