![]() |
#81 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dzisiaj właśnie kupiłam ZG i zainstalowałam na kompie.
![]() Jutro nareszcie będę grać.
|
![]() |
#82 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Omnomnom. < 3
Dziś pograłem sobie pożądnie i wyprubowałem Jin'a. Jak dla mnie, dobry sposób jest taki, wypowiedzieć 1 i 2 życzenie, zaprzyjaźnić się z nim i go ożywić. Żywy jin jest mega. : ) Gotuje, sprząta, myje simów. ![]() Jutro będę się bawił w jin'owe pokolenia. Ciekawe, czy dzieciak urodzi się niebieski, czy 'zwyczajny'. Czy będzie miaŁo moce (oby), czy nie. Polecam granie nimi. To są naj sptworzenia specjalne, mówię wam.
![]() |
#83 |
|
![]()
Zainstalowałam sobie ZG, ale nie moje, i bardzo się cieszę, że nie wydałam pieniędzy na ten dodatek. Owszem, wnosi fajne obiekty, ale to chyba trochę za mało, żeby się szarpnąć. Nie przeczę, innym może się podobać sama rozgrywka, ale osobiście od początku żałuję, że TS3 jest nastawione na życie singla. No wiecie, podczas podróży w WP nie spenetrujecie grobowców całą rodziną naraz, zawsze ktoś będzie się nudził. W Karierze doszły zawody raczej dla samotnych, miałam strażaka, któremu przydarzyły się trojaczki, i myślałam, że zwariuję, bo nie wiedziałam, czy patrzeć na niego, czy na dom. W ZG jest to samo - kariery może i są ciekawe, ale jak tu skupić się na występie i wybierać interakcje, jeśli ma się kilkuosobową rodzinę? Gram z wolną wolą, ale czasem pomagam Simom w podjęciu decyzji
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Guest
|
![]()
Jeden z najgorszych dodatków. Dodaje jedynie 3 nowe kariery, które powinny być już w PZ czy Kariera. Mam piosenkarza, niedługo na 10 stopniu. Cały dodatek mi się znudził w jednej rodzinie, którą nie gram zbyt dużo. Fakt, nowe obiekty są fajne, ale to chyba to jest główną zaletą dodatku. Na dodatek simy-klony w lokalach wielkich występów. To wygląda okropnie. Co do festiwali simowych, albo ja mam mega zbugowane, albo te komunikaty wyświetlają się w cały świat. Oglądam pokaz, wchodzi ktoś inny na scenę, a mi pokazuje, że to ja wchodzę... Słodkie niespodzianki Katy Perry? Boże... A z dżinem to chyba pomylili ilość PS, bo za 30 000 PS w PZ dodano nagrodę spadku, gdzie się zyskiwało jakieś 30 000 simoleonów. Na dżinie można wyciągnąć znacznie więcej.
|
![]() |
![]() |
#85 |
|
![]()
Ja wręcz przeciwnie do dwóch przedmówców, uważam, że dodatek jest świetny
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
|
![]()
Dla mnie w ogóle nie ma problemu. Grałam piosenkarką, na której testowałam dodatek i skupiałam się tylko na niej. Kiedy osiągnęła 10 poziom w karierze wokalnej, to stworzyłam jej męża akrobatę. Kiedy był na 5 poziomie urodziła im się córeczka i nadal dawałam radę. Dzieliłam rozgrywkę pomiędzy wychowanie dziecka a dawaniem występów. Poza tym to chyba kwestia indywidualna, bo jedni wolą skupiać się na rozwijaniu kariery jednego sima, a jedni na kilku - do nich należę ja. Dla mnie dodatek jest świetny, dochodzą fajne, nowe obiekty i kariery. Nie zapominając o ubraniach i fryzurach, których jest imo za mało, ale cóż... Odniosę się do WP, dla mnie też skopany dodatek, bo całej rodziny na wakacje nie zabierzesz. Co innego zostań gwiazdą, fakt, może trochę ciężko jest rozwijać kariery (mam na myśli piosenkarza, akrobatę i magika) kilku simów na raz, ale nie jest to niemożliwe.
![]()
![]() |
#87 |
Guest
|
![]()
Ogarnąłem już tą całą obręcz
![]() ![]() Film: http://www.youtube.com/watch?v=I_PYPevK_SY |
![]() |
![]() |
#88 |
|
![]()
Bardzo fajnie się gra. Mam simkę piosenkarkę,która ma aktualnie 6 szczebel kariery,ma męża Akrobatę (miejscowego,który nawet mi się spodobał xD). Na razie dzieci nie planuję,jakoś nie lubię grać dziećmi. :\ Ale poza tym gra baaardzo mi się podoba,i polecam. c:
![]() |
#89 |
|
![]()
Ja kupiłem niedawno ZG za niecałe 60 zł
![]() ...Otóż dodatek ogólnie jest fajny, jednak nie rzuca mnie na kolana. To co najbardziej mi się podoba, to dużo nowych interakcji związanych z karierami, mechaniczny byk i sporo ciekawych elementów do parcel publicznych. Miasto ładnie zrobione i ma fajny klimat, ale dziwnie mi się w nim gra, wydaje się dość smutne i puste. Problemów z opanowaniem simów i ich karier nie miałem nigdy i tu nie jest inaczej. Nie podobają mi się formy przesłuchań. Sim powinien stawać na scenie i dawać pokazową piosenkę, a nie śpiewany telegram przed właścicielem lokalu. A co do samych właścicieli, to mój sim wdał się w romans z jedną właścicielką i nie mógł z nią ani iść na randkę, ani mieć dzieci bo ona ciągle była w lokalu a do domu wracała po 23 i wtedy nie chciała przyjechać bo było za późno... No i trochę skopana sprawa ze scenami, bo te wielkie hale do koncertów służą zarówno jako teatr a druga jako stadion, więc już nie postawię ich np. w AP bo po co mi dwa teatry i dwa stadiony? A usunięcie starych zniszczy klimat miasta. Nie podoba mi się też mała różnorodność repertuaru piosenkarza.
![]() |
#90 |
|
![]()
WP jest dla mnie bardzo ciekawym dodatkiem. Wolę go niż gdybym miał grać w coś pod według wersji Podróży 2. W WP mogę pomedytować, zrobić nektar, albo odwiedzać krypty, a tam [2] to tylko Simy by chodziły do SPA etc. Ale to temat o ZG, to napiszę, że nie mam dodatku, bo teraz już nie wydaje, na Simsy kupy kasy, ale teraz w Empiku jest za 60 zł, to może jeszcze przed 3 września kupię i sobie pogram, bo chce wypróbować DJ'a. Jeśli ktoś może to niech opiszę DJ'a (bez spoilerów) ze stron pozytywnych i negatywnych.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|