Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 28.11.2011, 18:41   #81
Damian
Guest

Domyślnie Odp: Showtime - Podsumowanie

The Sims 3 : Showtime - nowe "informacje"

Powyższe zdjęcie przedstawia jurorów brytyjskiego X Factor w wersji The Sims 3. Zdjęcie opublikowane zostało na Facebooku przez Angielski oddział The Sims 3.

Dlaczego akurat jury popularnego programu rozrywkowego? Pamiętacie trailer Showtime? Tam były fragmenty X Factor, Mam Talent i Idol! Czyli możliwe że trailer Showtime ma w sobie trochę prawdy. Ale trzeba uzbroić się w cierpliwość, ponieważ to może trochę potrwać
ZRÓDŁO: http://www.twojesimy.com/

Ostatnio edytowane przez Damian : 28.11.2011 - 18:47
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 29.11.2011, 12:35   #82
Searle

Reputacja: 10

@up: mnie się to nie podoba. Uważam to za głupi pomysł na dodatek.
stare 29.11.2011, 14:02   #83
Karel13

Ja uważam, że nie powinni reklamować grą programów telewizyjnych. To będzie kiczowate. Ale chciałbym żeby simowie mogli śpiewać na poważnie...
Karel13 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29.11.2011, 20:47   #84
Ejak

Ubrania PZ i MŻ. Ogień stworzony przez to "cacuszko", imitujące bąble, ogień śnieg itd. na scenie...
Zdjęcie podróbka.
stare 30.11.2011, 05:08   #85
Karel13

Ale to nie chodzi o to, że to zdjęcie miało byś zrobione w dodatku ,,Showtime" tylko ma być do niego wskazówką.
Karel13 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 30.11.2011, 15:37   #86
Ejak

Wątpię, ażeby było wskazówką. Obecnie nie widzi mi się ogólnie ten dodatek, gdyby miał zaistnieć. W końcu EA mogłaby coś napisać...
stare 30.11.2011, 18:34   #87
Deer

Sam niewiem. Jedni chcą to, drudzy tamto. Nie da sie wszystkich zadowolić. Dla mnie ten dodatek <czy każdy inny> wychodzi za późno-może dlatego że od urodzenia jestem niecierpliwy. Ja bym sie raczej zastanowił GŁEBIEJ o czym może być ta gra, ale nie tak "Będzie zoo" albo "wole pogode". Sądzę że nie będzie nowego miasta , ale napewno będzie duuuużo usprawnień. Raz chcecie coś nowego, a jak już wychodzi jakiś pomysł typu pokolenia to już źle-kombinują, przesadzają. Myśle że przyda sie pare powtórek, ale też potrezbujemy nowości
-żeby sie nie przejadło. ^^
Deer jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 01.12.2011, 14:14   #88
Ejak

1. Nie marudziłem, jeśli chodzi o Pokolenia i bardzo je lubię i też nie zauważyłem, aby większość osób marudziło szczególnie na temat Pokoleń.
2. Nowości, są ważne, ale na miarę bardzo dobrego dodatku, a nie na to by wykombinować, zrobić, podać, wziąć kasę.
stare 02.12.2011, 17:37   #89
Damian
Guest

The Sims™ 3 Zostań Gwiazdą

Przeżyj ze swoimi Simami historię kariery od zera do milionera nie tracąc kontaktu ze znajomymi! Zobacz, jak Twój Sim dąży do sławy, występując na scenach w kolejnych lokalach. Po raz pierwszy gra The Sims™ 3 Zostań gwiazdą wprowadza funkcje społecznościowe, włącznie z Paszportem, nową funkcją, która umożliwia wysyłanie swoich Simów do gry znajomego! Twój Sim może dawać występ w lokalu Twojego znajomego dla jego Simów! Będziesz móc rozmawiać ze znajomymi oraz wysyłać wiadomości i zdjęcia ekranu na tablice znajomych.

Źródło: Twoje simy
Wow, co za niespodzianka! The Sims 3 Showtime jest prawdziwe! Cóż, SimTimes odkrył stronę produktu dodatku Showtime w sklepie EA "Origin"! Niestety nie ma jeszcze zdjęć bo nie zostały opublikowane, ale cechy nowego dodatku zostały odblokowane!

Źródło: http://isims.us/
Pełna wersja wpisu: http://isims.us/2011/12/the-sims-3-s...in-eas-origin/

Dzisiaj w sklepie Origin pojawiła się oferta gry The Sims™ 3: Showtime, o której w simowym świecie rozmawia się od dłuższego czasu - ni to plotka, ni to prawda. Lecz teraz mamy w końcu pewność, że gra będzie szóstym dodatkiem, a jej premiera jest zaplanowana na 8 marca. Ciekawie zapowiadają się funkcje społecznościowe. A wy co o tym sądzicie?
Poniżej mamy dla Was tłumaczenie najważniejszych cech dodatku.

The Sims™ 3 Showtime Edycja Limitowana
W Edycji Limitowanej otrzymasz ekskluzywne treści takie, jak bonusowe miejsce oraz scenę dla Twoich Simów!
Twój Sim żyje na bogato, gdy może się podłączyć do swoich znajomych! Po raz pierwszy gra The Sims™ 3 Showtime wprowadzi do Twojej rozgrywki funkcje społecznościowe, w tym Paszport, oraz wiele nowych funkcji, które pozwolą na wysłanie Twojego Sima do rozgrywki znajomego, gdzie będzie mógł pojawić się naprzeciwko jego podopiecznego! Będziesz mogł także rozmawiać z przyjaciółmi, publikować wiadomości i zdjęcia na tablicach swoich znajomych!
Najważniejsze cechy:
Twoi Simowie pogrążać się w marzeniach jako piosenkarze, wykonawcy, magicy, DJ-ie. Oglądaj ich drogę do sławy, lub totalną katastrofę.
Wiele nowych funkcji społecznościowych - chat z przyjaciółmi, wysyłanie postów na tablice, zmiany statusów, tworzenie list znajomych.
Wysyłaj swoich Simów do rozgrywek znajomych i miej Simów przyjaciół w swojej grze!
Twórz własne miejsca! Zbuduj salę koncertową, ogromny stadion, czy niezależny klub. Twój awans zawodowy orazy wyniki Twoich Simów są uzależnione od tego, jak zbudowana jest scena (?).
W Edycji Limitowanej pobierz ciekawe miejsce i scenę dla Twoich Simów!

Oraz wpis Abnest'a z www.simowie.info:

Byłem jeden z niewielu osób które widziały ten błąd na żywo.. tyle że ja widziałem to w języku polskim. Wpisałem Showtime w wyszukiwarkę Origin, wyskoczył mi nie uzupełniony obrazkami produkt. Polska nazwa dodatku to The Sims 3 Zostań gwiazdą. Ten błąd trwał tak krótko że nawet zdjęć nie zdążyłem cyknąć, jedynie co mi pozostało to jeden obrazek i link.

http://img580.imageshack.us/img580/5364/43802123.jpg

http://store.origin.com/store/eaemea...ctID.241940500

Opis również mam skopiowany,

http://forum.thesims3.com/jforum/pos...15/466055.page.

Osobiście sądzę że ten dodatek to trójkowa wersja TS Gwiazdy. Może lepiej wypadnie od Po Zmroku.. w tym dodatku skupili się tylko na blokach i klubach, tutaj mają zaś skupić się nad byciem gwiazdą, śpiewaniu, DJ-owaniu.. takia Gwiazda + Czas wolny w jednym.

Ostatnio edytowane przez Damian : 03.12.2011 - 08:31
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.12.2011, 20:14   #90
Levkoni

Litości! Jak już ktoś wstawia tłumaczenia z translatora to niech się wysili i to zredaguje! Myślę, że najpopularniejsze forum o simsach w Polsce zasługuje na to... to tyle złośliwości, ale konstruktywnej z mojej strony.

Co do samych informacji, nie brzmią zbyt oryginalnie... miał być dodatek, którego jeszcze nie było a tu szykuje się jakiś dziwny misz masz gwiazdy z TS1 i Własnego Biznesu z TS2 oraz Kariery i PZ z TS3...

Poza tym możliwość wysyłania swoich simów do gry znajomego... to mnie utwierdza tylko w tym, że TS4 będzie jednak online, lub z możliwością gry online...

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania